Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9Η Elliot κοιμάται με έναν ωραίο γιατρό τον οποίο ήξερε ελάχιστα, και σύντομα γίνεται η 'εύκολη' του νοσοκομείου. Ο Turk υποφέρει από την πλάτη του μετά το χειρουργείο με τον Dr. Amato, έναν πολύ κοντό γιατρό.Από τότε που ο πατέρας της την αποκλήρωσε, η Elliot συνειδητοποιεί τις δυσκολίες της διαβίωσης. Παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει την πιθανότητα να την μηνύσει ένας ασθενής, στον οποίο είχε δώσει από λάθος οκτώ μήνες ζωής.
Η Elliot ακόμα δεν έχει πού να μείνει. Ο J.D. αισθάνεται πολύ άσχημα όταν δεν μπορεί ούτε να φιλήσει την κοπέλα από το κατάστημα δώρων, με την οποία βγήκε ραντεβού.
Η ανανέωση της σχέσης της με τον J.D. ηρεμεί την Elliot, η οποία αντιμετωπίζει προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα, καθώς τα οικονομικά της είναι σε άσχημη κατάσταση και επιπλέον οι ασθενείς της την εγκαταλείπουν.
Ο Dr. Cox και ο Dr. Kelso έρχονται αντιμέτωποι με έναν υποχονδριακό ασθενή. Ο Turk μαθαίνει ότι η έλλειψη ειλικρίνειας είναι σύνηθες φαινόμενο στη σύγχρονη ιατρική και ο J.D. αποφασίζει να βοηθήσει ένα φίλο που έχει ανάγκη.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz