Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Scrubs - iShow.gr
Scrubs
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
H νέα επικεφαλής της ιατρικής καταλήγει να είναι ανάλγητη, όπως ο Dr Kelso. Η Elliott είναι πολύ εγωκεντρική γιά να συνειδητοποιήσει ότι ο Keith εξακολουθεί να πονάει μετά τον χωρισμό τους.
O J.D. και ο Turk προτιμούν να περάσουν το βράδυ τους κάνοντας παρέα σε έναν ασθενή που δεν έχει πλησιέστερους συγγενείς.
Ο Dr Cox ζητά απρόθυμα για βοήθεια απο τον Dr Kelso στο να απαλλαγούν από την Dr Maddox, ενώ η Carla προσπαθεί να τιθασεύσει έναν άτακτο μαθητευόμενο.
Ο JD και η Elliot επανεξετάζουν το κατά πόσο είναι ξανά μαζί. Εν τω μεταξύ, η δυσπιστία του Dr Cox για τους χειρούργους φτάνει σε σημείο αιχμής για τον Turk.
Ο JD, η Elliot, και ο Dr Cox επιλέγουν ποιόν μαθητευόμενο θα πάρουν κάτω από τα φτερά τους για το έτος, μόνο που η επιλογές τους θα τους επιφέρουν βαθιά απογοήτευση.
Ο Dr Cox είναι υποψήφιος για την θέση του Αρχηγού της Ιατρικής, αλλά δεν είναι σίγουρος αν το θέλει. Εν τω μεταξύ, ο JD αντιμετωπίζει μαθητευόμενη του για την αναισθησία της προς τους ασθενείς.
H Elliot και ο JD συναντούν οδοφράγματα στη σχέση τους, ενώ ο Dr. Cox σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του Αρχηγού της Ιατρικής.
Είναι η τυχερή ημέρα του Ted όταν ερωτεύεται μια παίκτρια γιουκαλίλι, ενώ ο Dr. Cox καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να χειριστεί όσα ρίχνονται πάνω του.
Όταν ο JD κάνει μίνι-διακοπές, η μοναδική σύνδεση του με το νοσοκομείο είναι το κινητό της Elliot. Εν τω μεταξύ, o Turk θέλει να διαδώσει τα νέα για ένα δεύτερο μωρό, αλλά δεν παίρνει τις αντιδράσεις που περιμένει.
Οι νέοι ασκούμενοι πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στην παραδοσιακή βραδιά κωμωδίας του νοσοκομείου, και ο Turk προσφέρεται να γράψει τα σκίτσα τους. Ο επιστάτης παρακολουθεί την Carla ενώ βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση.
Ανήμπορος να ανακοινώσει σε ασθενή ότι δεν θα ξαναπερπατήσει, o Turk αποφασίζει να δοκιμάσει νέα πειραματική διαδικασία αντ'αυτού. Ωστόσο, ο JD ανησυχεί οτί δίνει ψεύτικες ελπίδες.
Ο εγωισμός του JD βγαίνει εκτός ελέγχου όταν όλοι στο νοσοκομείο του απευθύνονται για βοήθεια με τον Dr Cox. Ο ασκούμενος Derek προσπαθεί να μην εμπλακεί, ενώ ο Turk ζητάει συνέχεια τη γνώμη του.
Ένας συνδυασμός της πανσέληνου και της κακής τους τύχης, φέρνει τους ασκούμενος αντιμέτωπους με τεράστιο φόρτο υποθέσεων, ενώ η Elliot κάνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον της ως γιατρός.
Ο επιστάτης καλεί όλο το προσωπικό για το γάμο του με την ""Lady"" στις Μπαχάμες, ελπίζωντας πως θα βγάλει κάτι παραπάνω. Το κόλπο όμως είναι έτοιμο να αποτύχει, όταν όλοι αποφασίζουν ότι πραγματικά θα εμφανιστούν...
Ο παραθαλλάσιος και τροπικός γάμος του επιστάτη και της ""Lady"" προχωρά, γεγονός που βάζει τα υπόλοιπα ζευγάρια σε σκέψη για τις σχέσεις τους.
Τα πράγματα γίνονται περίεργα για τον JD όταν ανακαλύπτει την ταυτότητα του νέου αγοριού της Kim. O Turk ξεκινά μια προωθητική εκστρατεία, ενώ ένας ιός χτυπά τον Dr. Kelso στο έντερο.
H αλλαγές δυσκολεύουν την παρέα, ιδιαίτερα όταν ο JD σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει για να είναι πιο κοντά στο γιό του. O Turk βολεύεται ως Επικεφαλής της Χειρουργικής.
Ο JD σχεδιάζει να φύγει από το νοσοκομείο, αλλά πριν το κάνει υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλει να ολοκληρώσει. H Elliot είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον JD.
Τις τελεύταιες στιγμές του στο νοσοκομείο ο JD τις περνά αναρωτιόντας για το μέλλον του...αν η σχέση του με την Elliot θα επιβιώσει, και αν θα παρεμείνει κολλητός του Turk.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz