Αναζήτηση
Μις Μαρπλ - iShow.gr
Μις Μαρπλ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Όταν η Μις Μαρπλ μαθαίνει για τους θανάτους των Ρεξ Φόρτεσκιου, της νεαρής γυναίκας του Αντέλ και της υπηρέτριάς τους Γκλάντις, οι περιστάσεις της θυμίζουν ένα παιδικό τραγουδάκι και αρχίζει να ερευνά.
Από τότε που μια όμορφη Αμερικανίδα εγκαταστάθηκε στο ήσυχο χωριό, κάτοικοι έχουν αρχίσει να πεθαίνουν σε μια σειρά από εμφανή ατυχήματα. Κανείς δεν υποψιάζεται πως μπορεί να είναι δουλειά ενός δολοφόνου, αλλά καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται, η Μις Μαρπλ ξεκινά τις έρευνες.
Όταν απειλείται η ζωή της Κάρι-Λουίζ, η αδελφή της Ρουθ Βαν Ράιντοκ ζητάει τη βοήθεια της παλιάς της φίλης, μις Μαρπλ. Όταν φτάνει στο σπίτι της οικογένειας, δολοφονείται ο ανιψιός της Κάρι-Λουίζ στη διάρκεια μιας μουσικής παράστασης.
Ο Μπόμπι Άτφιλντ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, βρίσκεται μόνος μάρτυρας των τελευταίων αινιγματικών λόγων ενός ετοιμοθάνατου άντρα και αποφασίζει να λύσει το μυστήριο. Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να τον σκοτώσει, καταλαβαίνουν μαζί με τη Μις Μαρπλ πως ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά τους.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551