Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Mike and Molly - iShow.gr
Mike and Molly
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2010
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Η Μόλι επιστρέφει σπίτι της μετά από 8 εβδομάδες απουσίας στα σεμινάρια συγγραφής και φέρνει σπουδαία νέα. Είναι ενθουσιασμένη καθώς το βιβλίο της θα εκδοθεί και έχει λάβει ήδη και μια μεγάλη προκαταβολή, που θέλει να ξοδέψει με τον αγαπημένο της, την οικογένειά της, τους φίλους της…
Η Μόλι έχει «κολλήσει» και δεν μπορεί να συνεχίσει τη συγγραφή του βιβλίου της, που πρόκειται να εκδοθεί. Αυτό όμως είναι επικίνδυνο γιατί αν δεν μπορέσει να το ολοκληρώσει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε ίσως χάσει τη μεγάλη προκαταβολή, που έλαβε από τον εκδοτικό οίκο…
Η Μόλι και η Πέγκι ταξιδεύουν στην πόλη από όπου κατάγεται η Πέγκι για να κάνουν μια έρευνα για το νέο της βιβλίο. Όταν φτάνουν εκεί, η Μόλι αποφασίζει να τη συμφιλιώσει με την αποξενωμένη αδελφή της, Ρόζμαρι. 
Η Πέγκι ενθουσιάζεται όταν δέχεται την επίσκεψη της Κέι, η οποία όμως έχει χάσει τη ζωντάνια της και το κέφι για ζωή. Η Μόλι είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αλλάξει τη διάθεση της Κέι. 
Η Μόλι έχει αρχίσει να ενοχλεί τον Μάικ αλλά και όλη της την οικογένεια με τα πολυάριθμα σχέδια, που δουλεύει ταυτόχρονα για το βιβλίο της. 
Η Μόλι βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα όταν ο εκδότης της ζητάει να κάνει μια προκλητική αλλαγή στο θέμα του βιβλίου της. 
Ο Σάμιουελ λαμβάνει ένα γράμμα από τους γονείς του στην Αφρική, οι οποίοι του εξηγούν ότι περνάνε οικονομικές δυσκολίες και εκείνος σκέφτεται μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του. 
Η Μόλι πιέζει τον Μάικ να πάει να κάνει ένα ιατρικό check-up, όταν μαθαίνει πως έχει να πάει σε γιατρό πάνω από 10 χρόνια. 
Ο Μάικ είναι αναγκασμένος να συλλάβει την Τζόις, όταν αρνείται να υποβληθεί σε αλκοτέστ. 
Ο Μάικ και η Μόλι είναι ενθουσιασμένοι, που επιτέλους για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, έχουν το σπίτι στη διάθεσή τους. 
Ο Μάικ συναντάει τη θεία του Ρόζμαρι για πρώτη φορά. Αμέσως αισθάνεται μεγάλη οικειότητα μαζί της και τον κερδίζει η ζεστασιά και η θετική της στάση στη ζωή, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τον χαρακτήρα της μητέρας του. 
Η Μόλι θυμώνει με τον Μάικ επειδή δεν της δίνει σημασία όταν του μιλάει για το γράψιμο του βιβλίου της με την Πέγκι και έτσι αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους... για μία μέρα. 
Ο Καρλ κινδυνεύει να πεθάνει κατά τη διάρκεια του καθήκοντος. Η εμπειρία αυτή τον συγκλονίζει και αποφασίζει να μη χάσει άλλο χρόνο και να κάνει πρόταση γάμου στη Βικτόρια. Θα μπορέσει ο Μάικ να κρατήσει το μυστικό του;
Ο Μάικ και η Μόλι είναι αναγκασμένοι να ανακαλέσουν την πρόσκλησή τους στον Καρλ για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους, μετά τον ιδιαίτερα δυσάρεστο χωρισμό του από τη Βικτόρια. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz