Αναζήτηση
Παράξενο σώμα - iShow.gr
Παράξενο σώμα
Κύκλοι
1
2
4
5
6
Ο αυχένας της Ιλένα φεύγει από τη θέση του προκαλώντας της οξύ πόνο σε κάθε κίνηση.
Η 3χρονη Ανα πάσχει από διαταραχή κατά την οποία οι ραφές της κεφαλής κλείνουν συμπιέζοντας τον εγκέφαλο. Ο Αλεξ έπαθε σηψαιμία που οδήγησε σε ακρωτηριασμό των τεσσάρων άκρων του.
Η Ρεμπέκα κάνει εμετό μέχρι και 12 φορές την ώρα και συχνά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Η Νταρίνα γεννήθηκε με γενετική νόσο που της άφησε παραμορφωμένο το στόμα και τη γνάθο. Ο Ιζάια γεννήθηκε με τα όργανά του ανάποδα και χωρίς καθόλου γνάθο.
Η Φατίμα είναι αλλεργική στο φως και όπου κι αν βρίσκεται πρέπει να παίρνει προφυλάξεις για να αποφύγει τον καρκίνο του δέρματος. Το πρόσωπο του Αμαρ καταστρέφεται από οστικό όγκο.
Ο Μάχες ζυγίζει 150 κιλά, δηλαδή το διπλάσιο βάρος ενός μέσου άνδρα γιατί πάσχει από ένα σύνδρομο που τον κάνει να τρώει συνεχώς.
Ο Σουλαϊμάν πάσχει από το σύνδρομο Κρουζόν, κάτι που προκαλεί την αποκόλληση του ματιού του από το κεφάλι του.
Η Ιταλίδα καθηγήτρια Λετίτσια δεν νιώθει κανέναν πόνο ενώ έχει σπασμένα πλευρά. Τα 7χρονα δίδυμα από τις Φιλιππίνες Καρίνα και Κιάρα έχουν γεννηθεί με ενωμένα κεφάλια.
Στην Ινδία, ο Αρπιτ γεννήθηκε με την καρδιά του έξω από τα πλευρά του. Στη Βραζιλία, η Γουίνι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την κάνει να χάνει το δέρμα της.
Στο Μεξικό, ο Ειντριαν έχει έναν όγκο σε μέγεθος μπάλας του μπάσκετ στην πλαϊνή πλευρά του προσώπου του. Στις ΗΠΑ η Τζάνις έχει ένα τεράστιο πόδι δυσανάλογο προς το υπόλοιπο σώμα.
Στο Μεξικό, η 8χρονη Ντάνι γεννήθηκε με σύνδρομο Moebius, το οποίο της έχει παραλύσει το πρόσωπο και πρόκειται να υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση.
Ο 42χρονος Λι από την Αγγλία πάσχει από σπάνια στομαχική διαταραχή και το σώμα του τρώει τον εαυτό του. Στο Κολούμπια ο Εντουαρντ έχει ύψος μόλις 70 εκ. Πώς το εξηγεί ένας ειδικός;
Στην Ινδία, ένα μωράκι, η Τσαχάτ, έχει το βάρος 6χρονου κοριτσιού. Οι γονείς της ταξιδεύουν 2000χλμ για να συναντήσουν έναν ειδικό στην παχυσαρκία.
Οταν ο 43χρονος Ρίτσαρντ δέχθηκε σφαίρα στο πρόσωπο, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου, τώρα όμως έχει επιπλοκές.
Η Κόρα από την Αμερική γεννήθηκε με μια νόσο που προκαλεί οίδημα στα χέρια της.
Μια Γερμανίδα τυφλή στο ένα μάτι υποβάλλεται σε πρωτοποριακή επέμβαση κι ένα δόντι της συγκρατεί τον φακό του ματιού της.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551