Αναζήτηση
Eli Stone - iShow.gr
Eli Stone
Σειρά
Κύκλοι
1
2
Ο Eli Stone έχει οράματα που τον κάνουν να αναρωτιέται για το ρόλο του στη ζωή. Ζητάει βοήθεια από τον αδελφό του, το Nathan ο οποίος ανακαλύπτει ότι ο Eli πάσχει από κάτι. Ο Eli tστρέφεται στον Dr. Chen για εναλλακτική θεραπεία.
Ο Eli επιστρέφει στη δουλειά ανανεωμένος αφού σκόρπισε τις στάχτες του πατέρα του στα Ιμαλάϊα. Αναλαμβάνει μια υπόθεση ενός ζευγαριού που μηνύει μια εταιρεία παραγωγής λαχανικών γιατί τα συντηρητικά προκαλούν υπογονιμότητα.
Ο Eli ασχολείται με την υπόθεση μιας αξιωματικού που κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ιράκ μηνύει τον άντρα της για την κηδεμονία του παιδιού τους. Ο Jordan αμφισβητεί την πνευματική διαύγεια του Eli και ζητάει ιατρική γνωμάτευση.
Ο Eli έχει μια ανατρέψει μια απόφαση που είχε κερδίσει στο παρελθόν για μια εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων. Ο Jordan προσλαμβάνει καινούριο προσωπικό στην εταιρεία. Ο Eli θα πρέπει να συνεργαστεί με την πρώην αρραβωνιαστικιά του.
Μετά από μια παράσταση που δίνει στο δικαστήριο, ο Eli αναγκάζεται να παρουσιαστεί στο Δικηγορικό Σύλλογο προκειμένου να εξταστεί αν είναι ικανός να δικηγορεί. Η Taylor παρακαλάει τον Jordan να υπερασπιστεί τον Eli.
Η καινούρια θέση του Eli στην εταιρεία δεν του δίνει τη δυνατότητα να αναλάβει υποθέσεις. Αναλαμβάνει όμως την υπόθεση ενός 15άχρονου η μητέρα του οποίου πέθανε λόγω ιατρικής παράλειψης στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Nathan.
Ένας έφηβος αποβάλλεται από το σχολείο επειδή παίζει το ""I Want Your Sex"" του George Michael στη σχολική συγκέντρωση. Η Jordan αναλαμβάνει την υπόθεση μαζί με τον Eli, και αποκαλύπτεται ότι είναι τρελή fan του George Michael.
Ο Eli αναλαμβάνει την υπόθεση ενός φυλακισμένου που συμπτωματικά είναι πρώην πελάτης του Keith.
Ο Eli έχει ένα όραμα ότι ταξιδεύει σε αυτοκίνητο όταν ξαφνικά γίνεται σεισμός στη γέφυρα Golden Gate. Ο Eli προσπαθεί να προειδοποιήσει τον κόσμο αλλά κανείς δεν τον πιστεύει, μέχρι που ένας επιστήμονας προβλέπει το σεισμό.
Ο Eli μπαίνει για εγχείριση του ανευρύσματός του, αλλά η εγχείριση δεν πάει όπως θα έπρεπε και ο Nathan πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551