Αναζήτηση
Eli Stone - iShow.gr
Eli Stone
Σειρά
Κύκλοι
1
2
Ο Eli, μετά την εγχείρηση αφαίρεσης του ανευρύσματός του, δεν έχει οράματα εδώ και 6 μήνες. Ο Nate όμως έχει αντίστοιχα οράματα με τον Eli. Η Taylor είναι σε δίλημμα ενώ ψάχνει τον πατέρα της.
Ένας γυναικείος σκελετός εντοπίζεται σε έναν υπόνομο, και ο Γκρέις ξεκινά ένα δαιδαλώδες ταξίδι στο παρελθόν για να ανακαλύψει την ταυτότητα του θύματος. Όμως, η αναζήτηση φαντασμάτων δεν σταματά μόνο στην επαγγελματική του ζωή.
Η Jordan έχει μια δύσκολη υπόθεση για κατηγορίες ψυχασθένειας. Ο Eli κυνηγάει μια υπόθεση εναντίον κατασκευαστών μπογιάς με μόλυβδο, η οποία μπορεί τελικά να εκδικαστεί ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Η εταιρεία χάνει πελάτες σαν αποτέλεσμα της υπόθεσης της Jordan. Ο Eli προσπαθεί να πείσει τον Μatt να μείνει, και μετά έχει ένα όραμα που θα αποδειχθεί κρίσιμο για τον επερχόμενο γάμο της Maggie.
Ο Eli και ο Jordan αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πελατολόγιο τους και με τα έξοδα της νέας τους εταιρίας. Ο Eli πείθει τον Jim Cooper, ένα φιλάνθρωπο δισεκατομμυριούχο, να ηγηθεί της υπόθεσης σχετικά με τις δοκιμές φαρμάκων.
Ο Eli οραματίζεται τον εαυτό του μέσα στο σώμα του πατέρα του. Η Taylor έχει νέα να πει στον Matt σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Ο Keith υποθέτει τα χειρότερα για την κόρη της Patti.
Ο Eli και ο Keith έχουν διαφορετική άποψη για την αθωότητα ενός πελάτη τους. Ο Eli αρχίζει να καταλαβαίνει τι σήμαινε το όραμα του, γεγονός που του προκαλεί προβλήματα στη σχέση του με την Patti.
Ο Eli ακολουθεί μια επικίνδυνη διαδικασία βελονισμού στα χέρια του Chen, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Το ίδιο κάνει και στην Ashley Cardiff, αφότου της μίλησε για τα οράματα του.
Ο Eli ψάχνει για εναλλακτικές μεθόδους προκειμένου να βοηθηθεί στα οράματα του σχετικά με το μέλλον του Nathan. Ο Keith και ο Eli υπερασπίζονται έναν υπουργό, ενώ η Taylor και ο Matt μαθαίνουν νέα για την υγεία του αγέννητου παιδιού τους.
Ο Eli και η Taylor αναλαμβάνουν την υπόθεση ενός κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων, ο οποίος θέλει πίσω τη δουλειά του. Ο Jordan γνωστοποιεί στον Eli ότι η έκβαση του αποτελέσματος της υπόθεσης θα καθορίσει τη μοίρα του δικηγορικού γραφείου.
Ο Jordan εκπροσωπεί αμισθί κάποιον που έχασε τη δουλειά του, εξαιτίας των περικοπών της εταιρίας στην οποία εργαζόταν. Η υπόθεση μπορεί να είναι και η τελευταία του δικηγορικού γραφείου.
Ο Eli αποφασίζει να βοηθήσει μία ασθενή, η οποία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς, όταν την βλέπει σε ένα όραμα με συντριβή αεροπλάνου. Ένα άλλο όραμα δείχνει ότι και κάποιος συνάδελφος του είναι σε αυτό το αεροπορικό ατύχημα.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551