Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Falling skies - iShow.gr
Falling skies (Falling Skies)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Επιστημονική Φαντασία
Θρίλερ
Δράσης
Είδος
Σειρά δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2011
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Αμέσως μετά την επιτυχημένη αν και τραγική αποστολή του Tom και της Lexi να καταστρέψουν τη δύναμη των Espheni στο φεγγάρι, ακολουθούμε τη ζωή του Tom η οποία κρέμεται από μια κλωστή καθώς το αεροσκάφος του έχει παρασυρθεί στο διάστημα.
Μια απροσδόκητη επίθεση αφήνει το 2ο Τάγμα χωρίς φαγητό. Μέσα στην απελπισία, οι Maggie, Ben, Pope και Sara ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή ελπίζοντας να βρουν προμήθειες.
Το 2ο Τάγμα εντοπίζει την πηγή των συνεχόμενων επιθέσεων από τις εχθρικές δυνάμεις. Με τη βοήθεια των Volm, η αρχηγία του Tom αρχίζει να εξαπλώνεται στις εναπομείνασες ανθρώπινες εθνοφρουρές ανά τον κόσμο.
Η αποστολή για την εύρεση οχημάτων και καυσίμων πάει στραβά. Ο Cochise λέει ανησυχητικά νέα στην Anne, τα οποία θα δοκιμάσουν τις ιατρικές αλλά και ηγετικές της ικανότητες.
Το 2ο Τάγμα φεύγει από την Chinatown και κατευθύνεται σε αυτό που ελπίζουν ότι θα είναι η τελευταία τους μάχη με τους Espheni. Στον δρόμο, συναντούν έναν ένοπλο διαταραγμένο και απελπισμένο άνδρα ο οποίος απάγει τον Weaver.
Τραυματισμένος, ο Tom βρίσκει καταφύγιο σε μια μοναδική οικογένεια που έχει αποστασιοποιηθεί από τις μάχες, η οποία τον κάνει για λίγο να δει πώς είναι η ζωή χωρίς πόλεμο. Ο έρωτας του Hal και της Isabella μεγαλώνει καθώς αναζητούν τον αγνοούμενο Tom.
Το 2ο Τάγμα φτάνει σε ένα ασφαλές καταφύγιο, μια ενεργή στρατιωτική βάση η οποία βρίσκεται υπό τη διαχείριση της πρώην συναδέλφου και παλιού έρωτα του Weaver, της Captain Katie Marshall.
Ο Weaver ανακαλύπτει μια συγκλονιστική αλήθεια για έναν παλιό φίλο και πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψει το 2ο Τάγμα. Οι Maggie και Isabella αναγκάζονται να συνεργαστούν, ενώ ο εναπομείνας του 2ου Τάγματος επιχειρεί να αποδράσει.
Ο Tom αποκτά ένα ισχυρό όπλο ενάντια στους Espheni. Ο Ben διακινδυνεύει τη ζωή του για να αποσπάσει πληροφορίες για τα σχέδια του εχθρού. Ο Pope ανακαλύπτει ότι ο Tom είναι ζωντανός και οργανώνει μια τελικά επίθεση.
Η τελική αναμέτρηση φέρνει τους Masons, το 2ο Τάγμα και τους νέους τους συμμάχους βαθιά στο εσωτερικό μιας χαρακτηριστικής Αμερικάνικης τοποθεσίας, η οποία είναι γεμάτη νέα και απρόβλεπτα εμπόδια.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz