Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Listener - iShow.gr
The Listener
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Φαντασίας
Διάρκεια
42'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Αφού απεγκλωβίζει από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο της μία γυναίκα, ο Toby χρησιμοποιεί τις τηλεπαθητικές του ικανότητες για να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση της απαγωγής του γιου της.
Ο Toby σώζει από ένα φλεγόμενο κτίριο ένα παιδικό του φίλο από το ορφανοτροφείο. Αργότερα, όμως, μαθαίνει πως ο παλιός του γνώριμος θεωρείται ύποπτος για μία σειρά από εμπρησμούς σε κτίρια της πόλης.
Όταν ο Toby συναντά έναν άστεγο έχει οράματα που αφορούν ένα εξαφανισμένο κορίτσι. Σίγουρος ότι το κορίτσι έχει απαχθεί αρχίζει να κυνηγάει τον άστεγο. Προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει έχει την εντύπωση ότι ο άστεγος έχει επίσης τηλεπαθητικές ικανότητες.
Ο Toby γνωρίζει σ’ ένα μπαρ μία κοπέλα που όμως λίγο αργότερα βρίσκεται νεκρή και αυτός θεωρείται ο βασικός ύποπτος.
Αφού ο Toby και ο Oz σώζουν έναν έφηβο από ξυλοδαρμό, ο Toby ανησυχεί για εκείνον. Σύντομα μαθαίνει ότι το αγόρι συμμετέχει στις ληστείες φαρμακείων, ενώ έχει την εντύπωση πώς ο έφηβος σκότωσε μια συνομήλικη του.
Ύστερα από μια αιματηρή συμπλοκή στην Chinatown, ο Toby βοηθάει μια τυφλή κοπέλα να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του αδερφού της. Τα τηλεπαθητικά μηνύματα που δέχεται δείχνουν ότι ο άντρας ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες.
Ο Toby και ο Oz καλούνται σ’ ένα ξενοδοχείο μετά την πτώση ενός μωρού από το παράθυρο. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν μια έφηβη τοποθετεί τα χέρια της στο βρέφος και το ξαναζωντανεύει.
O Toby, πηγαίνοντας στον τόπο μιας σεξουαλικής επίθεσης, διαβάζει το μυαλό του θύματος και βλέπει έναν βιαστή με λευκή μάσκα. Λέει τα ευρήματά του στον Charlie ο οποίος υποπτεύεται έναν βιαστή της περιοχής.
Ο Charlie στηρίζεται στις τηλεπαθητικές ιδιότητες του Toby για να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας των γονιών ενός εφήβου, γιατί ο μοναδικός μάρτυρας είναι αδύνατον να περιγράψει τι συνέβη.
Ένας άντρας υποκύπτει στα τραύματά του στο κεφάλι στη σκηνή ενός ατυχήματος, αλλά ο Toby πιστεύει ότι υπάρχει παρασκήνιο που εμπλέκει έναν πρώην κατάδικο και 4 εκατομμύρια δολλάρια που λείπουν.
Ο Toby και ο Oz προσπαθούν να βρουν έναν αγνοούμενο με την ελπίδα να πάρουν τα 100.000 δολλάρια ανταμοιβής, ώστε να βοηθήσουν τους γονείς του Oz να διασώσουν το εστιατόριό τους από τα χρέη.
Οι νοσηλευτικές ικανότητες του Toby και του Oz αμφισβητούνται, όταν στην προσπάθεια τους να σώσουν τη ζωή ενός θύματος, μπαίνουν στο χώρο του εγκλήματος και αλλοιώνουν τα αποδεικτικά στοιχεία.
Ο Toby μαθαίνει μέσα από έναν ασθενή του, ο οποίος υποφέρει από Αλζχάιμερ, ότι η μητέρα του την οποία θεωρούσε νεκρή πιθανότατα να είναι ζωντανή και να τον αναζητά.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz