Αναζήτηση
Πλάνα με ουρά - iShow.gr
Πλάνα με ουρά
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
Στο σημερινό επεισόδιο μαθαίνουμε τα πάντα για το Canicross: μια δραστηριότητα για σκύλους και κηδεμόνες τους. Επισκεπτόμαστε τον βρεφονηπιακό 'Ζεστή Αγκαλιά' αλλά και το γατόσπιτο της Βάσως Καβαλιεράτου και του Φοίβου Δεληβοριά. Παραγωγή: Ελλάδα
Στα Πλάνα με ουρά, η Τασούλα Επτακοίλη αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στα Πλάνα με ουρά, η Τασούλα Επτακοίλη αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων. Παραγωγή: Ελλάδα
Το σημερινό επεισόδιο είναι αφιερωμένο στη φιλοζωική οργάνωση Save a Greek Stray. Παραγωγή: Ελλάδα
Συναντάμε τη δημοσιογράφο Ελένη Ηλιοπούλου, δημιουργό του ενημερωτικού ιστότοπου ZOOSOS, την αρχαιολόγο Μεταξία Ρούτση και την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, Σάντρα Μαρινοπούλου. Παραγωγή: Ελλάδα
Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους πρόσφυγες από την Ουκρανία, που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα μαζί με τα κατοικίδιά τους. Παραγωγή: Ελλάδα
Οριάνα Μανώλη - Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, Λευτέρης Λαζάρου. Παραγωγή: Ελλάδα
Παιδιά και φιλοζωΐα, Αργυρώ Πιπίνη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
ΑΣ, 'Αρίων', Μάριος Βουτσινάς. Γνωρίζουμε τα... λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. H κτηνίατρος Ευγενία Σκούντζου, μέλος του δικτύου 'ΑΡΙΩΝ', μάς ξεναγεί στο συναρπαστικό κόσμο των θαλάσσιων θηλαστικών που ζουν στις ελληνικές θάλασσες. Παραγωγή: Ελλάδα
Το επεισόδιο μάς επιφυλάσσει μια ακόμα δυνατή συγκίνηση: την απελευθέρωση μιας γερακίνας, που βρέθηκε πυροβολημένη στην Αττική και ανάρρωσε χάρη στη φροντίδα των κτηνιάτρων τoυ Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Το επεισόδιο μάς επιφυλάσσει μια ακόμα δυνατή συγκίνηση: την απελευθέρωση μιας γερακίνας, που βρέθηκε πυροβολημένη στην Αττική και ανάρρωσε χάρη στη φροντίδα των κτηνιάτρων τoυ Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Παραγωγή: Ελλάδα
Στα Πλάνα με ουρά, η Τασούλα Επτακοίλη αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Ταξιδεύουμε στην Κοπεγχάγη για να συναντήσουμε εκατοντάδες τετράποδα ελληνόπουλα, πρώην αδεσποτάκια, που υιοθετήθηκαν στη Δανία. Συμμετέχουμε στην ετήσια γιορτή την οποία πραγματοποιεί η οργάνωση Graeske Hunde στα περίχωρα της Κοπεγχάγης. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουμε τον Γιάννη Λαζαρίδη και τους εθελοντές της 'Ζεστής Αγκαλιάς'. Στην Αθήνα, ο Γιάννης Παΐσιος και ο Θεόφιλος Μπαγιάτης μάς ξεναγούν στο VIPet. Τέλος, η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου μάς συστήνει τη Γουίνι. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Το σημερινό επεισόδιο είναι αφιερωμένο στη συμβίωση παιδιών και κατοικιδίων στο ίδιο σπίτι. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Αποσπόρης, Γ. Περρής. Επιστρέφουμε στην πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, την Αίγινα, για να σας αφηγηθούμε συγκινητικές ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Το νέο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στις ακούραστες εργάτριες της φύσης, στις μέλισσες. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Συναντάμε τον Νίκο Ζήκο, έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες φωτογράφους, που φωτογραφίζει αδέσποτα για καλό σκοπό. τους πρωτοπόρους της παρατήρησης πτηνών, Γρηγόρη και Λάμπρο Τσούνη. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στο επεισόδιο αυτό, επισκεπτόμαστε το 'Α Little Shelter', δημιούργημα της Κατρίνας Τσάνταλη και της Τόνιας Σωτηροπούλου. Στη συνέχεια, επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας Γαϊρουδοχώρα. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Αφηγούμαστε ιστορίες ανθρώπων που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με ανάπηρα ζώα και έχουν ωφεληθεί με πολλούς τρόπους από αυτή τη συμβίωση. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Ταξιδεύουμε στη Σκύρο, έναν τόπο άρρηκτα συνδεδεμένο, σε ό,τι αφορά την ιστορία, αλλά και την καθημερινότητά του, με ένα είδος ζώου στο πέρασμα των αιώνων: την σπάνια φυλή αλόγου Equus Caballus Skyriano. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Η εκπομπή επισκέπτεται τη Βόρεια Εύβοια και τη φιλοζωϊκή οργάνηωση Happy Paws. Στη συνέχεια, πηγαίνει στην ιππική ομάδα Rancheros στην Αγία Άννα, και τέλος, μιλάει με τον Ηλία Μαγκλίνη για γάτες και καρχαρίες! Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Επισκεπτόμαστε το καταφύγιο του σωματείου ΚΥΜΑ, όπως εν συντομία ονομάζεται το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης - Αλιβερίου. Στη συνέχεια, η Έλενα Δέδε, ιδρύτρια του Dogs' Voice, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχουμε ως κηδεμόνες ζώων. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στο νέο επεισόδιο, ταξιδεύουμε στην Κύπρο. Γνωρίζουμε από κοντά τους ανθρώπους του BirdLife Cyprus. Επίσης, οι Ανδρέας Χριστοφόρου και Ανδρέας Κουμπαρής μάς λένε για το πρόγραμμα ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Eπισκεπτόμαστε το Lizilia Pet Grooming, όπου γάτες και σκύλοι, απολαμβάνουν τη φροντίδα των ειδικών. Στη συνέχεια, μιλάμε για τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων ζώων με την ιδρύτρια της ΜΚΟ Dogs' Voice. Τέλος, επισκεπτόμαστε το κτήμα Αρότρια. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στο επεισόδιο αυτό, γνωρίζουμε τους ανθρώπους του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου και στη συνέχεια το καταφύγιο της Φιλοζωικής Νάξου και μιλάμε με τους εθελοντές. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Στο νέο επεισόδιο της σειράς ταξιδεύουμε ξανά στην Κύπρο και συναντάμε τους Mιχάλη Χατζηγιάννη, Κωνσταντίνο Θεμιστοκλέους και Γιώργο Χατζηπιερή. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551