Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
White Collar - iShow.gr
White Collar
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Δραματική
Μυστηρίου
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Ο Peter δυσκολεύεται να πιστέψει πως η συλλογή ανεκτίμητης αξίας των έργων τέχνης που λεηλατήθηκε από τους Ναζί, κάηκε στην αποθήκη του Adler.
Δύο αδέλφια καταθέτουν δύο διαφορετικές διαθήκες για τη περιουσία του πατέρα τους. Το μόνο πρόβλημα είναι πως και στις δύο περιπτώσεις η περιουσία των 40 εκατ. δολαρίων πάει εξ ολοκλήρου, ή στον έναν, ή στον άλλο.
"Ο Peter έχει αποκτήσει το μανιφέστο του γερμανικού υποβρυχίου.
"Όταν ο Neal ανακαλύπτει πως ο Frank De Luca, επικεφαλής μιας μαφιόζικης οικογένειας στο Detroit, βρίσκεται στη πόλη, υποψιάζεται πως η ζωή του Mozzie κινδυνεύει.
Ο Peter και ο Neal παριστάνουν τους πλούσιους εργένηδες, προκειμένου να συλλάβουν μια επικίνδυνη χήρα.
Ο Peter παίρνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση απ’την υπόθεση ενός νεαρού κλέφτη, και τον αποκαλεί επόμενο Neal Caffrey.
Ο Neal και ο Mozzie επιδεικνύουν προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της τράπεζας που δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση, και χάνει 125 εκατομμύρια δολάρια.
Ο πράκτορας Jones εμπλέκεται σε μια υπόθεση, όταν ένας φίλος από την ακαδημία, του στέλνει μια καρτ ποστάλ με μυστική εικόνα κρυμμένη πίσω από τη σφραγίδα.
Ο πρώην συνεργάτης του Neal, Matthew Keller, έχει επιστρέψει στη πόλη, και o Peter επιθυμεί διακαώς να τον κλείσει στη φυλακή.
Η πώληση του Degas από το ναζιστικό υποβρύχιο έχει ήδη επιστρέψει για να στοιχειώσει τον Mozzie.
Ο Neal συλλαμβάνεται με το θυσαυρό; Ο Mozzie θα αφήσει τον Neal για να πάει μόνος του; Τι συμβαίνει με την Elizabeth;
Η κλοπή κεφαλαίων για υποτροφίες σε διάσημο ιδιώτικο σχολείο, αναγκάζουν τον Neal να ασχοληθεί στα μυστικά ως αναπληρωτής δάσκαλος.
Η Elizabeth κρυφακούει την ύποπτη συζήτηση ενός γείτονα, και η ομάδα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για να ανακαλύψουν το σχέδιο της ληστείας σε ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο.
Ο Neal παίρνει μια γεύση του πώς θα ήταν η ιδανική ζωή του στη Νέα Υόρκη, όταν του ανατίθεται μια υπόθεση και χρειάζεται να συνεργαστεί με την πρώην κοπέλα του, Sara Ellis.
Ένας πλούσιος φίλαθλος των New York Yankees προσλαμβάνει τον Neal για να κλέψει ένα πολύτιμο κειμήλιο της ομάδας.
Όταν ο πράκτορας Kramer επιστρέφει, ο Neal τρέχει για να διορθώσει ένα λάθος από το παρελθόν.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz