Αναζήτηση
Crash - iShow.gr
Crash
Σειρά
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2008
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
Ο πάλαι ποτέ γκουρού της μουσικής Ben Cendars βγαίνει από την απεξάρτηση κι έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Ακόμα, στην ομάδα των χαρακτήρων προστίθεται ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Seth Blanchard.
Ο Ben Cendars ζητά τη βοήθεια του Anthony Adams στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει το θάνατο της μικρότερης κόρης του, Cassandra.
Ερευνώντας τη δολοφονία της κόρης του, ο Ben Cendars μαζί με τον Anthony οδηγούνται στη μαύρη αγορά κασετών παρακολούθησης πολιτών.
Η Inez δέχεται ένα δώρο από κάποιον πελάτη του κλαμπ. Ο Seth αναρωτιέται για το νόημα της ζωής του, ενώ ο Bo ζητά τη στήριξη του Tyler. Την ίδια ώρα, ένας δικηγόρος προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες του Ben.
Ο Seth μετακομίζει σε οικολογικό διαμέρισμα κι ανακοινώνει μία πρωτοβουλία για τη βελτίωση του Los Angeles. Ο Kenny γίνεται φίλος με την Tess που διοικεί ένα καταφύγιο για άστεγους. Ο Bo προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Tyler και τον Eddie.
Ο γιος του Seth επισκέπτεται τον πατέρα του μετά από χρόνια, ενώ ο Ben ξαναβρίσκει την πρώην γυναίκα του. Ο Bo προσπαθεί να πάρει πίσω την παλιά του δουλειά. Η Inez γίνεται αντικείμενο του πόθου ενός πλούσιου.
Ένας δημοσιογράφος "στριμώχνει" το Seth σε ζωντανή σύνδεση. Παρά την ευχάριστη έκπληξη που δέχεται από το φίλο της, η Inez αποφασίζει να πάει ταξίδι με κάποιον άλλο. Ο Ben αντιμετωπίζει δυσκολίες με την πρώην γυναίκα του.
Ο Kenny και η Tess περνούν το χρόνο τους παρέα, ενώ η Wendy ζηλεύει τη σχέση του Bo με μια νοσοκόμα. Ο Ben και η πρώην του έρχονται πιο κοντά. Ένας τηλε-ευαγγελιστής κάνει μια πρόταση στον Seth.
Οι έρευνες του Ben και του Anthony τους οδηγούν σ' έναν έμπορο ναρκωτικών. Seth, Bo και Kenny εγκλωβίζονται στο διαμέρισμα του Seth, εξαιτίας διακοπής ρεύματος. Ο Jimmy προσπαθεί να πείσει την Inez να μετακομίσει μαζί του στο Scottsdale.
Ο Seth προσπαθεί να κερδίσει υποστήριξη για το σχέδιό του σχετικά με τους άστεγους. Ο Bo δυσανασχετεί, όταν μαθαίνει πως η Lily αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής τους ζωής σε μια φίλη της.
Ο Seth παίρνει την άδεια για την "πολιτεία των αστέγων". Ένας σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για την Inez. Ο Bo θέλει να μιλήσει με τη μητέρα του, αλλά αυτή είναι απασχολημένη με το νέο της εραστή.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551