Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Touch - iShow.gr
Touch
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
Στη πρεμιέρα του 2ου κύκλου, το αυτοκίνητο του Martin χαλάει μυστηριωδώς, ενώ βρισκόταν στη πόλη που ξεκίνησε ως δημοσιογράφος.
Ο Martin αποδρά από τους κινδύνους της Νέας Υόρκης και φτάνει στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκει τη μητέρα της Amelia.
Ένας πλούσιος επιχειρηματίας προσπαθεί να δελεάσει τον Calvin Norburg ώστε να φύγει από την Aster Corp, μη γνωρίζοντας για τις προσπάθειες της εταιρίας να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο.
Η αποστολή του Martin να αποκαλύψει στοιχεία για την Aster Corp έχει παγκόσμιες συνέπειες, όταν ένας εργαζόμενος της Aster προσπαθεί να περάσει τα σύνορα του Πακιστάν.
Ο Martin καταφέρνει να εισέλθει στα άδυτα της Aster Corp και να ανακτήσει τα αρχεία του Calvin, ενώ η Lucy και ο Trevor ανακαλύπτουν πληροφορίες για τον Guillermo και τα θύματά του.
Ένας αγώνας με το χρόνο ξεκινά όταν ο Jake επικοινωνεί με την Amelia δίνοντάς της συντεταγμένες για τον τόπο συνάντησής τους ενώ και οι δύο καταφέρνουν να ξεφύγουν από την επιτήρησή τους.
Ψάχνοντας τρία χρόνια για την Amelia, η απογοήτευση και η οργή της Lucy κορυφώνονται. Όταν αναλαμβάνει προσωπικά τον Calvin, εκείνος της προτείνει μια αδιανόητη συμφωνία γα την επιστροφή της Amelia.
Ένα βροχερό απόγευμα στο Los Angeles, ο Martin και ο Jake πηγαίνουν στο Breakwire για να ζητήσουν τη βοήθεια του παλιού του φίλου Dutch, ενός γκριζομάλλη πρώην βατραχάνθρωπου.
Ακολουθώντας τα γεγονότα στο Breakwire που πήραν μια εξουθενωτική τροπή, ο Martin, η Lucy και ο Jake εντοπίζουν τον Calvin έξω από το σπίτι του Tony Rigby.
Μόλις ο Martin εντοπίζει τον Phillip Green στον οποίον τον οδήγησε ο Jake, μαθαίνει ότι ήταν ο πρώτος ασθενής του Dr. Teller και τώρα περιμένει την καταδίκη του για τον τριπλό φόνο των υπαλλήλων της Aster Corps.
Χρησιμοποιώντας μια κρυπτογράφηση, ο Jake εντοπίζει την Amelia και ο Martin ακολουθεί ένα μονοπάτι που τον οδηγεί στον Guillermo, ο οποίος παρακολουθεί στενά τον Dr. Nell Pimpton, έναν από τους ενάρετους “Thirty-Six”.
Σε μια προσπάθεια να «καθαρίσει» το όνομά του, ο Martin εξομολογείται τα πάντα στον δύσπιστο ντετέκτιβ Lange.
Με την τρίμηνη έκθεση της Aster Corps να πλησιάζει, η Nicole Farington βρίσκεται σε απόγνωση και η πίεση πέφτει πάνω στον Calving Norburg που πρέπει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Καθώς η Aster Corps ολοκληρώνει την αριθμητική ακολουθία που θα την εκτοξεύσει στην κορυφή της παγκόσμιας οικονομίας, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ανένδοτη Nicole Farington.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz