Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Las estrellas - iShow.gr
Las estrellas (Las Estrellas)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αισθηματική
Δραματική
Είδος
Αισθηματική σειρά αργεντίνικης παραγωγής 2017
Κύκλοι
1
1
Μια ομάδα μαθητών φτάνει στο ξενοδοχείο και είναι τόσο θορυβώδεις που φοβίζουν τους υπόλοιπους επισκέπτες. Η Carla και η Lucia πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, ενώ οι άλλες τρεις αδελφές προσπαθούν να βρουν χώρο για το γάμο της Flor.
Η Miranda βοηθά την Flor όσο δοκιμάζει νυφικά. Η Carla είναι αναστατωμένη, γιατί της θυμίζει τον αποτυχημένο γάμο της με τον Sebastian. Αλλά στο τέλος, τη βοηθά. Η Lucia είναι επίσης αναστατωμένη για τις δικές της αποτυχίες.
Η Lucia αποφασίζει ότι ο Lucho είναι ο νέος διευθυντής του ξενοδοχείου. Κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόφασή της και θα υπάρξουν συγκρούσεις. Πρώτα, με την Carla, επειδή πιστεύει ότι η Lucia έχει υπονομεύσει την εξουσία της.
Ο Javo παίρνει τη Santi στη δουλειά γιατί δεν μπορούν να βρουν πουθενά την Amanda. Δέχεται μια κλήση από αυτήν. Είναι στο νοσοκομείο. Ο Lucho τον καλύπτει και ο Javo πηγαίνει να δει την Amanda. Εκεί, του ομολογεί ότι δεν ήταν ποτέ έγκυος.
Η ημέρα της επίδειξης μόδας που διοργάνωσε η Lucia έφτασε, αλλά είναι πολύ αναστατωμένη για το τι συνέβη με το Mariano την προηγούμενη μέρα και αρνείται να φύγει από το διαμέρισμά της. Η Κάρλα και η Μιράντα πηγαίνουν εκεί για να την πείσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Franz, ένας Γερμανός τουρίστας που εξαπατήθηκε και νοίκιασε τη σοφίτα της Lucia, χτυπά την πόρτα της για να παραπονεθεί. Τελικά πέφτει πάνω στην Carla και εκείνη αποφασίζει να του δώσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο.
Η Flor είναι σοκαρισμένη αφού έμαθε ότι η Jazmin είναι ερωτευμένη. Έχει χάσει την ησυχία της και προσπαθεί να αποφύγει τον Dany με κάθε κόστος. Η Flor χτυπά κατά λάθος τη Miranda στο μάτι ενώ κοιμούνται και η Miranda θα πρέπει να φοράει γάζα για λίγο.
Όλοι κάνουν ετοιμασίες για το bachelorette πάρτι της Flor και το bachelor πάρτι του Dany. Οι αδελφές προγραμματίζουν το πάρτι στη σοφίτα της Lucia, παρόλο που εκείνη δεν θέλει. Οι άνδρες, με επικεφαλής τον Ignacio, οργανώνουν το πάρτι του Dany.
Ήρθε η ώρα για την πρόβα γάμου της Flor, και την επόμενη μέρα θα είναι ο πολιτικός γάμος της. Στην εκκλησία, η Flor και οι καλεσμένοι περιμένουν τον Dany, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί. Βρίσκεται στη φυλακή επειδή οι φίλοι του τον έβγαλαν γυμνό και τον άφησαν δεμένο στο δρόμο.
Όλοι ετοιμάζονται για το γάμο στο ξενοδοχείο. Η Virginia βοηθά την αγχωμένη Flor να ετοιμαστεί για την τελετή. Η Lucia είναι υπεύθυνη για τα δώρα, ενώ η Miranda και ο Lucho είναι υπεύθυνοι για την τροφοδοσία.
Την παραμονή του γάμου, η Flor, η Miranda και η Lolita πηγαίνουν να δουν το σπίτι που αγόρασε ο Ignacio για τη Flor. Η Flor αισθάνεται λίγο απογοητευμένη. Φαντάζεται τον εαυτό της εκεί και δεν της αρέσει καθόλου.
Η Flor έχει ήδη αποφασίσει να μην παντρευτεί και φεύγει. Η Lucia, η Miranda και η Carla την βοηθούν. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο της Lucia και τρέχουν χωρίς να γνωρίζουν πού πηγαίνουν. Εν τω μεταξύ, όλοι στην εκκλησία είναι μπερδεμένοι μέχρι που o Mariano τους ενημερώνει ότι η Flor έφυγε.
Η Flor είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη. Η Miranda και η Carla προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Javo και ο Federico προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με τον Dany. Παρόλο που η Lucia προσπαθεί να το κρύψει, ανησυχεί για τη Flor και ο Mariano το ξέρει αυτό.
Η Virginia βοηθά τη Flor να εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Ο Mariano δεν απαντά στα μηνύματα της Lucia. Αργότερα, η Miranda θα ομολογήσει στην Carla ότι έχει μιλήσει στο Mariano και ότι ξέρει ότι σκοπεύει να φύγει για Βαρκελώνη.
Μια διαφήμιση αρώματος θα γυριστεί στο ξενοδοχείο και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Virginia, αναστατωμένη επειδή έστησε τον Javo την προηγούμενη νύχτα, προσπαθεί να τον βρει και να του εξηγήσει τι συνέβη αλλά εκείνος δε θέλει να ακούσει τίποτα και φεύγει.
Η Lucia επηρεάζεται από αυτό που της είπε η Miranda για το παρελθόν της με τον Ignacio. Θέλει να το πει στη Virginia, αλλά η Miranda της το απαγορεύει. Όταν βλέπει τον Ignacio στο ξενοδοχείο, του επιτίθεται. Η Lucia φεύγει, αποφασισμένη να πει στη Virginia τα πάντα.
Η Lucia ξεκινά ψυχοθεραπεία με έναν παλιό θεραπευτή. Αυτό την κάνει να σκεφτεί πράγματα από το παρελθόν και θυμάται έναν παλιό φίλο, τον Mike, τον οποίο αναζητά στο Facebook και κανονίζει να συναντηθεί. Η Miranda ζητά από τη Flor να της πει τα συναισθήματά της για τον Jazmin.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz