Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Donal MacIntyre: Υποθέσεις φόνων - iShow.gr
Donal MacIntyre: Υποθέσεις φόνων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Η Αστυνομική Διευθύντρια Σου Χιλ μιλά για το πώς διέσχισε την Ευρώπη προκειμένου να οδηγήσει τον πανούργο δολοφόνο Βίκτορ Ντεμπόβσκις ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο πρώην Αστυνομικός Επιθεωρητής Κλάιβ Ντρίσκολ μιλά για το πώς η επιμονή του τον οδήγησε στη σύλληψη των δολοφόνων του Στίβεν Λόρενς, 15 χρόνια αφότου διέπραξαν το έγκλημα.
Ο πρώην Αστυνομικός Επιθεωρητής Μπομπ Τέιλορ εξηγεί πώς κατάφερε να σταματήσει έναν δολοφόνο και να προστατέψει γυναίκες από επίδοξους βιαστές.
Η Αστυνομική Διευθύντρια Κέιτ Μέιναλ μιλά για την υπόθεση του Νάιτζελ Μπέικον, ενός άντρα με πολλούς εχθρούς, που δολοφονήθηκε από ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο.
Ο Επικεφαλής Αστυνομικής Έρευνας Σάιμον Σατλγουόρθ εξηγεί πώς εξασφάλισε ότι δεν θα αθωωνόταν ο δολοφόνος του Σον Κάμινς.
Ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Μάρτιν Μπράνινγκ μιλά για το πώς ο εντοπισμός του δολοφόνου της Τζοάνα Ντένεχι οδήγησε στην ανακάλυψη μίας σειράς άλλων θυμάτων.
Ο πρώην Αστυνομικός Επιθεωρητής Κλάιβ Ντρίσκολ μιλά για την έρευνα σχετικά με την πιθανή δολοφονία της Σουρτζίτ Άθγουολ, χωρίς να υπάρχουν μάρτυρες ή στοιχεία για τη σορό του θύματος.
Η Αστυνομική Διευθύντρια Κέιτ Μεϊνέλ εξηγεί πώς κατάφερε μαζί με την ομάδα της να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας της οικογένειας Τοφίκ.
Ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Μάρτιν Μπράνινγκ εξηγεί πώς διαλεύκανε τη δολοφονία της Βιτάλια Μπαϊλουταβίενε, ο δράστης της οποίας θεωρούσε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα.
Ο πρώην Αστυνομικός Επιθεωρητής Χάουαρντ Γκρόουβς εξηγεί πώς κατάφερε να συλλάβει τον δολοφόνο που είχε γίνει γνωστός ως ο 'Φονιάς του Καναλιού'.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz