Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Deadly Women - iShow.gr
Deadly Women
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ντοκυμαντέρ
Αστυνομική
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
13
Το πιο βασικό ένστικτο μιας γυναίκας είναι να προστατέψει τα παιδιά της και να βάλει τις ανάγκες τους πάνω από κάθε δική της ανάγκη, όπως το χρήμα, η ελευθερία ή ο έρωτας. Σ' αυτό το επεισόδιο, θα δούμε γυναίκες που πήγαν κόντρα σε αυτό το ένστικτο.
Αρκεί μια αρρωστημένη φαντασίωση για να μετατρέψει κάποιον σε δολοφόνο; Υπάρχει αυτό που λέμε 'γεννημένος δολοφόνος' ή μήπως ορισμένοι άνθρωποι οδηγούνται σε αποτρόπαιες πράξεις εξαιτίας τραυματικών γεγονότων στη ζωή τους;
Επεισόδιο: Loathe Their Neighbour. Οι γείτονες μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι που προστατεύουν το διπλανό τους. Τι γίνεται όμως όταν ένας γείτονας αλλάξει στάση; Όταν τα διεστραμμένα μυαλά κάποιων γυναικών το πάρουν απόφαση, το ''αγάπα τον πλησίον σου'' μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ''μίσησε...''.
Επεισόδιο: To Love and to Murder. Ο γάμος είναι μια σταθερή δέσμευση αγάπης και πίστης. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στους γαμήλιους όρκους, όπου οι μελλόνυμφοι ορκίζονται να είναι μαζί ''ώσπου να τους χωρίσει ο θάνατος''. Ωστόσο, κάποιες γυναίκες προσπαθούν να σπάσουν αυτούς τους όρκους με κάθε τρόπο.
Οι γυναίκες που γίνονται δολοφόνοι δεν ζουν πάντα κρυμμένες στο σκοτάδι: πολλές φορές έχουν το προσωπείο μιας νεαρής μητέρας, μιας στοργικής συζύγου, μιας καλοσυνάτης γιαγιάς. Κοινό χαρακτηριστικό αυτών των γυναικών; Μια καρδιά από πέτρα.
Ο ρόλος μιας μητέρας είναι να αγαπά και να φροντίζει τα παιδιά της, βάζοντας τις δικές τους ανάγκες πάντα πάνω από τις δικές της. Για τις γυναίκες όμως αυτές, ισχύει το αντίθετο. 
Επεισόδιο: Breaking Point. Ο θυμός, ο τρόμος και η απελπισία είναι ανθρώπινα συναισθήματα, που όταν συνδυάζονται με το αρρωστημένο μυαλό μιας απελπισμένης γυναίκας, έχουμε τη συνταγή της καταστροφής. Παραπαίοντας στα όρια μεταξύ λογικής και τρέλας, αυτές οι γυναίκες δολοφόνοι είναι μόλις ένα βήμα πριν το έγκλημα.
Επεισόδιο: Love to Death. Η αγάπη και τα χρήματα θεωρούνται απ'' όλους απαραίτητα συστατικά για μια ευτυχισμένη ζωή. Αρκεί η αγάπη να μην είναι μόνο για τα χρήματα, και η γυναίκα να μην βλέπει τον σύντροφό της ως θύμα. Γι αυτές τις γυναίκες δολοφόνους, οι σύζυγοί τους είναι αναλώσιμοι.
Επεισόδιο: An Inconvenient Marriage. Η αγάπη είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα, αφού με οδηγό το πάθος μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους ακόμα και στο έγκλημα. Το μίσος, όμως, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο, αφού μπορεί πιο εύκολα να κάνει μια γυναίκα να χαθεί στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού της.
Επεισόδιο: Deadly Possessions. Μια γιαγιά που μεγαλώνει τα εγγόνια της, μια νεαρή κοπέλα πολύ ερωτευμένη, μια μητέρα που θέλει να προστατεύσει το γιο της: γυναίκες που άφησαν την αγάπη τους να κυριαρχήσει πάνω από κάθε λογική. Όταν ένιωσαν την αγάπη αυτή να απειλείται, το ένστικτό τους τις οδήγησε στο έγκλημα.
Επεισόδιο: Sins of the Sister. Η αγάπη ανάμεσα σε δύο αδελφές μπορεί να είναι περίπλοκη και δύσκολη. Πάνω απ'' όλα όμως δύο αδελφές είναι συνήθως κολλητές φίλες. Υπάρχουν όμως γυναίκες που βλέπουν την αδελφή τους σαν εύκολο θύμα προς εκμετάλλευση, αποδιοπομπαίο τράγο, ή και σαν συνένοχο στο έγκλημα.
Επεισόδιο: Sacrifice their Blood. Για πολύ κόσμο, οι ''στοργικές'' μητέρες σε αυτό το επεισόδιο ήταν η προσωποποίηση της τρυφερότητας και της ηρεμίας. Πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών τους όμως, είχαν ως μοναδικό σκοπό τη δική τους ικανοποίηση. Και δεν δίστασαν να φτάσουν ακόμα και στο έγκλημα.
Επεισόδιο: Killer Kids. Οι οικογενειακοί δεσμοί είναι φτιαγμένοι να κρατούν για πάντα και η οικογενειακή εστία προορίζεται για άσυλο ασφάλειας και καθοδήγησης. Όταν όμως η καθοδήγηση των γονιών συγκρούεται με την άγρια επαναστατικότητα ενός ατίθασου εφήβου, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκρηκτικά.
Επεισόδιο: Pleasure from Pain. Κάποιες γυναίκες είναι τόσο ερμητικά κλεισμένες μέσα στο διεστραμμένο τους μυαλό, που οι πράξεις τους είναι τόσο ανείπωτες όσο και οι σκέψεις τους. Γι'' αυτές τις παρανοϊκές γυναίκες δολοφόνους, ο πόνος έχει συνδεθεί με τη μόνη μορφή απόλαυσης που μπορούν να νιώσουν.
Επεισόδιο: Lethal Love. Η αγάπη είναι ένα από τα πιο δυνατά ανθρώπινα συναισθήματα - μας γεμίζει με ζεστασιά και μας δίνει ελπίδα για να συνεχίζουμε. Όταν όμως μετατρέπεται σε μίσος, τα αποτελέσματα είναι θανάσιμα. Οι γυναίκες σε αυτό το επεισόδιο αντάλλαξαν την αγάπη με την εκδικητική μανία.
Επεισόδιο: Baby Faced Killers. Αυτά τα κορίτσια με το αγγελικό πρόσωπο μπορεί να δείχνουν αγνά και ακίνδυνα, πίσω όμως από τα αθώα τους χαμόγελα κρύβεται μια σκοτεινή πλευρά που λίγοι μπορούν να υποπτευθούν. Όταν οι εσωτερικοί τους δαίμονες βγουν στην επιφάνεια, αυτές οι γυναίκες γίνονται οι πιο στυγνές δολοφόνοι.
Επεισόδιο: Senseless Slayings. Όταν μια γυναίκα νιώθει κατά βάθος περιφρόνηση για την αξία της ανθρώπινης ζωής, δεν είναι σπάνιο η περιφρόνηση αυτή να μετατραπεί σε δολοφονική μανία. Σ'' αυτό το επεισόδιο, δύο γυναίκες υπό την επήρεια ναρκωτικών αφαιρούν ζωές για διασκέδαση και χωρίς καμία ενοχή.
Γνωρίζουμε γυναίκες που υπέκυψαν στα πιο ταπεινά τους ένστικτα: την οργή, το μίσος και την υπέρτατη ζήλια. Μάλιστα τα ένστικτα αυτά ήταν τόσο δυνατά, που οδήγησαν τελικά στο φόνο. Τι ήταν αυτό που τις έκανε να αφαιρέσουν τη ζωή ανθρώπων που κάποτε αγαπούσαν; 
Επεισόδιο: Match Made for Murder. Όταν μια γυναίκα ζητά από το σύντροφό της περισσότερα απ'' όσα εκείνος μπορεί να της προσφέρει, ο γάμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ ριψοκίνδυνη υπόθεση. Γι'' αυτές τις γυναίκες δολοφόνους, αγάπες και όρκοι πίστης δε σήμαιναν τελικά και πολλά.
Μέσα σ΄ ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς και κινείται με γρήγορους ρυθμούς, η παιδική αθωότητα πέφτει συχνά θύμα της κοινωνικής πίεσης. Όταν ένα κορίτσι δέχεται εχθρότητα από τις συνομήλικές της, το τυφλό μίσος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε φόνο μεταξύ συμμαθητριών. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz