Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Καταραμένες σακαράκες - iShow.gr
Καταραμένες σακαράκες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
Οι Γκας και Ουίλ είναι στο Μπλακ Κάντρι για έναν θρύλο που έχασε πια τη δόξα του: ένα καφέ 924 με σκισμένο και χαραγμένο εσωτερικό, κατεστραμμένη μπογιά και πράσινα ταπέτα. Αξίζει άραγε να το αγοράσουν;
Οι Γκας και Ουίλ αναζητούν κάτι μεγαλειώδες και βρίσκουν ένα τροποποιημένο Mazda MX-5. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, όταν όμως το οδηγούν διαπιστώνουν ότι δεν είναι όπως το φαντάστηκαν.
Ο Γκας πιστεύει ότι το σπάνιο συνεπάγεται πλούτη, και βρίσκει ένα Volvo που δεν ξέρει ο Ουίλ: το 480 ES. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: το έχει έμπορος που το λατρεύει αλλά δεν μπορεί να το ξεκινήσει!
Μια παλιά φλόγα καίει τον Γκας, το Citroen BX GTI: θέλει να το αγοράσει και πάλι για να το επισκευάσει. Ο Ουίλ ακολουθεί το πλάνο - μέχρι που διαπιστώνουν ότι το αμάξι εγκαταλείφθηκε για να σαπίσει...
Γκας και Ουίλ εξετάζουν ένα Golf Mk4 όμως υπάρχει κι ένα Mk2 στην ίδια μάντρα. Ο Γκας το απεχθάνεται αλλά ο Ουίλ αμφιταλαντεύεται. Σύντομα διαπιστώνουν γιατί εγκαταλείφθηκε το αμάξι: δεν έχει μηχανή.
Γκας και Ουίλ ανακαλύπτουν μια κλασική Mercedes για μόλις 550 λίρες. Η μηχανή έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να επισκευαστεί σε συνεργείο. Αυτό αποτρέπει τους περισσότερους, αλλά όχι και τους φίλους μας!
Το Triumph Spitfire είναι αμάξι-θρύλος. Παρά τη σκουριά και την αναξιοπιστία του, είναι σταθερή αξία. Ο Γκας και ο Ουίλ βρίσκουν ένα τέτοιο αμάξι για επισκευή με ελάχιστο κόστος ώστε να έχουν κέρδος.
Ο Γκας κι ο Ουίλ βρίσκουν ένα φθηνό MR2 Mk2 στην επαρχία έναντι μόνο 400 λιρών. Στη συνέχεια το ελέγχουν και διαπιστώνουν ότι έχει προβλήματα...Παρόλο που το αμάξι είναι τόσο χάλια, ο Γκας το λυπάται.
Αν είχατε μείνει σε γκαράζ 16 χρόνια, θα σας συγχωρούσαμε τη σκουριά και την άσχημη μυρωδιά, όμως αυτό το Metro μοιάζει με καινούριο αφού έχει γράψει μόλις 16.000 μίλια. Θα αποφέρει άραγε κέρδος;
Ο Γκας κι ο Ουίλ βρίσκουν μια αυθεντική και φθηνή Alfa 155 με λίγα μίλια και πλήρη εξοπλισμό, δηλαδή όσα απαιτούνται για τη μετατροπή της. Στη συνέχεια ανεβάζουν το αμάξι σε ράμπα για να το ελέγξουν...
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz