Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οικογένεια Ντάρελ - iShow.gr
Οικογένεια Ντάρελ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
Βιογραφική δραματική κομεντί, παραγωγής Αγγλίας 2016-2017. Έχοντας χάσει όλη τους την περιουσία, η χήρα Λουίζα Ντάρελ και τα τέσσερα παιδιά της φτάνουν στην Κέρκυρα το 1935.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Βιογραφική δραματική κομεντί, παραγωγής Αγγλίας 2016-2017. Καθώς η οικογένεια Ντάρελ τακτοποιείται στο νησί, αρχίζουν να ανησυχούν για τα χρήματα. Ο Τζέρι προσθέτει κι άλλα μέλη στα κατοικίδιά του. Ο Λάρι αρρωσταίνει σοβαρά.
Η Μάργκο είναι υπερήφανη για τη νέα της θέση στο ιατρείο του δόκτορος Πετρίδη, αλλά συνειδητοποιεί ποιο είναι το ταλέντο της. Η Λουίζα αναρωτιέται αν έκανε καλά που έφερε την οικογένεια στην Κέρκυρα, καθώς ο Τζέρι πιάνει φιλίες με έναν κατάδικο.
Ο Λέζλι κατηγορείται για ένοπλη ληστεία, που αναγκάζει τη Λουίζα να πάρει δραστικά μέτρα για να τον σώσει. Η Μάργκο εντυπωσιάζεται από τον κηπουρό της κοντέσας και η οικογένεια συνειδητοποιεί την αγάπη του Γκάρι για τα ζώα.
Η Λουίζα περιμένει την επίσκεψη της θείας Ερμιόνης από την Αγγλία, η οποία αποδοκιμάζει τη νέα ζωή της οικογένειας. Η Λουίζα, για να της αποδείξει το αντίθετο, οργανώνει μια εκδρομή με το αμάξι του Σπύρου.
Μπροστά στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζει στην Αγγλία της δεκαετίας του '30, η χήρα Λουίζα Ντάρελ αποφασίζει να εγκατασταθεί με τα παιδιά της, Λέσλι, Μάργκο, Λάρι και Τζέρι, σ' ένα ηλιόλουστο ελληνικό νησί.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz