Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Στοιχειωμένες Υποθέσεις - iShow.gr
Στοιχειωμένες Υποθέσεις
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
Στη Νέα Υόρκη, ο Τζακ Κένα ακολουθεί τη διαίσθησή του και ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο. Στο Οντάριο, η Μισέλ Ντεροσέ παρενοχλείται από μία τερατόμορφη οντότητα και στο Οχάιο, ο Κάρλο Ζούζιτς έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάντασμα.
Η Μισέλ Ντεροσέ ταξιδεύει σε ένα στοιχειωμένο δάσος στην Τρανσιλβανία. Στη Νέα Υόρκη, ο Τζακ Κένα σπεύδει να βοηθήσει όταν μία ομάδα δέχεται επίθεση από μία επικίνδυνη οντότητα και στο Οχάιο, ο Έρικ ΜακΓκιλ καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα που δεν είναι ανθρώπινο.
Στο Οχάιο, ο Κάρλο Ζούζιτς συναντά σε μία βιβλιοθήκη το πνεύμα ενός δολοφόνου. Οι Τζέι και Μαρί Γέιτς ερευνούν ένα στοιχειωμένο αξιοθέατο και μία γυναίκα στη Μασαχουσέτη, τρομοκρατείται στο σπίτι της από κάποιες σκιές.
Στην Αριζόνα, οι Τζέι και Μαρί Γέιτς ανακαλύπτουν κάτι μοχθηρό σε ένα παλιό εργοστάσιο. Ένα κορίτσι και η μητέρα του βασανίζονται από κάποια σκοτεινά φαντάσματα και στο Τενεσί, η Αν Τάρπλεϊ μένει σε ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο.
Στο Φοίνιξ, οι Τζέι και Μαρί Γέιτς αναλαμβάνουν να απομακρύνουν μία βασανιστική οντότητα. Στο Οχάιο, ο Έρικ ΜακΓκιλ βλέπει ένα μέλος της ομάδας του να υφίσταται παραφυσική επίθεση.
Στην Ιντιάνα, ο Έρικ ΜακΓκιλ ερευνά ένα κτίσμα που είναι γνωστό ως ''Δαιμονισμένο Σπίτι''. Στο Οχάιο, ο Κάρλο Ζούζιτς θυμώνει τα πνεύματα σε ένα ιστορικό κτίσμα και στο Κονέκτικατ, ο Τζακ Κένα καλείται να διαλευκάνει μία υπόθεση.
Στη Γιούτα, ο Ρίτσαρντ Εστέπ προσπαθεί να βρει το κουράγιο να επιστρέψει σε ένα παλιό νοσοκομείο. Στην Αριζόνα, ένα ζευγάρι δέχεται μία σατανική επίθεση και στο Οχάιο, ο Κάρλο Ζούζιτς αναλαμβάνει την πιο δύσκολη επίθεση μέχρι στιγμής.
Στην πιο δυσάρεστη υπόθεσή του μέχρι στιγμής, ο Κάρλο Ζούζιτς επιστρέφει στο Οχάιο όπου μία γυναίκα έχει δεχτεί επίθεση από κάποιον δαίμονα. Στο Κολοράντο, ο Ρίτσαρντ Εστέπ έχει μία διαφωνία με ένα φλύαρο φάντασμα που γίνεται βίαιο.
Στην Αγγλία, ο Ρίτσαρντ Εστέπ έχει μερικές οδυνηρές αναμνήσεις μετά από μία καταδίωξη. Στην Ιντιάνα, οι Τολφ ερευνούν μία στοιχειωμένη φάρμα. Στη Νέα Υόρκη, ο Τζακ Κένα καλείται να απομακρύνει το πνεύμα ενός βίαιου πρώην.
Ο Ρίτσαρντ Εστέπ ερευνά το σπίτι ενός δολοφόνου. Στην Ιντιάνα, οι Τολφ αντιμετωπίζουν μία περίεργη οντότητα και στο Ουισκόνσιν, ο Κάρλο Ζούζιτς επισκέπτεται ένα παλιό σχολείο όπου τα φαντάσματα φαίνεται να τον γνωρίζουν.
Στην έρημο της Αριζόνα, οι Τζέι και Μαρί Γέιτς ερευνούν ένα ξεχασμένο κοιμητήριο. Η Σάνον Λένον πρέπει να αντιμετωπίσει ένα πλήθος πνευμάτων που στοιχειώνουν μία ιστορική έπαυλη.
Στο Ιλινόις, οι Τολφ ερευνούν ένα από τα αρχαιότερα περιουσιακά στοιχεία στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο Κάρλο Ζούζιτς καλείται σε ένα οίκημα κοντά σε μία λίμνη στο Οχάιο για να απομακρύνει ένα πνεύμα.
Η Σάνον Λένον αντιμετωπίζει πολλές οντότητες σε ένα ιστορικό σπίτι. Ο Τοντ Μπόνερ συναντά τα πνεύματα πρώην αστυνομικών μέσα σε ένα παλιό αστυνομικό τμήμα.
Ο Έρικ ερευνά ένα ιστορικό πρώην πανδοχείο. Ο Τοντ συναντά το πνεύμα ενός πεθαμένου μουσικού και μία οικογένεια καλεί τον Τζον όταν η κόρη δέχεται επίθεση από φαντάσματα.
Οι Άλαν και Άννα Τολφ δέχονται επίθεση από τα πνεύματα πρώην φυλακισμένων σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα. Οι Λεν Μίλερ και Τζέι Σι Ροζίτας αντιμετωπίζουν το φάντασμα μία πρώην νοσηλεύτριας όταν επισκέπτονται ένα παλιό νοσοκομείο.
Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Τζον μέσα σε ινστιτούτο αισθητικής. Οι Λεν Μίλερ και Τζέι Σι Ροζίτας έρχονται αντιμέτωποι με μία ασυνήθιστη έκπληξη σε ένα παλιό σπίτι όπου πλανάται το πνεύμα ενός πρώην ιδιοκτήτη.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz