Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Anthony bourdain parts unknown - iShow.gr
Anthony bourdain parts unknown
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Ο Άντονι επιστρέφει στο Λος Άντζελες και επισκέπτεται εστιατόρια 'κρυμμένα διαμάντια' και κάποια από τα πιο ταπεινά αγαπημένα στέκια των ντόπιων. Μαθαίνει την ιστορία της πόλης και δοκιμάζει την τύχη του στο πόκερ.
Ο Άντονι την περιοχή Πουντζάμπ της Βόρειας Ινδίας. Εκεί θα δοκιμάσει το φαγητό στα 'εστιατόρια' του δρόμου και θα συνομιλήσει με τους ντόπιους για τη ζωή και τις συνήθειές τους.
Ο Άντονι και ο διάσημος Γάλλος σεφ Ντανιέλ Μπουλούντ επισκέπτονται τη Λυόν. Είναι μια πόλη που θεωρείται η Μέκκα της γαλλικής κουζίνας και έχει αναδείξει θρυλικούς σεφ που άλλαξαν την παγκόσμια γαστρονομία.
Ο Άντονι ταξιδεύει στο Μεξικό. Εκεί θα μιλήσει με τους ντόπιους που δεν έχουν σταματήσει ποτέ να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον, και εκφράζουν το πάθος και τη δημιουργικότητά τους με την τέχνη και τη μαγειρική.
ο Άντονι επισκέπτεται την ανατολική Βραζιλία στα παράλια του Ατλαντικού. Εκεί, θα γνωρίσει τις ιδιαίτερες γεύσεις της περιοχής, την τέχνη και τη μουσική της. Θα μάθει τα μυστικά της καποέιρα και θα περιηγηθεί στις γειτονιές των ψαράδων.
Ο Άντονι μας ξεναγεί στον κλασικό Αμερικάνικο Νότο. Πηγαίνει στο Μισισιπί για να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του και την πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομία της περιοχής.
Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, ο Άντονι ταξιδεύει ξανά στη Ρωσία, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια. Θα επισκεφθεί το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Μόσχας και θα ταξιδέψει με το τρένο ως την Αγία Πετρούπολη.
Ο Άντονι ταξιδεύει στη Βόρεια Ταϊλάνδη. Συνοδός του, είναι ο πιο διάσημος δυτικός σεφ με ειδίκευση στην ταϊλανδέζικη κουζίνα, ο Άντι Ρίκερ. Μαζί θα γνωρίσουν τις γαστρονομικές συνήθειες σχεδόν ολόκληρης της χώρας.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz