Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι πρώτες 48 ώρες - iShow.gr
Οι πρώτες 48 ώρες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
17
18
19
20
21
22
23
Η Αστυνομία της Τάλσα διεξάγει έρευνα στη συνοικία Κριπς για να εξιχνιάζει τη δολοφονία ενός νεαρού που προσπαθούσε να ξεκόψει από τη συμμορία του.
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τη στιγμή που ειδοποιούνται για μία νέα υπόθεση. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στο μισό αν δεν σημειώσουν πρόοδο κατά τις πρώτες 48 ώρες.
Στο Γκουίνετ της Τζόρτζια, ένας άνδρας σκοτώνεται από πυροβολισμούς νωρίς το πρωί στον κήπο του σπιτιού του, ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου του είναι ακόμα αναμμένη. Ο πρωτάρης αστυνομικός Τζέιμς Λόσον πρέπει να ξεμπλέξει έναν ιστό προδοσίας για να εντοπίσει τον δολοφόνο.
Στην Τάλσα, ένας άστεγος σκοτώνεται όταν ένα όχημα πέφτει πάνω του σε ένα πάρκινγκ και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον δολοφόνο.
Η αστυνομία της Τάλσα σπεύδει στο σημείο όπου ο πατέρας τριών παιδιών σκοτώνεται από πυροβολισμούς και ανταλλάσσει πυρά με τους υπόπτους της δολοφονίας.
Στην Τάλσα, ένας έφηβος πέφτει νεκρός από πυροβολισμό, και οι αστυνομικοί πρέπει να συναρμολογήσουν την αλήθεια μέσα από τις ιστορίες των συγκατοίκων του. Στο Μόμπιλ, ο φόνος ενός νέου οδηγεί σε πράξεις αντεκδίκησης.
Οι αστυνομικοί του Μόμπιλ ερευνούν τον φόνο μιας νεαρής μητέρας δύο παιδιών και ξετυλίγουν το νήμα του θανατηφόρου σχεδίου που της κόστισε τη ζωή.
Ένας νέος άντρας πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς μπροστά στο σπίτι της μητέρας του. Οι ντετέκτιβ του Μόμπιλ αναζητούν τον δολοφόνο του ανάμεσα στους φίλους και τους συγγενείς του.
Στην Τάλσα, οι ντετέκτιβ προβληματίζονται για το αν ο θάνατος μιας νεαρής γυναίκας αποδίδεται σε τραγικό σφάλμα ή εγκληματική ενέργεια. Στο Μόμπιλ, ο φόνος ενός νεαρού πατέρα δοκιμάζει τους δεσμούς μεταξύ δύο αδερφών.
Όταν δύο φίλοι βρίσκονται πυροβολημένοι μέσα σε αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό αδιέξοδο στο Μόμπιλ, η έρευνα οδηγεί τους ντετέκτιβ σε έναν απρόσμενο ύποπτο.
Στην Τάλσα, η έρευνα για έναν φόνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών οδηγεί σε μια γυναίκα από το παρελθόν του θύματος. Στην κομητεία Γκουίνετ, ένας βετεράνος πεζοναύτης πέφτει νεκρός, και οι ντετέκτιβ εξετάζουν αν αληθεύει ο ισχυρισμός για αυτοάμυνα.
Οι ντετέκτιβ της Τάλσα καλούνται να μάθουν αν υπάρχει σχέση ανάμεσα στους φόνους μιας εγκύου και ενός νεαρού, που πυροβολήθηκαν στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων.
Στην Τάλσα, ένας άντρας καλεί την αστυνομία και αναφέρει ότι η φίλη του αυτοπυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, όμως οι ντετέκτιβ ανακαλύπτουν στοιχεία που υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.
Σε μια έρημη περιοχή της Νέας Ορλεάνης, ένα αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες. Μέσα σ' αυτό, οι ντετέκτιβ ανακαλύπτουν κάτι φρικιαστικό. Ο ντετέκτιβ Ράιαν Βοτ ελπίζει ότι το τελευταίο άτομο που μίλησε στο θύμα μπορεί να τον οδηγήσει στον δολοφόνο.
/Τελευταίος Γύρος. Στην Τάλσα, μια μητέρα πέντε παιδιών σκοτώνεται όταν ένας καβγάς στον δρόμο βγαίνει εκτός ελέγχου. Στο Μόμπιλ, ένας φρουρός επιχειρεί να διατηρήσει την τάξη και καταλήγει άγρια δολοφονημένος.
Στην Τάλσα, οι ντετέκτιβ που ερευνούν τον φόνο ενός άντρα με ταραγμένο παρελθόν, αποκαλύπτουν ένα σατανικό σχέδιο.
Στην Τάλσα, ένας πατέρας τριών παιδιών πυροβολείται και πέφτει νεκρός μετά από καβγά, θέτοντας σε δοκιμασία το ένστικτο του βετεράνου ντετέκτιβ Τζέισον Γουάιτ.
Στην Ατλάντα, ένας νεαρός άντρας πυροβολείται θανάσιμα μπροστά στους φίλους του. Όταν ένας 15χρονος μαθητής βρίσκεται νεκρός στις σκάλες ενός διαμερίσματος γεμάτες παιδιά, ο ένοχος για τον φόνο θα βρεθεί μόνο αν οι μάρτυρες πουν την αλήθεια.
Στην Τάλσα, ένας πατέρας πυροβολείται μέρα μεσημέρι, ενώ υπερασπίζεται τον ξάδερφό του. Όταν μια άγνωστη γυναίκα, που θυμίζει την ύποπτη πρόσφατης ληστείας, ανακαλύπτεται νεκρή και καμμένη, οι ντετέκτιβ της Νέας Ορλεάνης υποψιάζονται κάποια σύνδεση.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz