Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι πρώτες 48 ώρες - iShow.gr
Οι πρώτες 48 ώρες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
17
18
19
20
21
22
23
Η Αστυνομία της Τάλσα διεξάγει έρευνα στη συνοικία Κριπς για να εξιχνιάζει τη δολοφονία ενός νεαρού που προσπαθούσε να ξεκόψει από τη συμμορία του.
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τη στιγμή που ειδοποιούνται για μία νέα υπόθεση. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στο μισό αν δεν σημειώσουν πρόοδο κατά τις πρώτες 48 ώρες.
Στο Γκουίνετ της Τζόρτζια, ένας άνδρας σκοτώνεται από πυροβολισμούς νωρίς το πρωί στον κήπο του σπιτιού του, ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου του είναι ακόμα αναμμένη. Ο πρωτάρης αστυνομικός Τζέιμς Λόσον πρέπει να ξεμπλέξει έναν ιστό προδοσίας για να εντοπίσει τον δολοφόνο.
Στην Τάλσα, ένας άστεγος σκοτώνεται όταν ένα όχημα πέφτει πάνω του σε ένα πάρκινγκ και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον δολοφόνο.
Η αστυνομία της Τάλσα σπεύδει στο σημείο όπου ο πατέρας τριών παιδιών σκοτώνεται από πυροβολισμούς και ανταλλάσσει πυρά με τους υπόπτους της δολοφονίας.
Στην Τάλσα, ένας έφηβος πέφτει νεκρός από πυροβολισμό, και οι αστυνομικοί πρέπει να συναρμολογήσουν την αλήθεια μέσα από τις ιστορίες των συγκατοίκων του. Στο Μόμπιλ, ο φόνος ενός νέου οδηγεί σε πράξεις αντεκδίκησης.
Οι αστυνομικοί του Μόμπιλ ερευνούν τον φόνο μιας νεαρής μητέρας δύο παιδιών και ξετυλίγουν το νήμα του θανατηφόρου σχεδίου που της κόστισε τη ζωή.
Ένας νέος άντρας πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς μπροστά στο σπίτι της μητέρας του. Οι ντετέκτιβ του Μόμπιλ αναζητούν τον δολοφόνο του ανάμεσα στους φίλους και τους συγγενείς του.
Στην Τάλσα, οι ντετέκτιβ προβληματίζονται για το αν ο θάνατος μιας νεαρής γυναίκας αποδίδεται σε τραγικό σφάλμα ή εγκληματική ενέργεια. Στο Μόμπιλ, ο φόνος ενός νεαρού πατέρα δοκιμάζει τους δεσμούς μεταξύ δύο αδερφών.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz