Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι πρώτες 48 ώρες - iShow.gr
Οι πρώτες 48 ώρες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
17
18
19
20
21
22
23
Στην Τάλσα, ένας άνδρας δέχεται πυροβολισμούς στο φως της ημέρας, αλλά η αλήθεια μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που φαίνεται. Στο μεταξύ, στη Νέα Ορλεάνη, ένας άνδρας πυροβολείται οκτώ φορές μέσα στο σπίτι του όταν ένα τηλεφωνικό μήνυμα πέφτει στα χέρια του δολοφόνου.
Μια γυναίκα είχε ένα θανάσιμο προαίσθημα, και το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Νέας Ορλεάνης ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος της μπορεί να έχει ξανασκοτώσει.
Μια βραδινή έξοδος καταλήγει με έναν αθώο άνδρα νεκρό. Όταν σημαντικά στοιχεία οδηγούν σε αδιέξοδο, οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ένα κίνητρο που δεν περίμεναν ποτέ.
Όταν ένας καβγάς σε τοπικό μπαρ καταλήγει σε 16 πυροβολισμούς εναντίον ενός νεαρού κοινωνικού ακτιβιστή, ο ντετέκτιβ της Τάλσα Ρόνι Λέδερμαν ψάχνει απαντήσεις σε μια κοινότητα διχασμένη.
Στην Τάλσα, ένας άντρας πυροβολείται και ένα αυτοκίνητο περνάει από πάνω του. Ο ντετέκτιβ Τζον Μπράουν πρέπει να ξετυλίξει τον μίτο της αλήθειας μέσα σε αλληλοσυγκρουόμενες μαρτυρίες, και να ξεχωρίσει τους φίλους από τους εχθρούς.
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τη στιγμή που ειδοποιούνται για μία νέα υπόθεση. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στο μισό αν δεν σημειώσουν πρόοδο κατά τις πρώτες 48 ώρες.
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τη στιγμή που ειδοποιούνται για μία νέα υπόθεση. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στο μισό αν δεν σημειώσουν πρόοδο κατά τις πρώτες 48 ώρες.
Στην Ατλάντα, όταν ένας νεαρός άντρας πυροβολείται και εγκαταλείπεται, μια μυστηριώδης λευκή λιμουζίνα είναι το στοιχείο-κλειδί για τον ντετέκτιβ Κάλβιν Τόμας που αναλαμβάνει την υπόθεση.
Μια βραδινή έξοδος καταλήγει στον θάνατο ενός αθώου άντρα. Όταν ορισμένα γερά στοιχεία οδηγούν σε αδιέξοδο, οι ντετέκτιβ ανακαλύπτουν ένα κίνητρο που δεν μπορούσαν να διανοηθούν.
Όταν η ανταλλαγή πυροβολισμών σε ένα στούντιο ραπ μουσικής στην Ατλάντα προκαλεί τον θάνατο δύο ανδρών, οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ένα εκδικητικό κίνητρο.
Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, από τη στιγμή που ειδοποιούνται για την επόμενη υπόθεση, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στις μισές αν δε σημειώσουν πρόοδο από τις πρώτες 48 ώρες.
Όταν εκτελείται εν ψυχρώ ένας συνάδελφός τους, οι ντετέκτιβ ανακαλύπτουν ότι ίσως δεν είναι το πρώτο θύμα του δολοφόνου. Μπορεί η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης να σταματήσει τον ύποπτο πριν χυθεί κι άλλο αίμα;
Στην Τάλσα, ένας καβγάς στον δρόμο καταλήγει στον θάνατο ενός νεαρού πατέρα. Στην Ατλάντα, ένας άντρας που υπερασπίζεται την τιμή της μητέρας του πυροβολείται στην πλάτη.
Οι αστυνομικοί αποκαλύπτουν ένα ασήμαντο κίνητρο όταν ένας ένοπλος άνδρας δολοφονεί έναν άστεγο σε κάποιο δρόμο του Μομπάιλ στην Αλαμπάμα.
Στην Ατλάντα, όταν ένας νεαρός πυροβολείται από τα 77 μέτρα, ο ντετέκτιβ Ντάριν Σμιθ ανακαλύπτει μια κλιμακούμενη βεντέτα που απειλεί να διαλύσει μια γειτονιά.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz