Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Outlander - iShow.gr
Outlander
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Επιστημονική Φαντασία
Δραματική
Είδος
Δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2014
Διάρκεια
64'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Η Κλαιρ και ο Τζέιμι διοργανώνουν μια συγκέντρωση για δείπνο, για να προσελκύσουν επενδυτές. H αποκάλυψη της Κλαιρ προκαλεί την απροσδόκητη αντίδραση του Τζέιμι, τη στιγμή που αγωνίζονται να ανακτήσουν την οικειότητα μεταξύ τους. 
Μετά το δείπνο, η Κλερ ασχολείται με την Μέρι και ο Τζέιμι ασχολείται με τα σχέδια του Τσαρλς. Μια επίσκεψη στις Βερσαλλίες δημιουργεί αναταραχή στην σχέση του Τζέιμι και της Κλερ. 
Ο Τζέιμι και η Κλαιρ χρησιμοποιούν τις ιατρικές γνώσεις της Κλαιρ, προκειμένου να σταματήσουν μια συμφωνία, που μπορεί να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Πρίγκηπας για πόλεμο. 
 
Ο Τζέιμι εκπαιδεύει τους στρατιωτικούς για την εξέγερση, πριν ενταχθεί στις δυνάμεις τους. Η Κλαιρ στηρίζει τον Τζέιμι και του αποκαλύπτει όσα γνωρίζει για τη μοίρα της Σκωτίας. Ένας Βρετανός στρατιώτης προσπαθεί να σκοτώσει τον Τζέιμι. 
Ο Τζέιμι καλείται να παρακάμψει έναν βάλτο για να οδηγήσει τον στρατό των Ιακωβιτών στη νίκη εναντίον των Βρετανών. Επωφελούμενη από την εμπειρία ως νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Κλαιρ φροντίζει τους τραυματίες. 
Η Κλαιρ και οι Χάιλαντς πηγαίνουν βόρεια μετά την απόφαση των Ιακωβιτών να σταματήσουν την πορεία τους στο Λονδίνο. Μια ομάδα Βρετανών στρατιωτών δημιουργεί προβλήματα στους Σκωτσέζους, οδηγώντας σε απροσδόκητη επανένωση για την Κλαιρ. 
Καθώς ο Τζέιμι καταβάλλει προσπάθεια να αποτρέψει τον στρατό των Ιακωβιτών από τη σφαγή στο Καλόντεν, η Κλαιρ προσπαθεί να παρηγορήσει τον Άλεξ Ράνταλ. Εκπλήσσεται όταν ο Άλεξ αποκαλύπτει το σχέδιο για να σώσει τη μητέρα του παιδιού του. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz