Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
How I met your mother - iShow.gr
How I met your mother (How I Met Your Mother)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Ρομαντική
Είδος
Ρομαντική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2005.
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ενώ ο Μπάρνεϊ προετοιμάζεται για το γάμο του, θυμάται με τον Τεντ το γάμο του Πάντσι, αλλά και τη στιγμή που ο Μάρσαλ και η Λίλι ανακοίνωσαν ότι θα γίνονταν γονείς. Η Ρόμπιν σκέφτεται να πει στον Μπάρνεϊ ότι τρέφει αισθήματα για αυτόν.
Οταν ο Μάρσαλ παίρνει τη δουλειά των ονείρων του, ανησυχεί ότι όταν η εταιρεία ανακαλύψει τα βίντεο που έκανε στο παρελθόν μπορεί να ανακαλέσει την προσφορά της. Ο Τεντ δεν μπορεί να αποφασίσει ποια θα πάρει στο χορό των αρχιτεκτόνων.
Οταν ο Τεντ συναντά μια πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να επανορθώσει επειδή την είχε απατήσει. Εν τω μεταξύ, ο Μάρσαλ και η Λίλι βάζουν στοίχημα με τον Μπάρνεϊ, που μπορεί να τον αναγκάσει να φορέσει τη γραβάτα με τα παπάκια του Μάρσαλ.
Αφού η Ρόμπιν επιτίθεται σε μια κοπέλα που έχει σκοπό να διαλύσει τη σχέση του Μπάρνεϊ, αναγκάζεται να παρακολουθήσει θεραπευτικές συνεδρίες που της επέβαλε το δικαστήριο. Εν τω μεταξύ, ο Τεντ εμπλέκεται πολύ στην εγκυμοσύνη της Λίλι.
Οταν ο Μάρσαλ γίνεται μάρτυρας της ήπιας προσέγγισης του αφεντικού του απέναντι σε μια εταιρεία εκατομμυρίων, παίρνει την υπόθεση στα χέρια του. Ο Τεντ συνοδεύει τους μαθητές αρχιτεκτονικής σε μια εκδρομή, αλλά τα πράγματα πάνε στραβά.
Οταν ο Τεντ βγαίνει ραντεβού χωρίς να κάνει έρευνα για την κοπέλα, η παρέα παρεμβαίνει δείχνοντας στον Κέβιν ότι εμπλέκονται όλοι πολύ στις υποθέσεις των άλλων. Η Λίλι και ο Μάρσαλ καταλήγουν σε μια απόφαση όσον αφορά το φύλο του μωρού.
Η παρέα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο σύντροφός τους τους θυμίζει έναν από τους γονείς τους. Εντωμεταξύ, το ρομαντικό απόγευμα που σκόπευαν να περάσουν ο Barney και η Nora καταστρέφεται από μια σειρά άσχημων γεγονότων.
Ο Τεντ συναντά επιτέλους το μυστηριώδες κορίτσι του με το σέξι κοστούμι κολοκύθας. Εν τω μεταξύ, ο Μπάρνεϊ μαθαίνει ότι είναι εν μέρει Καναδός και το μυαλό της Λίλι επηρεάζεται από την εγκυμοσύνη.
Ενώ η παρέα θυμάται τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τυφώνα Αϊρίν, ο Μπάρνεϊ προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει μια διαφορετική συμφωνία με το Μάρσαλ και τη Λίλι για να γλιτώσει από τη γραβάτα με τα παπάκια.
Ο Μπάρνεϊ και η Ρόμπιν βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση όταν κρύβουν ένα μυστικό από το άλλο τους μισό. Εν τω μεταξύ, ο Μάρσαλ, η Λίλι και ο Τεντ παρακολουθούν μια συναυλία.
Ο Τεντ και ο Μπάρνεϊ συζητούν για το αν θα προχωρήσουν μαζί σε μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους και η Ρόμπιν προσπαθεί να αποτρέψει το Μάρσαλ και τη Λίλι να μετακομίσουν στο Λονγκ Αϊλαντ.
Οταν η Ρόμπιν μαθαίνει άσχημα νέα, αποφασίζει να μην πει τίποτα στην υπόλοιπη παρέα. Εν τω μεταξύ, ο Μάρσαλ στολίζει με χριστουγεννιάτικα το σπίτι στα προάστια με τη βοήθεια του γείτονά του.
Μετά την υποδοχή του Νέου Ετους, ο Μάρσαλ επισκέπτεται το σημείο ταφής του πατέρα του για να συνεχίσει την παράδοση του 'πικνίκ'. Ο Μπάρνεϊ και ο Τεντ ανοίγουν μπαρ και η Ρόμπιν αναγκάζεται να αντικαταστήσει έναν παρουσιαστή του δελτίου.
Η Λίλι και ο Μάρσαλ μετακομίζουν επισήμως στα προάστια και συνειδητοποιούν ότι ο αυταρχικός πατέρας της Λίλι αρνείται να φύγει από το σπίτι τους. Εν τω μεταξύ, η παρέα προσαρμόζεται στη μετακόμισή τους πηγαίνοντας σε ένα στριπ κλαμπ.
Η Lily και ο Marshal διοργανώνουν ένα πάρτι για το νέο τους σπίτι, όπου ο Ted έρχεται σχεδόν στα χέρια με το αφεντικό του Marshall, και ο Barney την πέφτει σε μια τρελή ζωντοχήρα.
Για τον Αγιο Βαλεντίνο, η Λίλι και ο Μάρσαλ προσκαλούν τη Ρόμπιν και τον Κέβιν για ένα Σαββατοκύριακο στο Βερμόντ, όπου οι δυο καλεσμένοι σκέφτονται να προχωρήσουν τη σχέση τους. Ο Μπάρνεϊ συνειδητοποιεί ότι βρήκε τελικά το ταίρι του.
Οταν η Ρόμπιν τα χαλάει με τον Κέβιν, ο Τεντ τής εξομολογείται τα αισθήματά του για εκείνην. Εν τω μεταξύ, ο Μπάρνεϊ βρίσκεται σε αποστολή να ανακαλύψει κάτι εντελώς προσωπικό για το Μάρσαλ και τη Λίλι.
Ο Barney προσπαθεί να κυνηγήσει την Quinn, ακόμα κι όταν μαθαίνει ότι είναι στριπτιζέζ. Εντωμεταξύ, ο Marshall και η Lily προσπαθούν να εξηγήσουν στη Robin πως είναι η ζωή στα προάστια, ενώ ο Ted προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το παλιό δωμάτιο της Robin.
Η παρέα προσπαθεί να χωρίσει τον Μπάρνεϊ και την Κουίν αφού μαθαίνει ότι σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν, ωθώντας τη Ρόμπιν και τον Τεντ να μαλώνουν τελικά για το ποιος αξίζει να νοικιάσει το διαμέρισμά της.
Ο Τεντ, ο Μάρσαλ και ο Μπάρνεϊ ξεκινούν μια "τριλογία", στο πλαίσιο της οποίας μαζεύονται ανά τριετία για να δουν την τριλογία του Star Wars και να σκεφτούν πώς θα είναι οι ίδιοι σε μια τριετία. Ο Μπάρνεϊ και η Κουίν μετακομίζουν μαζί.
Ενώ ο Τεντ προσπαθεί να βολευτεί στο νέο του διαμέρισμα, ο Μπάρνεϊ θέλει να τον πείσει να βγαίνει έξω. Η Λίλι έχει ένα πικάντικο όνειρο με κάποιον άλλον εκτός από το Μάρσαλ, ενώ η Ρόμπιν γίνεται τελικά διάσημη παρουσιάστρια ειδήσεων.
Όταν η Lily και ο Marshall οργανώνουν ένα πάρτι για το μωρό, ο Marshall πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι το μωρό θα γεννηθεί σύντομα. Ο Ted και η Robin τα βρίσκουν όσον αφορά τη σχέση τους και ο Barney πηγαίνει ένα ταξίδι με τον Marshall.
Ενώ ο Μάρσαλ είναι στο Ατλάντικ Σίτι με τον Μπάρνεϊ, η Λίλι ετοιμάζεται να γεννήσει κι εκείνος προσπαθεί απεγνωσμένα να γυρίσει στη Νέα Υόρκη προτού έρθει το μωρό στον κόσμο. Ο Τεντ και η Ρόμπιν προσπαθούν να κάνουν τη Λίλι να ξεχαστεί.
Την ημέρα του μελλοντικού γάμου του Μπάρνεϊ, όταν η σύζυγός του αποκαλύπτεται επιτέλους, η παρέα αναπολεί την εποχή που ενθάρρυνε τον Τεντ να ακολουθήσει την καρδιά του και να κυνηγήσει εκείνη που είχε φύγει.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz