Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Elif - iShow.gr
Elif
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
Η οικογένεια Χακτανίρ, η Ματσιντέ, η μητέρα της οικογένειας, η κόρη της Χουμεϊρά και ο άντρας, ο Ταρίκ, βρίσκονται στο τραπέζι για να πάρουν πρωινό. Ο γιος της Ματσιντέ, ο νεαρός Κερέμ, επιστρέφει από την Αμερική και η Ματσιντέ είναι ενθουσιασμένη.
Η Ρεϊχάν μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κερέμ, στην προσπάθεια της να το σκάσει από τα αδέλφια της, που την κυνηγούν. Ο Κερέμ της ζητάει να βγει έξω και την κατηγορεί για κλέφτρα. Πιστεύει πως προσπαθεί να το σκάσει από την αστυνομία.
Ο Κερέμ αναφέρει στην οικογένεια την παράξενη συνάντηση, που είχε με μια κοπέλα στο δρόμο. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Γιλντίζ, τη μαγείρισσα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Γιλντίζ πιστεύει πως η Ρεϊχάν έχει έρθει για δουλειά.
Η Ελίφ είναι στο δάσος. Αν και δεν έχει που να πάει, τρέχει απελπισμένη. Η Ρεϊχάν βλέπει τον Κερέμ στο σπίτι και ταράζεται. Θεωρεί πως το πρωί θα πρέπει να φύγει. Η Ελίφ δεν μπορεί να πάει πουθενά και κουρασμένη επιστρέφει στην έπαυλη.
Ο Κερέμ ενθουσιάζεται με το πρωινό και η Γιλντίζ του λέει πως το ετοίμασε η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ της λέει πως θέλει να γνωρίσει την κοπέλα. Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν και η κοπέλα αισθάνεται άβολα. Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη.
Ο Ταρίκ είναι στην εταιρία και μαθαίνει πως είναι εκεί και ο Κερέμ. Ο Ταρίκ ανησυχεί γιατί φοβάται πως ο Κερέμ θα θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρίας. Οι προθέσεις του νεαρού όμως δεν είναι αυτές αλλά ο Ταρίκ δεν τον πιστεύει.
Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ετοιμάζουν το πρωινό για την οικογένεια αλλά η Βιλντάν έχει εξαφανιστεί. Η Γιλντίζ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει να τη βρει και να έρθει να τις βοηθήσει. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της και μιλάνε στην πόρτα όταν η Ελίφ ρίχνει κάτι κάτω και ακούγεται ο θόρυβος.
Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ. Η Ρεϊχάν είναι στο έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη.
Η Ματσιντέ αλλάζει γνώμη στη Ρεϊχάν σχετικά με την απόφασή της να φύγει. Της ζητάει να μείνει και να συνεχίσει τη δουλειά της γιατί είναι ένα καλό κορίτσι και δεν πρέπει να δίνει σημασία στο τι λένε οι άλλοι.
Η μητέρα της Ρεϊχάν της τηλεφωνεί και της λέει πως τα αδέλφια της επέστρεψαν στο χωριό τους, οπότε δεν έχει λόγο πια να φοβάται. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για τον θείο της και εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει τι της λέει.
Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να καθαρίσει. Η Παρλά και ο Κερέμ κάθονται στον κήπο και η Γιλντίζ τους πηγαίνει κουλουράκια και τσάι και τους λέει πως τα έφτιαξε η Ρεϊχάν. Η Παρλά δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα της Ρεϊχάν.
Η Βιλντάν δεν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της στο νοσοκομείο. Καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ έφυγε με τη μικρή και νιώθει απελπισία όταν βλέπει τη νοσοκόμα με δύο αστυνομικούς. Ο Ταρίκ καταφέρνει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, το ίδιο και η Βιλντάν.
Ο Σαφάκ συναντάει τη μητέρα του Εμιρχάν στο δρόμο και μιλάνε. Η Ιντζί βλέπει τον Εμιρχάν στο δρόμο να είναι λυπημένος επειδή έχασε ένα παιχνίδι του. Τα δύο παιδιά γίνονται αμέσως φίλοι. Η Βιλντάν αντιμετωπίζει τη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά.
Η πληγή του Κερέμ ακόμα τον πονάει. Η Γιλντίζ τον συμβουλεύει να χρησιμοποιήσει το μίγμα, που ετοίμασε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δέχεται. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί του Βεϊσέλ και της Τουλάι κάθε μέρα και μιλάει συνέχεια για τον γιο της Σαφάκ.
Η Παρλά πηγαίνει με τον Κερέμ να συναντήσουν κάποιους φίλους τους. Η Παρλά μιλάει για διακοπές, γιοτ, δεξιώσεις και ο Κερέμ, αν και είναι πλούσιος, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για όλα αυτά. Η Ιντζί κάνει δώρο στον Εμιρχάν.
Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία σχετικά με την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή.
Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ προβληματίζονται με την απουσία της Βιλντάν. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει την Ελίφ και να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της. Ο Μουσταφά επιστρέφει με άσχημα νέα.
Η Ρεϊχάν σερβίρει καφέ στη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και η Χουμεϊρά δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρει το περιστατικό με το καμένο χέρι του Κερέμ . Ο Κερέμ εκνευρίζεται με την αδελφή του. Η Ματσιντέ βλέπει τη Ρεϊχάν να διαβάζει.
Η Τζουλιντέ χαίρεται που έχει πάλι την τσάντα και τα χρήματά της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί. Η Βιλντάν θυμάται τις απειλές του Ταρίκ κι αναστατώνεται. Αποφασίζει να φύγει γιατί φοβάται και μαζεύει τα πράγματά της.
Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν και εκείνη του εξηγεί τι συνέβη. Εκείνος γίνεται έξαλλος και την πιέζει να φύγει. Η Βιλντάν όμως τον απειλεί και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη, θα τη σκοτώσει.
Ο Ταρίκ είναι θυμωμένος με τους πάντες. Πιστεύει ότι ο Κερέμ θέλει τη θέση του ενώ και η ύπαρξη της Ελίφ είναι ένα ακόμη πρόβλημα. Μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, που περιμένει να τον δει τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του προσωρινά.
Ο Γιουνούς συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν για το τίποτα και στη συνέχεια η Βιλντάν εκνευρισμένη κάνει ακριβώς το ίδιο στη Ρεϊχάν. Όταν πηγαίνει στο δωμάτιο της ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ. Η μικρή το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν.
Ο Βεϊσέλ κι η Τουλάι τρώνε πρωινό. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως νυχτοφύλακας, και το ζευγάρι νιώθει πως δεν προλαβαίνουν πια να δουν ο ένας τον άλλο. Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα μόνος του και δύο παιδιά έρχονται να παίξουν μαζί του. Ένα από τα παιδιά ρίχνει την μπάλα δυνατά και σπάει τη βιτρίνα ενός μαγαζιού.
Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ έξω από το δωμάτιο της Βιλντάν και τον ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί. Ο Ταρίκ της απαντάει εκνευρισμένος με μια δικαιολογία και οι φωνές τους ακούγονται σε όλο το σπίτι. Η Ελίφ τρομάζει και η Ρεϊχάν την πηγαίνει στον κήπο.
Η Ρεϊχάν είναι στην κουζίνα και κλαίει. Η Παρλά είναι έξω από την έπαυλη θυμωμένη και δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της. Η Γιλντίζ τη βλέπει από την κουζίνα και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει τόσο νωρίς. Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν. Ο Σαφάκ αναγκάζεται να πει στην Ογιά πως δεν θα την παντρευτεί.
Η Παρλά και η Χουμεϊρά μαγειρεύουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Ρεϊχάν προσφέρεται να βοηθήσει. Η Παρλά της ζητάει να πάει να αγοράσει ένα σπάνιο υλικό ώστε να μην είναι στα πόδια τους. Η Ρεϊχάν ψάχνει σε όλη την αγορά και τελικά το βρίσκει. Στην επιστροφή συναντάει τον Κερέμ με τη μηχανή.
Η Ιντζί είναι μόνη της έξω από το μαγαζί όταν τη βλέπει ο Σαφάκ. Του λέει πως βαριέται γιατί δεν έχει κανέναν να παίξει και η Τουλάι έχει δουλειά και δεν μπορεί να την πάει στο πάρκο. Ο Σαφάκ την πηγαίνει να κάνει κούνια και ο Εμιρχάν τους βλέπει.
Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά και ο Ταρίκ της φέρεται όμορφα. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον Ταρίκ το αγαπημένο του πρωινό.
Η Ελίφ είναι τρομαγμένη μετά τις απειλές του Ταρίκ και κρύβεται στο δωμάτιο της Βίλνταν. Αν και θέλει να μιλήσει για όλα στη Ρεϊχάν, οι απειλές του Ταρίκ και της Βιλντάν την αποθαρρύνουν. Ο Εμιρχάν είναι έξω από το φαρμακείο μαζί με τον Σαφάκ.
Η Μπιρτσέ μιλάει σκληρά στον Γιουνούς και του λέει πως πρέπει να γίνει καλύτερος άνθρωπος και πως όλοι γύρω του τον φοβούνται, δεν τον σέβονται. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι σταματημένοι μέσα στο ασανσέρ της έπαυλης και ο νεαρός λέει στη Ρεϊχάν πως προφανώς δεν άκουσε όλη τη συζήτησή του με την Παρλά.
Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό της Ελίφ. Η μικρή το απολαμβάνει όταν εμφανίζεται ο Ταρίκ και τη βλέπει στην κουζίνα με τη Ρεϊχάν. Δεν λέει τίποτα και δεν τον βλέπουν ούτε η Ρεϊχάν αλλά ούτε και η Ελίφ.
Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμφωνεί μαζί του για το θέμα της Ελίφ γιατί πριν από λίγο η Ματσιντέ συμπεριφερόταν στην Ελίφ σαν να ήταν δική της εγγονή. Η Χουμεϊρά έχει πέσει στην παγίδα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει την πεθερά του με την Ελίφ.
Η Ρεϊχάν είναι μαζί με τη Ματσιντέ και της λέει πως δεν ξέρει τι συνέβη με το γλυκό. Η Ματσιντέ τη συμβουλεύει και της λέει πως την επόμενη φορά καλό θα είναι πριν σερβίρει κάτι να το δοκιμάζει. Η Ρεϊχάν κλαίει και δεν μπορεί να καταλάβει πως χάλασε το γλυκό της.
Η Ιντζί καλεί τον Εμιρχάν στο μαγαζί της Τουλάι για να φάνε μαζί. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να τον πάρει και ευχαριστεί τον Βεϊσέλ και την Τουλάι για τη φιλοξενία. Όταν επιστρέφουν σπίτι τους δέχονται την επίσκεψη της Λεμάν.
Ο Ταρίκ φτάνει σπίτι και η Ματσιντέ του λέει πως η Χουμεϊρά δεν θα δειπνήσει μαζί τους γιατί είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάνε τελικά διακοπές. Ο Ταρίκ πηγαίνει να δει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει.
Η Ρεϊχάν είναι συντετριμμένη. Δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό με το κολιέ αλλά βρέθηκε στο δωμάτιο της και η Χουμεϊρά την κατηγορεί. Θέλει να φύγει επειδή η Χουμεϊρά την απέλυσε αλλά η Γιλντίζ την εμποδίζει γιατί πιστεύει στην αθωότητά της.
Η Ελίφ προστάτεψε τη Ρεϊχάν με αποτέλεσμα και το δεύτερο σχέδιο της Βιλντάν να αποτύχει. Παρά την ομολογία όμως της Ελίφ, η Χουμεϊρά εξακολουθεί να κατηγορεί τη Ρεϊχάν λέγοντας πως εκείνη θα έβαλε την Ελίφ να πάρει το κολιέ.
Ο Ταρίκ και η Βιλντάν βλέπουν την Ελίφ και τη ρωτάνε πόση ώρα κάθεται και τους ακούει. Θέλουν να μάθουν τι άκουσε. Η Ελίφ τους λέει πως δεν άκουσε τίποτα. Ο Ταρίκ την απειλεί πως αν μιλήσει θα την κλειδώσει στο γκαράζ.
Η Βιλντάν έχει συνέχεια μαζί της την Ελίφ και της δίνει να κάνει βαριές δουλειές. Ο Κερέμ πηγαίνει με τον Ταρίκ στην εταιρία. Η Ματσιντέ χαίρεται πολύ για αυτό. Ο Ταρίκ υποκρίνεται πως είναι και εκείνος ευχαριστημένος αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Ο Σαφάκ χρειάζεται την υπογραφή της Ζουλιντέ για κάποια χαρτιά για το σχολείο του Εμιρχάν και πηγαίνει σπίτι της. Η Ζουλιντέ είναι στη δουλειά και ο Εμιρχάν μαζί της. Το αφεντικό της όμως θυμώνει και της λέει να μην ξαναέρθει για δουλειά αν φέρει μαζί της το παιδί της.
Το πάρτι τελειώνει και η Ρεϊχάν αφήνει το τηλέφωνο του Τολγκά στην κουζίνα γιατί νομίζει πως ανήκει στον Κερέμ. Η Ζουλιντέ κλαίει επειδή δεν μπορεί να ταϊσει σωστά τον γιο της. Ο Εμιχάν νιώθει άσχημα όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και τηλεφωνεί στη θεία του.
Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ επιδιόρθωσε το μουσικό κουτί αλλά εκείνος της λέει πως δεν έχει ιδέα. Η Χουμεϊρά του λέει πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνη το μουσικό κουτί γιατί ανήκει στο αγέννητο παιδί τους.
Η Λεμάν είναι μπερδεμένη. Θέλει να μάθει τι χαρτί υπέγραψε η Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ της λέει πως αφορούσε κάτι για το σχολείο του Εμιρχάν και η Λεμάν ανακουφίζεται. Ο Κερέμ μαλώνει τη Ρεϊχάν και της ζητάει την επόμενη φορά τα λουλούδια της να τα βάζει στο δωμάτιο της.
Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα αλλά ο Ταρίκ φεύγει βιαστικός για την εταιρία. Ο Κερέμ τον σταματάει στην πόρτα και του ζητάει να αφιερώσει λίγο χρόνο στη γυναίκα του. Για πρώτη φορά έρχονται σε σύγκρουση και ο Ταρίκ φεύγει.
Η κατάσταση της Ρεϊχάν είναι κρίσιμη. Η Ελίφ προσεύχεται να πάνε όλα καλά. Ο Κερέμ έχει τύψεις γιατί την τελευταία φορά, που είδε την κοπέλα δεν της φέρθηκε καλά. Ο Ταρίκ πηγαίνει τη Ματσιντέ στο νοσοκομείο και η Ελίφ τον βλέπει και τρομάζει.
Η Παρλά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τι κάνει η Ρεϊχάν και φυσικά ο Κερέμ. Θυμώνει επειδή εκείνος είναι εξαιρετικά ανήσυχος για την πορεία της υγείας της Ρεϊχάν. Η Παρλά αποκαλεί τη Ρεϊχάν συνέχεια ''υπηρέτρια'' και ο Κερέμ αγανακτά.
Η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της ενώ η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για το ατύχημα. Η Ρεϊχαν προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Κερέμ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενοι επειδή η Ρεϊχάν ανέκτησε τις αισθήσεις της.
Η Ελίφ μετανιώνει για ότι είπε και ελπίζει ο Κερέμ και η Ρεϊχάν να το ξεχάσουν. Ο Κερέμ όμως δεν το έχει ξεχάσει και ρωτάει την Ελίφ γιατί το είπε. Προσπαθεί να την παρηγορήσει γιατί πιστεύει πως η μικρούλα φοβάται κάτι.
Τα βήματα της Χουμεϊρά την οδηγούν σε μια παιδική χαρά και όταν μια γυναίκα τη ρωτάει ποιο από τα παιδάκια, που παίζουν είναι δικό της, η Χουμεϊρά δείχνει ένα από τα παιδιά. Ο Κερέμ ζητάει από τη Βιλντάν να φύγει από το νοσοκομείο.
Η Μπιρτσέ είναι πολύ χαρούμενη επειδή ο Γιουνούς υπερασπίστηκε τη δουλειά της στη Ράνα. Η κοπέλα δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς και εκείνος αρχίζει να της φέρεται λίγο καλύτερα. Η Ελίφ φροντίζει τη Ρεϊχάν.
Ο Ταρίκ και η Ράνα δειπνούν μαζί. Η Ράνα μιλάει για το παρελθόν και τον εαυτό της και ο Ταρίκ είναι γοητευμένος από την προσωπικότητά της. Λατρεύει το ότι είναι φιλόδοξη, όπως και εκείνος. Η Ρεϊχάν μαγειρεύει ένα παραδοσιακό φαγητό, που ξέρει ότι αρέσει πολύ στον Κερέμ.
Η Ράνα αισθάνεται γελοία καθώς ο Γιουνούς ξεσκέπασε το ψέμα της. Τον θεωρεί εχθρό της και ορκίζεται να τον νικήσει. Ο Σαφάκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι γευματίζουν μαζί με τα παιδιά. Η Λεμάν περνάει από έξω φορτωμένη με τσάντες και ο Σαφάκ πηγαίνει να τη βοηθήσει.
Ο Ταρίκ δεν βρίσκει την Ελίφ στο γκαράζ και τηλεφωνεί αμέσως σε έξαλλη κατάσταση στη Βιλντάν. Η Βιλντάν τρομοκρατείται από το ύφος του. Μαζί πηγαίνουν να βρουν την Ελίφ. Η Χουμεϊρά αισθάνεται πολύ άσχημα και έχει αφόρητους πόνους.
Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Βιλντάν βρίσκεται στο δάσος και έχει χάσει τις αισθήσεις της, ο Ταρίκ την έχει αφήσει εκεί. Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται. Η Ρεϊχάν λέει στη Χουμεϊρά πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα και η Χουμεϊρά χαίρεται να το ακούει.
Η Σέμα απορρίπτει το αίτημα της Βιλντάν. Ο Τζαφέρ, ο άντρας της Σεμά, τις ακούει και μαθαίνει πως η Βιλντάν δουλεύει στην έπαυλη των Χακτανίρ. Η Βιλντάν προσφέρει χρήματα στη Σεμά για τη βοήθειά της αλλά η γυναίκα αρνείται και πάλι.
Η Βιλντάν πληρώνει τη Σεμά για να κρατήσει την Ελίφ και της ζητάει να είναι καλή μαζί της και να μην της κάνει ερωτήσεις. Ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο.
Ο Τζαφέρ παίρνει τα λεφτά, που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Σέμα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τη χτυπάει και η Ελίφ τους ακούει να τσακώνονται. Ο Τζαφέρ φεύγει για να πάει να παίξει τα χρήματα στον τζόγο.
Η Τουλάι δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε η Λεμάν, να απολύσει δηλαδή της Ζουλιντέ. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην κουζίνα και ευχαριστεί τη Ρεϊχάν για το ρόφημα με βότανα, που της ετοίμασε.
Ο Τολγκά προσπαθεί να αρπάξει το χέρι της Ρεϊχάν και εκείνη αντιστέκεται. Ο Κερέμ τους βλέπει και επεμβαίνει. Θυμωμένος δίνει μια μπουνιά στον Τολγκά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Ρεϊχάν και την έπαυλη.
Η Ράνα βρίσκεται στο γκαράζ της εταιρίας και υποκρίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Ο Ταρίκ προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την πάει εκείνος σπίτι της. Ο Ταρίκ της προτείνει να φάνε μαζί και η Ράνα δέχεται.
Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά. Πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν, που είναι η Βιλντάν και ζητάει να τη δει όταν επιστρέψει.
Η Ματσιντέ μιλάει στη Βιλντάν για το μωρό, που έρχεται και της λέει πως τώρα πια θα έχουν πιο πολλές δουλειές στο σπίτι. Καθώς η Ματσιντέ μιλάει για το μωρό της Χουμεϊρά, η Βιλντάν λιποθυμάει. Τη μεταφέρουν στο δωμάτιο της και εκεί συνέρχεται.
Ο Κερέμ, η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα για το μωρό, που έρχεται. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά αναρωτιούνται αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Ο Ταρίκ επιθυμεί να αποκτήσει ένα γιο ενώ η Χουμεϊρά κόρη.
Η Βιλντάν είναι στο αυτοκίνητο με τον Μουσταφά. Η Σεμά της τηλεφωνεί αλλά δεν απαντάει. Ο Ταρίκ είναι ικανοποιημένος με την απόφαση της Ματσιντέ. Τώρα η Βιλντάν είναι μακριά από το αρχοντικό και έτσι ένα πρόβλημα του έχει λυθεί.
Η Ελίφ δεν αντέχει τους καυγάδες ανάμεσα στον Τζαφέρ και τη Σεμά και έτσι το σκάει από το σπίτι. Η Μπιρτσέ έχει ετοιμάσει όλα τα έγγραφα, που της ζήτησε ο Γιουνούς καθώς είναι μια σημαντική μέρα για την εταιρία.
Οι εκπρόσωποι των άλλων εταιριών είναι ευχαριστημένοι με τη συνάντηση. Η Ράνα λέει πως είναι ώρα να δουν τα σχέδια των παπουτσιών στο πόδι του μοντέλου. Πιστεύει πως δεν υπάρχει μοντέλο και η Μπιρτσέ θα εκτεθεί.
Η Ράνα παίζει με τον Ταρίκ και εκείνος είναι έξαλλος επειδή δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματά του. Ο Κερέμ μπαίνει στο γραφείο του και του λέει πως πρέπει να γιορτάσουν την πρόσφατη επιτυχία τους. Ο Ταρίκ τον ζηλεύει και του λέει να ηρεμήσει.
Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίζει το φτωχό κορίτσι, στο οποίο έδωσαν τη ζακέτα της Ελίφ αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται. Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν.
Ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο του και σκέφτεται τον καυγά με την Παρλά αλλά δεν νοιάζεται ουσιαστικά για εκείνη. Η μόνη γυναίκα που τον ενδιαφέρει είναι η Ρεϊχάν. Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν καταλαβαίνει γιατί έφυγε η Ελίφ.
Ο Τζαφέρ εξακολουθεί να κατηγορεί τη Σεμά για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Σεμά τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απάνταει. Ενημερώνει τον Τζαφέρ αλλά δεν του αποκαλύπτει πως του κρύβει χρήματα. Ο Τζαφέρ σκέφτεται πως η Ελίφ είναι πολύ σημαντική για κάποιον.
Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν στο νοσοκομείο. Η νοσοκόμα τους οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ αλλά η μικρούλα δεν είναι εκεί. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά σοκάρονται.
Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Ταρίκ. Η Ράνα είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή την άφησε μόνη της στην καφετέρια. Ο Εμιρχάν και η Ιντζί φτιάχνουν χάρτινα λουλούδια για να στολίσουν το μαγαζί της Τουλάι.
Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να ασχολείται πρωί - πρωί με το κινητό του. Ο Ταρίκ δικαιολογείται λέγοντας πως έχει μια δουλειά με την τράπεζα αλλά η Χουμεϊρά δεν τον πιστεύει πια. Η ταυτότητα της Ελίφ αρχίζει να απασχολεί τη Σεμά.
Ο Γιουνούς παρατηρεί τη χαρούμενη Μπιρτσέ να βάζει τα προσωπικά της αντικείμενα στο γραφείο της και δείχνει να γοητεύεται. Ο Κερέμ κάνει διάφορες ερωτήσεις στον Γιουνούς για τον Ταρίκ. Ο Γιουνούς του λέει πως ο Ταρίκ είναι σωστός επαγγελματίας και πάντα έρχεται στην ώρα του στο γραφείο.
Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη και ο Ταρίκ υποδύεται τον καλό σύζυγο γιατί ξέρει πως ο Κερέμ και η Ματσιντέ τον υποψιάζονται. Η Ρεϊχάν είναι άρρωστη και μιλάει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο.
Η Μπιρτσέ είναι ευτυχισμένη με τη νέα της δουλειά. Η Ρεϊχάν τηλεφωνεί στη μητέρα της και παρά το γεγονός ότι τη διαβεβαιώνει πως είναι καλά, η Ρεϊχάν είναι σίγουρη πως κάτι της κρύβει. Ο Σαφάκ ρωτάει τον Εμιρχάν αν η μητέρα του είναι ικανοποιημένη με τη νέα της δουλειά.
Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ εξαφανίστηκε ξανά και εκείνος γίνεται έξαλλος. Τους διατάζει να κάνουν τον Τζαφέρ να μιλήσει και να βρουν γρήγορα την Ελίφ. Η Χουμεϊρά είναι στην εταιρία αλλά ο Ταρίκ δεν είναι εκεί και νιώθει απαίσια γιατί ξέρει ότι ο Ταρίκ της λέει ψέματα.
Η Ρεϊχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα της δεν της έχει τηλεφωνήσει. Πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά και φοβάται πως τα αδέλφια της είναι ο λόγος. Ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντηση του με τον πρόεδρο μιας άλλης εταιρίας.
Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα για να πει στη Γιλντίζ πως η μητέρα της είναι στην έπαυλη αλλά πριν προλάβει να μιλήσει έρχεται ο Κερέμ και ζητάει παυσίπονα. Η Ματσιντέ και οι υπόλοιπο μεταφέρουν τη Χουμεϊρά στο δωμάτιο της.
Η Λεμάν είναι μόνη της στο σπίτι. Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει αν η Λεμάν δεν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πλησιάσει τη Χουμεϊρά αλλά εκείνη δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατάει.
Η μητέρα της Ρεϊχάν είναι λυπημένη επειδή την είδε η Χουμεϊρά. Η Ρεϊχάν την καθησυχάζει και της λέει πως θα τα εξηγήσουν όλα στη Ματσιντέ μόλις επιστρέψει. Η Λεμάν ρωτάει τη Ζουλιντέ που είναι ο Σαφάκ και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και γιατί την κατηγορεί.
Λίγο πριν φύγει η Ρεϊχάν συναντάει στην είσοδο της έπαυλης τον Κερέμ. Εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα είναι λυπημένη και πως έκλαιγε και θέλει να μάθει τι την απασχολεί. Η Ρεϊχάν δεν του αποκαλύπτει τον λόγο που είναι λυπημένη.
Η Λεμάν επισκέπτεται την Τουλάι στο μαγαζί και της λέει πως θέλει να μιλήσει για κάτι μαζί της αλλά δεν βρίσκει τα σωστά λόγια και της λέει πως θα ξαναέρθει άλλη στιγμή. Ο Κερέμ προσπαθεί να καταλάβει γιατί έφυγε η Ρεϊχάν.
Μια γυναίκα από τη γειτονιά προσφέρει στη Μελέκ λίγη σούπα για να φάει. Η Μελέκ λέει ασυνάρτητα λόγια και φαίνεται πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Η Μελέκ κρατάει τη σούπα γιατί πιστεύει πως θα έρθει η Ελίφ.
Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το σπίτι το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος, που έμενε η Ελίφ. Η Ελίφ κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρό της ότι η Βιλντάν της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ.
Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ.
Η Μπιρτσέ δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς αλλά εκείνος δείχνει εκνευρισμένος με κάποιες καθημερινές της, χαριτωμένες συνήθειες και της κάνει συνεχώς παρατηρήσεις. Ο Κερέμ κανονίζει μια συνάντηση και η Φιλίζ ενημερώνει τον Ταρίκ, ο οποίος εκνευρίζεται.
Η Βιλντάν πηγαίνει στην έπαυλη να δει τον Ταρίκ και εκείνος δεν χαίρεται καθόλου και της φέρεται άσχημα. Η Βιλντάν, που θέλει από τη μια να του αποσπάσει χρήματα και από την άλλη να τον κατακτήσει, του λέει πως έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει να βρει την Ελίφ.
Ο Ταρίκ λέει στην Ελίφ πως η μητέρα της είναι νεκρή αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Ελπίζει πως σύντομα θα δει τη μητέρα της και προσπαθεί να το σκάσει. Ο Ταρίκ την εμποδίζει και την απειλεί.
Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο και ονειρεύεται να πάει αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο.
Ο Ταρίκ και η Ράνα παίρνουν πρωινό στο σπίτι της και εκείνος της λέει πως θα ήθελε αυτό να συμβαίνει κάθε πρωί. Η Ράνα χαίρεται με τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί θέλει να πάει μαζί του στο Μιλάνο και αυτό δεν μπορεί να της το υποσχεθεί.
Η Ελίφ το σκάει από το σπίτι και πιστεύει πως η Βιλντάν δεν μπορεί να τη βρει πια. Θέλει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να βρει τη μητέρα της. Η Ράνα ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μιλάνο με τον Ταρίκ.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η Ελίφ είναι σίγουρη ότι είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η Ελίφ νοσταλγεί τόσο πολύ τη μητέρα της και για αυτό πιστεύει πως την είδε.
Ο Σαφάκ λέει στην Ζουλιντέ πως θα νιώθει τύψεις αν δεν επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Σαφάκ είναι γοητευμένος από εκείνη και η Ζουλιντέ νιώθει το ίδιο αλλά κανείς από τους δυο δεν τολμάει να το πει.
Ο Κερέμ δεν χαίρεται με τα νέα για την άφιξη της Σουρεϊγιά. Τη θυμάται σαν ένα ενοχλητικό παιδί, που έτρωγε τα πάντα. Ο Ταρίκ και η Ράνα δειπνούν μαζί και περνούν όμορφες στιγμές. Η Ράνα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του.
Ο Κερέμ λέει στην Ελίφ πως η Ρεϊχάν έφυγε από την έπαυλη και γύρισε στο χωριό της. Η Ελίφ λυπάται με τα νέα αλλά πιστεύει πως η Ρεϊχάν μπορεί να επιστρέψει και θα της λείψει πολύ. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα γιατί και εκείνος νοσταλγεί τη Ρεϊχάν.
Ακούγοντας τη συνομιλία του Μουσταφά με τη Ματσιντέ, ο Ταρίκ νιώθει περίεργα. Δεν καταλαβαίνει γιατί θέλουν ξαφνικά να ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Μελέκ μένει σε ένα παλιό σπίτι και την ενημερώνουν πως πρέπει να φύγει γιατί σύντομα θα το κατεδαφίσουν.
Ο Ταρίκ μιλάει με τον Γιουνούς στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει στο Μιλάνο. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει και στη Ράνα γιατί ξέρει πόσο την πλήγωσε, χωρίς να φαντάζεται πως η κοπέλα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του.
Η Ελίφ χαλάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα, που προσπαθούσε να φτιάξει η Παρλά ενώ έβλεπε ταινία με τον Κερέμ. Ο Κερέμ καλεί την Ελίφ να δει μαζί τους την ταινία και κάθεται ανάμεσα τους. Η Παρλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει.
Η Σουρεϊγιά δίνει στην οικογένεια τα δώρα της. Δεν έχει τίποτα όμως για την Ελίφ μιας και δεν ήξερε την ύπαρξη της. Της χαρίζει όμως ένα από τα βραχιόλια της. Η Ελίφ συμπαθεί τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Σουρεϊγιά πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος.
Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να τον φωνάξει για πρωινό και θυμούνται τα παλιά. Μετά το πρωινό ο Κερέμ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά και επιστρέφει στο δωμάτιο του αλλά δεν βρίσκει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ.
Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι αλλά είναι ακόμα θυμωμένος. Παρά το γεγονός πως η Σουρεϊγιά αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι για τη φωτογραφία, που έχασε, έχει ακόμα τις αμφιβολίες του για την ειλικρίνειά της. Η Ελίφ ομολογεί πως εκείνη πήρε τη φωτογραφία.
Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ μιλάνε για την Παρλά. Η Χουμεϊρά της λέει πως η Παρλά έκανε πολλές ερωτήσεις για τη Σουρεϊγιά. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως η Παρλά βλέπει τη Σουρεϊγιά ως αντίπαλο για την καρδιά του Κερέμ.
Η Παρλά νιώθει άβολα επειδή θεώρησε ότι η Σουρεϊγιά είναι υπηρέτρια. Η συζήτηση στο τραπέζι με τις αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια του Κερέμ και της Σουρεϊγιά την ενοχλεί. Ο Εμιρχάν είναι άρρωστος και η Ζουλιντέ τον φροντίζει.
Η Ζουλιντέ ακούει τον Εμιρχάν να μιλάει στην πόρτα με τον Σαφάκ και τον καλεί να περάσει. Ο Σαφάκ βοηθάει τον Εμιρχάν με τα μαθήματά του και η Ζουλιντέ προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματα της αλλά δεν είναι εύκολο.
Ο Μουσταφά προειδοποιεί τη Ματσιντέ σχετικά με τον Ταρίκ και της λέει πως πρέπει να αποδείξουν όσα υποψιάζονται και να τον στείλουν φυλακή. Αποφασίζουν να συνεχίσουν τις έρευνές τους για να βρουν και τη Μελέκ.
Η επίθεση της Ματσιντέ στο πρόσωπο του ξαφνιάζει τον Ταρίκ. Η Ματσιντέ είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ είναι εχθρός της οικογένειάς της και φοβάται πως η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο.
Ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ που είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως έφυγε μετά από ένα τηλεφώνημα, που δέχθηκε από κάποιον άντρα με το όνομα Σαφέτ. Ο Κερέμ δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα στην εταιρία και υποψιάζεται τις κινήσεις του γαμπρού του.
Η Βιλντάν κρατάει το μπουκάλι με τα χάπια και είναι σε δίλημμα. Πάντα ήθελε να είναι η αγαπημένη του Ταρίκ και τώρα έχει την ευκαιρία αλλά αν δώσει τα χάπια στη Ματσιντέ θα γίνει δολοφόνος. Η Σουρεϊγιά έρχεται σε σύγκρουση με τη Βιλντάν.
Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη και ο Κερέμ της λέει πως αν της αρέσει τόσο στην παραλία, θα έρχονται συχνά. Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο Κερέμ πήγε βόλτα με τη Σουρεϊγιά και την Ελίφ και είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται ότι ίσως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους.
Η Ιντζί και ο Εμιρχάν πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Εμιρχάν είναι καλύτερα στη υγεία του αλλά η Ιντζί φαίνεται να έχει κρυώσει. Ο Εμιρχάν περιμένει τη μητέρα του αλλά εκείνη καθυστερεί και ο μικρός πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ.
Η Τουλάι, η Ιντζί και ο Εμιρχάν είναι στην πόρτα του σπιτιού της Ζουλιντέ. Ο Εμιρχάν μπαίνει στο σπίτι αλλά η Ζουλιντέ δεν λέει κουβέντα για τη γυναίκα, που φιλοξενεί.
Η Ζουλιντέ αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Τουλάι για τη γυναίκα που φιλοξενεί και να λύσει μόνη αυτό το πρόβλημα. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν να τη βοηθήσουν αφού δεν γνωρίζει καν το όνομα της γυναίκας.
Η Ζουλιντέ επιστρέφει σπίτι με τον Εμιρχάν και συναντούν τον Σαφάκ. Εκείνος τους συνοδεύει και ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι του και το χέρι της μητέρα τους. Μοιάζουν σαν οικογένεια.
Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ξυπνήσει τη μητέρα της και εκείνη ανοίγει τα μάτια της. Η κατάσταση της οφείλεται σε παρενέργειες από τα νέα φάρμακα που παίρνει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στη γειτονιά που βρήκε τη Μελέκ και μια γυναίκα τη διαβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι άκακη και έχει καλή καρδιά.
Η Λεμάν περνάει από το σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει να μπαίνει μέσα ένας άντρας. Πρόκειται για έναν τεχνίτη, που έχει έρθει για να επιδιορθώσει το σύστημα θέρμανσης. Η Λεμάν όμως παρεξηγεί αυτό, που βλέπει. Χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν ανοίγει.
Η Μπιρτσέ συνεχίζει να ξεχνάει πως μοιράζεται το γραφείο του Γιουνούς και κάνει θόρυβο με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο και να της βάλει τις φωνές. Η Ράνα επισκέπτεται τη Χουμεϊρά και εκείνη φοράει τα σκουλαρίκια, που ο Ταρίκ αρχικά προόριζε για τη Ράνα.
Η Ράνα νιώθει απαίσια από τη στιγμή που είδε τη Χουμεϊρά να φοράει τα σκουλαρίκια, που προορίζονταν για εκείνη. Κλαίει μόνη της στο σπίτι και πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει τη γυναίκα του. Ο Ταρίκ αγαπάει τη Ράνα αλλά οι πράξεις της τον φέρνουν στα όρια του.
Η Ζουλιντέ αναζητεί την Μελέκ. Η Μελέκ έχει φύγει και ψάχνει την Ελίφ αλλά τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ιντζί λέει στην Τουλάι πως είδε ξανά τη Μελέκ αλλά η Τουλάι δεν την πιστεύει και επιμένει να της λέει πως η Μελέκ έχει πεθάνει.
Η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι. Όταν πηγαίνει όμως στο μαγαζί βλέπει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι η Ιντζί και αποφασίζει να αναβάλλει την κουβέντα.
Η Λεμάν συνανατάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως ένας ενοικιαστής την απείλησε. Του ζητάει να κάνει εκείνος το ίδιο αλλά εκείνος δεν δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο. Η Ράνα δεν απαντάει στις κλήσεις του Ταρίκ και αυτή η συμπεριφορά τoν τρελαίνει.
Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της.
Η Μελέκ είναι έξω από το μαγαζί της Τουλάι κρατώντας τα κουλουράκια. Η Ζουλιντέ τη βλέπει αλλά επειδή δεν έχει μιλήσει στην Τουλάι για την καλεσμένη της, βγαίνει έξω από το μαγαζί, παίρνει τα κουλουράκια και στέλνει τη Μελέκ πίσω στο σπίτι.
Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Ταρίκ είπε ψέματα.
Η Ζουλιντέ ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι είναι όλα καλά στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάει πάλι στο μαγαζί και μένει σπίτι. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν. Η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί.
Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Γιλντίζ με τη Σουρεγιά τη φροντίζουν. Η μικρή παραμιλάει από τον πυρετό και λέει συνεχώς τη φράση ''η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει''. Η Σουρεγιά αναρωτιέται αν η Ελίφ έχει δει ποτέ τον τάφο της οικογένειάς της.
Η Μελέκ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα και η Ιντζί είναι λυπημένη. Προσπαθεί να την κάνει να θυμηθεί και της αναφέρει περιστατικά από το παρελθόν. Όταν όμως η μικρή αρχίζει να μιλάει για το ατύχημα η Μελέρ αντιδρά και παθαίνει νευρική κρίση.
Ο Σαφάκ βλέπει κλειστό το μαγαζί της Τουλάι και αναρωτιέται τι έχει συμβεί. Όταν συναντάει τον Βεϊσέλ δεν καταφέρνει να πάρει μια απάντηση. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει.
Η Σουρεγιά αν και έχει ξυπνήσει είναι ακόμα επηρεασμένη από το όνειρο, που είδε με τον Κερέμ να της εξομολογείται τον έρωτά του. Όταν συναντάει τον Κερέμ εκείνος φαίνεται άρρωστος και η κοπέλα του προτείνει να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί.
Ο Κερέμ έχει πυρετό. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο του και εκείνος της ζητάει να μείνει μακριά του επειδή είναι έγκυος. Η Παρλά έρχεται με το ρόφημα, που έχει ετοιμάσει. Ο Κερέμ θέλει να κοιμηθείο αλλά η Παρλά θέλει να τον κάνει καλά και να πάνε μαζί στο πάρτι.
Η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα. Τα δηλητηριώση χάπια έχουν αρχίσει να την επηρεάζουν σοβαρά αλλά εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάθε μέρα που περνάει νιώθει χειρότερα. Η Βιλντάν λέει στον Ταρίκ πως η Ματσιντέ δεν μπορεί πια ούτε να σταθεί όρθια.
Ο Σαφάκ νιώθει υπέροχα επειδή τώρα ξέρει πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί τη Μελέκ όλο αυτό το διάστημα. Η Ματσιντέ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Το ίδιο υποκρίνεται και η Βιλντάν.
Η Ματσιντέ είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένειά της δεν καταλαβαίνει γιατί οι γιατροί εξετάζουν τα φάρμακα που έπαιρνε αφού της τα είχε συνταγογραφήσει γιατρός. Όλοι ανησυχούν για τη Ματσιντέ, εκτός από τον Ταρίκ, ο οποίος έχει άλλες αγωνίες.
Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να της θυμίσουν το παρελθόν. Αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, στο ίδιο νοσοκομείο, που βρίσκεται και η Ματσιντέ.
Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι χαρούμενοι που βρήκαν τη Μελέκ. Όταν επιστρέφουν σπίτι της δείχνουν φωτογραφίες από τους αγαπημένους της και δείχνει να αντιδρά στη φωτογραφία της Ελίφ. Ο Βεϊσέλ της διαβάζει το γράμμα, που έστειλε ο Σελίμ από τις ΗΠΑ.
Η Γιλντίζ είναι στο νοσοκομείο και προτείνει σε όλους να πάνε στο σπίτι να ξεκουραστούν και να μείνει εκείνη κοντά στη Ματσιντέ. Όλοι όμως θέλουν να μείνουν εκεί. Η Ελίφ επισκέπτεται και εκείνη τη Ματσιντέ και η Χουμεϊρά ενοχλείται από την παρουσία της.
Ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μείνει μόνος του εκεί για να τακτοποιήσει με τον τρόπο του τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά όμως αρνείται να φύγει. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο με τη Βίλντάν.
Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσπαθεί να το φτιάξει και λερώνεται με λάδια στο πρόσωπο και η Σουρεγιά τον καθαρίζει. Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά.
Ο Κερέμ έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά είναι στην κουζίνα με τη Βιλντάν και της αφηγείται τι συνέβη αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που θέλει είναι ο Κερέμ και η Σουρεγιά να επιστρέψουν στο νοσοκομείο.
Η Μεριέμ, η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι επειδή χρωστάνε οπότε θα πρέπει να μετακομίσει. Ο Εμιρχάν στεναχωριέται γιατί του αρέσει η γειτονιά, οι φίλοι του και ο δάσκαλος του, ο Σαφάκ.
Η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ματσιντέ.
Η Χουμεϊρά ετοιμάζει πρωινό για τον άντρα της αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να φύγει αμέσως για τη δουλειά. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και αυτό δεν του αρέσει καθόλου.
Η Ματσιντέ είναι πολύ καλύτερα. Η Ράνα προτείνει στη Χουμεϊρά να βγουν μια μέρα ζευγάρια με τους αγαπημένους τους. Η Χουμεϊρά ξετρελαίνεται με την ιδέα. Η Σουρεγιά προετοιμάζει το δείπνο για την οικογένεια και ειδικά για τον Κερέμ.
Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται για το δείπνο στο σπίτι της Ράνα και τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κερέμ ετοιμάζεται για το πάρτι και είναι πολύ κομψός. Η Παρλά δεν έχει ιδέα πως θα έρθει μαζί τους και η Σουρεγιά.
Ο Κερέμ αρχίζει να έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά, την παιδική του φίλη. Οι δυο τους διασκεδάζουν πολύ και η Σουρεγιά σκέφτεται πόσο τον αγαπάει. Ο Ταρίκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι της Ράνα και μεταδίδει τη νευρικότητά του και στη Χουμεϊρά.
Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Εκπλήσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά.
Η Ζουλιντέ νοικιάζει το διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο, παρά το γεγονός ότι είναι παλιό. Η Τουλάι και η Μελέκ τη βοηθούν να μετακομίσει. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, ειδικά ο Εμιρχάν.
Η Ζουλιντέ έχει μείνει χωρίς σπίτι και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ζουλιντέ ζητάει να περάσει τη βραδιά στο μαγαζί αν και η Τουλάι έχει αντιρρήσεις. Η Ζουλιντέ όμως επιμένει για αυτή την προσωρινή λύση. Η Μελέκ αποφασίζει να μείνει και εκείνη μαζί τους.
Ο Σαφάκ πηγαίνει πρωινό, που ετοίμασε η μητέρα του για τις φίλες της στη Ζουλιντέ, τη Μελέκ και τον Εμιρχάν, χωρίς να της το πει. Η Ζουλιντέ χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο οδηγός του φορτηγού, που είναι φορτωμένο με τα πράγματα της Ζουλιντέ έρχεται στο μαγαζί για να κάνει φασαρία.
Η Παρλά είναι ακόμα στην έπαυλη και πιστεύει πως ο Κερέμ έχει αισθήματα για εκείνη αλλά θέλει να σιγουρευθεί. Έτσι, τηλεφωνεί στον Κερέμ και του λέει πως οι γονείς επέστρεψαν από το ταξίδι τους οπότε εκείνη θα πρέπει να γυρίσει σπίτι της.
Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ, η Μελέκ, ο Εμιρχάν και η Ιντζί τρώνε δείπνο στο νέο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ εκφράζει τη χαρά της που βρίσκεται σε αυτή τη γειτονιά και γνώρισε την Τουλάι, τον Βεϊσέλ και τη Μελέκ.
Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και να πάει να βρει την Ελίφ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ έχουν ραντεβού με τον γιατρό για να μάθουν το φύλο του παιδιού, που περιμένουν. Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα είναι αγόρι.
Η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι. Η Μελέκ είναι στο σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία.
Ο Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί. Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει.
Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στην πόλη, που θυμήθηκε η Μελέκ, αναζητώντας στοιχεία για την Ελίφ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της Μελέκ και της λέει πως είναι σίγουρη ότι ο Βεϊσέλ θα επιστρέψει με απαντήσεις.
Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Εκπλήσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά.
Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν πάει να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά συμβουλεύει την Παρλά να βρει κοινά ενδιαφέροντα με τον Κερέμ γιατί η Σουρεγιά και ο Κερέμ έχουν πολλές κοινές αγαπημένες συνήθειες.
Ο Ταρίκ επιβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι ζωντανή. Οι άντρες του έχουν εντοπίσει και τη γειτονιά που έμενε πριν από πολύ καιρό. Ο Ταρίκ τους ζητάει να μάθουν και άλλες λεπτομέρειες καθώς είναι σίγουρος πως κάποιος έχει βοηθήσει τη Μελέκ.
Η Σουρεγιά δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα συνεργαστεί με τον Κερέμ αλλά εκείνος το θέλει πολύ. Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως έχουν νέες πληροφορίες για τη Μελέκ. Ο Ταρίκ έχει μια σύσκεψη με τον Κερέμ και το τμήμα σχεδιαστών.
Ο Ταρίκ πηγαίνει στη Ράνα για να μιλήσουν. Η Ράνα όμως δεν ανοίγει την πόρτα. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της και καλεί τη Φιλίζ. Της λέει πως η Ράνα θα παραιτηθεί και της ζητάει να κάνει ό,τι χρειάζεται.
Ο Κερέμ και η Σουρεγιά εργάζονται μαζί και τα πάνε πολύ καλά. Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει. Εκείνη του λέει πως ο Τζεμ είναι το αγόρι της αλλά ο Ταρίκ δεν την πιστεύει και ξέρει πως το κάνει για τον θυμώσει.
Η Μπιρτσέ λέει στον Γιουνούς πως η Ράνα επέστρεψε στην εταιρία και πιστεύει πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τη συνάντηση με τον Κούτσι. Ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως δεν του αρέσει αυτή η γυναίκα και ο Κερέμ του λέει πως εκείνος της ζήτησε να επιστρέψει.
Ο Ταρίκ στέκεται μπροστά στη Μελέκ, μια στιγμή που την περίμενε πολύ καιρό. Η Μελέκ δεν τον γνωρίζει και φοβάται. Η σκέψη της Ζουλιντέ είναι συνεχώς στη Μελέκ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να σωπάσει τη Μελέκ αλλά εκείνη καταφέρνει να του ξεφύγει.
Η Ράνα και η Μπιρτσέ ενημερώνουν τον Ταρίκ για τα νέα σχέδια του Κερέμ για την εταιρία. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος επειδή ο Κερέμ έχει πάρει αποφάσεις και τον έχει αγνοήσει. Η ζήλια του για τον Κερέμ μεγαλώνει.
Η Χουμεϊρά επιμένει να πάνε για ψώνια με τον Ταρίκ και εκείνος της ρωτάει γιατί επιμένει. Η Χουμεϊρά του εξηγεί πως σκοπεύει να οργανώσει ένα πάρτι για να ανακοινώσει το φύλο του μωρού. Ο Ταρίκ το βρίσκει αυτό παράξενο αλλά η Χουμεϊρά έχει άλλη γνώμη.
Ο Σαφάκ δυσκολεύεται πια να συγκρατήσει τα αισθήματά του για τη Ζουλιντέ. Ο Κερέμ σκέφτεται τα λόγια της αδελφής του. Ο Γιουνούς έρχεται στο γραφείο του να του δείξει κάποια σχέδια αλλά ο Κερέμ δεν μπορεί να συγκεντρωθεί.
Η Λεμάν συμπαθεί την Αλέβ, η οποία πρόκειται να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα αισθήματά τους. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί και είναι αναστατωμένη.
Ο Κερέμ μιλάει με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ίσως έδρασε γρήγορα και παρορμητικά και πλήγωσε τον Ταρίκ αλλά υπόσχεται να επανορθώσει. Ο Ταρίκ βλέπει τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά να αγκαλιάζονται και το βρίσκει παράξενο.
Η Αλέβ παίρνει πρωινό με τη Λεμάν ενώ ο Σαφάκ ετοιμάζεται ελπίζοντας να δει τη Ζουλιντέ ενώ θα πηγαίνει στο σχολείο. Η Ζουλιντέ όμως δεν είναι στο μαγαζί. Η Τουλάι τον ενημερώνει πως η Ζουλιντέ είναι άρρωστη και ο Σαφάκ ανησυχεί για εκείνη.
Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον κατηγορεί πως εκείνος ευθύνεται για την ακύρωση της συνάντησης για να δυσκολέψει τον Κερέμ στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Ο Ταρίκ αρνείται τα πάντα. Ο Γιουνούς εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που σκέφτεται η Μπιρτσέ.
Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση μετά την επίθεση του Ταρίκ. Η Παρλά μιλάει μαζί της και της λέει πως πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για το ξέσπασμα του Ταρίκ. Της ζητάει να ηρεμήσει και να συνέλθει.
Η Χουμεϊρά ζητάει από τον Κερέμ να μην ακυρώσει τα επαγγελματικά του σχέδια και ο Κερέμ ξαφνιάζεται. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη και δεν νιώθει καλά. Η Χουμεϊρά μυρίζει στο σακάκι του γυναικείο άρωμα και αρχίζει να τον υποψιάζεται.
Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι ενθουσιασμένοι επειδή θα συναντηθούν. Ο Σαφάκ περιμένει τη Ζουλιντέ στην παραλία και η Ζουλιντέ κατευθύνεται εκεί αλλά η Λεμάν τη σταματάει και της λέει πως ο γιος της δεν είναι κατάλληλος για εκείνη. Η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz