Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Θανάσιμες Καταστροφές - iShow.gr
Θανάσιμες Καταστροφές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
1
2
Διερευνούμε δύο από τους πιο καταστροφικούς τυφώνες της σύγχρονης εποχής. Τον τυφώνα Κατρίνα που έπληξε το 2005 τις ακτές του Κόλπου του Μεξικού και τον τυφώνα Μαρία που έπληξε το 2017 το Πουέρτο Ρίκο.
Το σημερινό επεισόδιο εστιάζει σε μια περιοχή της υδρογείου που είναι ευρέως γνωστή ως ''Tornado Alley'' (το Πέρασμα των Ανεμοστρόβιλων), μια αχανή έκταση στις κεντρικές ΗΠΑ που κάθε χρόνο πλήττεται από ασυνήθιστα ισχυρούς έως και εφιαλτικά σφοδρούς ανεμοστρόβιλους.
Το 2011, ένα φονικό τσουνάμι σκότωσε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας. Αλλά το χειρότερο απ'' όλα συνέβη το 2004, μόλις μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, όταν ένα τσουνάμι προκάλεσε χάος και καταστροφή στη Νότια Ασία.
Χιονοθύελλες. Το επεισόδιο εστιάζει στις χιονοθύελλες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δύο χιονοθύελλες που έμειναν στην ιστορία, καθώς η μία έπληξε τις ακτές του Ατλαντικού της Αμερικής το 2010, και η δεύτερη συγκλόνισε την Κεντρική Ευρώπη το 2017.
Το σημερινό επεισόδιο ερευνά μερικές από τις χειρότερες πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Μισισιπή της Αμερικής, αλλά και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στη Νέα Υόρκη και στον ποταμό Έλβα της Γερμανίας.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz