Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Bob's Burgers - iShow.gr
Bob's Burgers
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κινούμενα σχέδια
Κωμωδία
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Ενώ τα παιδιά παίζουν το κυνήγι του θησαυρού μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, ο Bob και η Linda πρέπει να τα βρουν πριν την προγραμματισμένη κατεδάφισή του.
Ένας ληστής κρατάει ομήρους μέσα σε τράπεζα. Όταν η ληστεία πάει στραβά, ο Bob βρίσκεται στο επίκεντρο μίας κρίσης ομηρίας.
Τα παιδιά κάνουν κοπάνα από το μάθημα της γυμναστικής, επινοώντας μια ψεύτικη ανεξάρτητη μελέτη για τη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Ο Bob παθαίνει εμμονή με ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι και προσπαθεί να βάλει το όνομά του στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η οικογένεια πείθει τον Bob να αγοράσει μια καντίνα, για να μπορούν να ανταγωνιστούν αυτές που εμφανίστηκαν έξω από το εστιατόριο, και κλέβουν τους πελάτες τους.
Η αδελφή της Linda , Gayle, παραλαμβάνει από τον οδοντίατρο τον ναρκωμένο Bob, και συνοδεύει την οικογένεια στο ταξίδι τους για σκι.
Όταν το εστιατόριο δέχεται την αρνητική κριτική ενός ειδικού, οι Belchers φοβούνται πως η κακή δημοσιότητα θα κρατήσει σε απόσταση τους πελάτες.
Η Tina κάνει παρέα με το "κακό κορίτσι", την Tammy, σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στον Jimmy Junior.
Ο Bob εμφανίζεται σε εκπομπή μαγειρικής ενός τοπικού προγράμματος. Την παράσταση όμως κλέβει ο Gene, που εμφανίζεται στο σκηνικό φορώντας τη μάσκα του Sasquatch.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz