Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Bob's Burgers - iShow.gr
Bob's Burgers
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κινούμενα σχέδια
Κωμωδία
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Ο Bob, η Linda και τα παιδιά ζουν την περιπέτεια του κάμπινγκ και αντιμετωπίζουν τους κινδύνους της φύσης … και του εντέρου του Bob.
Οι Tina, Gene και Louise είναι μέσα στο πνεύμα του Halloween και ξεκινούν με τους φίλους τους μια περιπέτεια γεμάτη γλυκά!
Η Linda έχει βαρεθεί με τις προσπάθειες του Bob τη "Νύχτα του Ραντεβού" και αποφασίζει να κάνει μαθήματα πτήσης. Όταν ο Bob αρνείται να την ακολουθήσει, εκείνη γίνεται ο στόχος του 'Upskirt Kurt', του πιο γοητευτικού πιλότου στον αέρα.
Ο Bob πιάνει προσωρινά δουλειά σαν μάγειρας σε μια φοιτητική εστία και συνηδητοποιεί πως του ταιριάζει απόλυτα!
Αποφασισμένος να περάσει μια τέλεια Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Bob ετοιμάζει σχολαστικά την οικογενειακή γαλοπούλα.
Σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί για την αποτυχημένη της εμφάνιση σε ένα talent show στο παρελθόν, η Linda ξαναβρίσκει τα πρώην μέλη του παλιού συγκροτήματός της για να παίξουν όλοι μαζί στο reunion του σχολείου της.
Προς μεγάλη χαρά της Linda, ο Bob γίνεται ο αναπληρωτής καθηγητής Οικιακής Οικονομίας στο σχολείο της και καταλήγει να δημιουργήσει ένα κανονικό εστιατόριο μέσα στην τάξη.
Η Linda κατά λάθος 'σκοτώνει' το οικογενειακό δέντρο, κάτι που αναγκάζει τους Belcher να ψάξουν για καινούριο τη μέρα των Χριστουγέννων.
Όταν η Linda συνειδητοποιεί ότι δεν έχουν ποτέ φιλοξενήσει φίλες της Louise στο σπίτι τους, κάνει ένα πιτζάμα-πάρτι για τη Louise, κάτι που δε τη χαροποιεί ιδιαίτερα.
Η Tina γίνεται βοηθός μάγου για να έρθει πιο κοντά στον Jimmy Jr., ενώ ο Bob γίνεται θύμα της 'κατάρας' ενός μάγου.
Για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο του, Jimmy Pesto και το event που ετοιμάζει για το Super Bowl, ο Bob είναι αποφασισμένος να φτιάξει ένα διαφημιστικό για το Bob's Burgers, το οποίο θα παίξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Bob και η Linda επισκέπτονται το σχολείο και μαθαίνουν ότι οι εκθέσεις των παιδιών τους με θέμα τη φανταστική εκδοχή του Wagstaff, παραείναι δημιουργικές και προσβλητικές.
Η Tina δεν είναι προσκεκλημένη στην εβραϊκή τελετή ενηλικίωσης της Tammy, αλλά τελικά καταλήγει στο πάρτι γιατί ο Bob και η οικογένεια έχουν αναλάβει το catering της γιορτής.
Όταν ο Bob και η Linda φεύγουν για μια ρομαντική απόδραση, ζητούν από τον Teddy να προσέχει την Tina, τον Gene και τη Louise.
Οι Belcher ταξιδεύουν με το τρένο και η Louise, ο Gene και η Tina κάθονται σε ξεχωριστό βαγόνι, κάτι που προκαλεί ανησυχία.
Όταν το τηλέφωνο χτυπά η Linda προβλέπει είναι κάποιος διαφημιστής και, μαζί με τα παιδιά, αρχίζει να πιστεύει ότι έχει μαντικές ικανότητες.
Στο αφιέρωμα των 'Bronies', η Tina παίρνει μέρος στο πρώτο της Equestra-Con, ένα συνέδριο βασισμένο στο αγαπημένο της πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων με πόνι, το 'The Equestranauts'.
Ο Gene, η Louise και η Tina ανακαλύπτουν στην παραλία ένα αντικείμενο καλυμένο από φύκια, το οποίο τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι γκρι κεχριμπάρι, και η Louise προσπαθεί να ξεγελάσει τον Gene και την Tina για να καρπωθεί το κέρδος μόνη της.
Όταν η Louise μαθαίνει ότι χρειάζεται σφράγισμα σε ένα δόντι, φεύγει τρέχοντας από τον οδοντίατρο και ψάχνει καταφύγιο στo σπίτι της θείας Gail.
Η Tina αποφασίζει να προσπαθήσει να μπει στην ομάδα με τις μαζορέτες, αλλά τελικά είναι ο Gene εκείνος που τραβάει την προσοχή μέσα από το πλήθος, λόγω της καλής του διάθεσης και της ικανότητάς του να ξεσηκώνει το πλήθος.
Με κίνητρο την υπόσχεση για ένα καινούριο μπεργκεράδικο στην παραλία, ο Bob συμμαχεί με τον Felix για να πείσει τον Mr. Fischoeder να πουλήσει το Wonder Wharf.
Η Linda και τα παιδιά τρέχουν να σώσουν τον Bob και τον Mr. Fischoeder όταν ο Felix παίρνει απεγνωσμένα μέτρα και τους βάζει σε κίνδυνο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz