Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Bob's Burgers - iShow.gr
Bob's Burgers
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κινούμενα σχέδια
Κωμωδία
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
"Ο Bob ζητά από την οικογένεια να βοηθήσει με τα εγκαίνια του Bob’s Burgers, στέλνοντας το γιο του Gene να διαφημίσει δείγματα στους δρόμους, τη μεγάλη κόρη Tina να δουλέψει στη ψησταριά, και την μικρή Louise ως προσωπικό στο πάγκο.
Όταν ο Bob μαθαίνει ότι οι γονείς της Linda έρχονται για επίσκεψη, παίρνει δραστικά μέτρα για να αποφύγει την επαφή μαζί τους.
Όταν ένας αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ τοποθετεί μια ζωντανή αγελάδα έξω από το εστιατόριο της οικογένειας ως δήλωση για τη σκληρότητα των ζώων, ο Bob εξοργίζεται γιατί φοβίζει τους πελάτες του.
"Όταν η Tina εκδηλώνει ενδιαφέρον για το νέο εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών, γίνεται μέλος της τάξης και παραμελεί τις ευθύνες της στο εστιατόριο. "
"Ο Bob αφήνει, απρόθυμα, τη Linda και τα παιδιά να στήσουν ένα μουσικό θέατρο μέσα στο εστιατόριο."
Η Tina θέλει απεγνωσμένα να πάρει το πρώτο της φιλί στο 13ο πάρτι γενεθλίων της. Η Louise σπάει τη φριτέζα, και ο Bob αναγκάζεται να ξεκινήσει δεύτερη δουλειά ως ταξιτζής για να πληρώσει το πάρτι.
Mε το σαββατοκύριακο να πλησιάζει, η Linda βλέπει σαν ευκαιρία για να επωφεληθούν απ’ τη τουριστική κίνηση, τη μετατροπή του σπιτιού τους σε “Bed and Breakfast”.
Όταν η Linda ζητά από τον Bob να αφήσει την αδελφή της, να κρεμάσει τους πίνακές της, μέσα στο εστιατόριο για την Εβδομάδα Τέχνης, ο Bob βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με το Συμβούλιο Τέχνης της πόλης.
O Bob και ο Gene παρακολουθούν ταινίες Spaghetti Western, απομονώνοντας τη Louise.
"Όταν ο εκκεντρικός νοικοκύρης του Bob, Mr. Fischoeder, επισκέπτεται την οικογένεια, ενημερώνει τον Bob πως ο νοικάρης απέναντι θέλει να νοικιάσει και το εστιατόριό τους. "
Ο Bob και η οικογένεια περνούν το Σαββατοκύριακο στου Mort.
"O Bob τα βάζει με το Lobsterfest!
Ο ήρωας του Bob, ένας ξοφλημένος παίκτης του μπέιζμπολ, ονόματι Torpedo Jones, ξεκινά να παίζει για την τοπική ομάδα πρωταθλήματος.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz