Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Αντιμετωπίζοντας τα κύματα - iShow.gr
Αντιμετωπίζοντας τα κύματα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
Η σειρά 'Αντιμετωπίζοντας τα Κύματα' εξερευνά τα ορμητικά ποτάμια και τα κύματα της Ταϊβάν, με τους επαγγελματίες κωπηλάτες κανό σε όρθια στάση, Χάρι Μάσκελ και Κρεγκ Κλόζιερ.
Οι παρουσιαστές Λουκ Χόπκινς και Άννα Παγκάνο εξερευνούν την ακτή της Βρετανική Κολομβίας αλλά και το ορμητικά νερά της κάνοντας θαλάσσιο καγιάκ και κανό σε όρθια στάση.
Κωπηλατικές περιπέτειες στα Χάϊλαντς της πολιτείας του Μέιν, καθώς και στις επαρχίες του Ντάουν Ιστ και Ακάντια.
Κατευθυνόμαστε στο ήρεμο και γραφικό βόρειο Σασκάτσουαν, για το φεστιβάλ 'Missinipe Whitewater' και για ένα ταξίδι με κανό στον ποταμό Τσώρτσιλ.
Η παρουσιάστρια Χέδερ Χέρμπεκ εξερευνά τα σύνορα Σουηδίας-Νορβηγίας κοντά στο Βάρμαλντ της Σοηδίας με τη σανίδα της και ολοκληρώνει έναν αγώνα καγιάκ 55 χιλιομέτρων.
Εξερευνούμε την δραστήρια κωπηλατική σκηνή του Βέρνον της Βρετανικής Κολομβίας, στο ετήσιο φεστιβάλ 'Kalamalka' όρθιου κανό.
Εξερευνούμε τη χαλαρή παραλιακή κοινότητα Βεντούρα της Καλιφόρνια για μια περιπέτεια SUP παρέα με φίλους και θετική ενέργεια.
Η εκπομπή ταξιδεύει στο Εκουαδόρ για να εξερευνήσει τα νησιά Γκαλαπάγκος - μια από τις εντυπωσιακότερες περιοχές στον κόσμο με την μεγαλύτερη βιοποικιλότητα.
Η εκπομπή επισκέπτεται το Περού σε μια εξόρμηση με SUP για να εξερευνήσει τα ποτάμια του τροπικού δάσους κοντά στις πηγές του Αμαζονίου.
Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Κεν Γουάτινγκ ταξιδεύει στο Τζούνο της Αλάσκα για να κωπηλατήσει ανάμεσα σε φάλαινες, αρκούδες και παγόβουνα, σε μια πολυήμερη θαλάσσια περιπέτεια με καγιάκ.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz