Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Λούφα και Παραλλαγή - iShow.gr
Λούφα και Παραλλαγή
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
Καθώς ο Λάμπρου απολύεται δύο νέοι φαντάροι, ο υιοθετημένος Άγης Ευγενικός, κι ο ελληνολάτρης Μελέτης Ξηρομάμος, ανατρέπουν τις ισορροπίες στην παρέα των φαντάρων. Εν τω μεταξύ με την μεσολάβηση της Εμμανουέλας, ο Λάμπρου αρχίζει να συνεργάζεται με τον άσπονδο ανταγωνιστή του Μαστρονίκο.
Ο Μπαλούρδος συναντιέται με την μητέρα του Ευγενικού, αλλά η συνεύρεσή τους δεν είναι όπως την περίμενε κι αναθεωρεί την απόφασή του να παρατήσει την Σούλα. Ο Γιωργάκης ανησυχεί με την εξαφάνιση της Πάτρας, ενώ η Εμμανουέλα παραπονιέται για την εισβολή της Καλλιόπης στην ΤΕΔ.
Ο Λάμπρου συλλαμβάνει την ιδέα να κάνει μια ελληνική σειρά ανάλογη της 'Λάσι'. Αναθέτει στον Σαββίδη να γράψει το σενάριο κι αρχίζει να ψάχνει για το κατάλληλο σκυλί. Αυτό τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες. Την ίδια ώρα ο Μπαλούρδος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το εγκεφαλικό της κυρίας Ντιντής.
Το δημοψήφισμα βρίσκει τους φαντάρους να επιστρατεύονται για τις εκλογές. Την ίδια ώρα ο Σαββίδης αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις απαιτήσεις της Σίντι. Ο ανταγωνισμός της Εμμανουέλας με την Καλλιόπη κορυφώνεται.
Η Εμμανουέλα ανακοινώνει πως θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό των καλλιστείων 1968, που όλοι περιμένουν με αγωνία. Φίλοι και ΤΕΔ κινητοποιούνται για να την βοηθήσουν να αναδειχθεί Σταρ Ελλάς, μη γνωρίζοντας πως έχει κρυφό σχέδιο να προκαλέσει σκάνδαλο.
Το Ρόιτερς ζητάει από το Σαββίδη ένα ρεπορτάζ για την αντιδικτατορική δράση στην Ελλάδα κι εκείνος βρίσκει έναν πρώην υπουργό που βρίσκεται στο στόχαστρο της χούντας. Όμως λίγο πριν από τη συνέντευξη, ο υπουργός διαφεύγει στο Παρίσι.
Ο Μαστρονίκος φλερτάρει με την Καλλιόπη κι εκείνη δείχνει να εντυπωσιάζεται. Η Άσπα γίνεται πολύ αυταρχική κι η Ντιντή το σκάει και γυρνάει μαζί με τον έναν Ασφαλίτη που την παρακολουθεί. Ο Λάμπρου ψάχνει άλλη ιδέα για μια τηλεοπτική σειρά γιατί η ιδέα της Λάσι ναυάγησε.
Οι Εσαντζήδες δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα για το τι συμβαίνει στο σπίτι της Ντιντής, και καθώς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για γιάφκα με όπλα εντείνουν κι άλλο τις παρακολουθήσεις. Ο Ευγενικός φοβάται ότι η Καλλιόπη τα έχει φτιάξει με τον Μαστρονίκο και την παρακολουθεί.
Οι Ασφαλίτες θεωρούν ότι ο ανιχνευτής μετάλλων είναι όπλα την ίδια ώρα που ο Αποστόλου τσακώνεται με τον Μπαλούρδο για τις λίρες που ακόμα δεν έχουν βρει. Ο Λάμπρου διαλαλεί παντού την ιδέα του για το σήριαλ που ετοιμάζει, τον 'Άγνωστο σπαραγμό'.
Ο Μπαλούρδος και η Άσπα ψάχνουν για τις λίρες στο διαμέρισμα της Ντιντής όταν εισβάλλουν ΕΣΑτζήδες και συλλαμβάνουν όσους βρίσκονται εκεί ως ύποπτους για αντιστασιακή δράση. Στη διάρκεια της επιχείρησης κακοποιούν βάναυσα το Μαρλαφέκα.
Ο Μπαλούρδος εξακολουθεί να ψάχνει απεγνωσμένα τον θησαυρό της Ντιντής και γι' αυτό δεν διστάζει να πει στον Κατσάμπελα πως πέθανε ο θείος του και θέλει να πάρει άδεια. Τη ίδια ώρα ο Μαστρονίκος ετοιμάζει έναν πιλότο για σίριαλ με πρωταγωνίστρια την Καλλιόπη.
Ο Μαστρονίκος ξεκινάει τον πιλότο του σίριαλ, ενώ η Καλλιόπη διστάζει να παίξει. Η αποτυχημένη προσπάθεια του Αποστόλου να παίξει κι αυτός στην σειρά, τον κάνει να πάρει την απόφαση να περάσει πίσω από τις κάμερες, γεγονός που τον οδηγεί να ζητήσει δουλειά στο γραφείο του Λάμπρου.
Ο Ξηρομάμος ψήνει τον Κατσάμπελα να κάνει μια αρχαιοπρεπή εκπομπή, ενώ ο Μαστρονίκος μετά την αποτυχία του σίριάλ του πλευρίζει πάλι την Εμμανουέλα. Ο Ευγενικός προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανένδοτη Καλλιόπη, κι ο Αποστόλου αποφασίζει να μιλήσει στην Εμμανουέλα για τα αισθήματά του.
Ενώ ο Λάμπρου γυρνάει ένα διαφημιστικό στο σπίτι της Κατερίνας, εμφανίζεται η Εμμανουέλα με ένα μωρό από το Βιετνάμ που μόλις υιοθέτησε. Ο Λάμπρου αντιδρά αρνητικά αλλά η Εμμανουέλα είναι ανένδοτη. Ο Αποστόλου ζει τον έρωτά του με την Αντωνία.
Ο Λάμπρου συλλαμβάνει την ιδέα να γυρίσει το πρώτο ελληνικό σήριαλ. Τα γυρίσματα διακόπτονται όταν το Υπουργείο Αμύνης παραγγέλνει ένα φιλμάκι που θα προπαγανδίζει τη στράτευση των γυναικών.
Έχοντας ταξιδέψει στο μέλλον ο Λάμπρου, ο Σαββίδης και η Σίντι περιπλανιούνται στην παράξενη Αθήνα του 2008. Δύο μυστηριώδεις νεαροί τους οδηγούν σε ένα σύλλογο έρευνας του μεταφυσικού, όπου πρόεδρος είναι ο Ξηρομάμος!
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz