Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Bloom - iShow.gr
Bloom
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
Μια νέα οικογένεια φτάνει στην πόλη με κρυφούς σκοπούς που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης, ενώ ο νέος ιερέας προσπαθεί να αποκαταστήσει την πίστη καθώς παλεύει με τους δικούς του δαίμονες.
Η απελπισία της Γκουέν να ξανακάνει νέο τον Ρέι την οδηγεί πίσω στον Μαξ. Θα πληρώσει, όμως, ο Μαξ το απόλυτο τίμημα; Αναζητώντας την πηγή του καρπού, η Αν φτάνει στον Ρέι, την ώρα που η πραγματική ταυτότητα του Λουκ αποκαλύπτεται.
Ο Τζον προσπαθεί να αποδείξει το θαύμα στην εκκλησία, την ώρα που ο Ρέι συνειδητοποιεί ότι οι παρενέργειες του νέου καρπού είναι πολύ χειρότερες από ό,τι είχε φανταστεί. 
Φτάνοντας στα όριά της, η Γκουέν, μαζί με τον Ρέι, ζητά τη βοήθεια του Τζον. Μπορεί, όμως, η πίστη σε μια ανώτερη δύναμη να τη σώσει από τον ίδιο της τον εαυτό;
Ο απελπισμένος Ρέι παίρνει δραστικά μέτρα για να ανακτήσει την αγάπη της ζωής του. Η ανιδιοτελής πράξη του Λουκ αποκαλύπτει μία απρόσμενη παρενέργεια του καρπού, ενώ η Αν πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει τον καρπό ή αν θα τον αντιγράψει.
Ο Ρέι, η Αν και ο Τζον έρχονται αντιμέτωποι σε σχέση με το θαύμα.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz