Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας - iShow.gr
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Οι Βρόμικοι Σκύλοι επενδύουν σε μεγάλη μονάδα εξόρυξης ενώ νέα ομάδα από τη Βικτόρια αναζητά χρυσό εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι επιστρέφουν ενθαρρυμένοι από την προηγούμενη επιτυχία.
Οι Χρυσωρύχοι της Βικτόρια ίσως έπεσαν σε φλέβα μεγάλης αξίας, οι Μαχητές είναι σε οριακό σημείο, ενώ ο Βρόμικος Σκύλος Τζέικ και οι νέοι συνεργάτες του προσπαθούν να επεκτείνουν την επιχείρηση.
Γράφεται ιστορία όταν μια ομάδα ανακαλύπτει τη μεγαλύτερη φλέβα που βρέθηκε ποτέ από τους Χρυσωρύχους. Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι επισκευάζουν τον εκσκαφέα τους, ενώ Γκρεγκ Κρις χτυπούν νέες φλέβες χρυσού.
Οι Τσιγγάνοι αναζητούν χρυσό πριν ληστές ρημάξουν τη διπλανή περιοχή, οι Μαχητές πάνε από το κακό στο χειρότερο, ενώ οι Βρόμικοι Σκύλοι πρέπει να συνεχίσουν τη λειτουργία για τους επόμενους 3 μήνες.
Το όνειρο των εκατομμυρίων που είχαν οι Χρυσωρύχοι της Βικτόρια είναι σε κρίσιμο σημείο, οι Βρόμικοι Σκύλοι κυνηγούν κλέφτες χρυσού, και οι Μαχόνι γίνονται μάρτυρες ενός παράξενου φόνου.
Η μάχη για επιβίωση των Χρυσωρύχων της Βικτόρια θα μπορούσε να αποδώσει τεράστια φλέβα, και οι Χρυσοί Τσιγγάνοι αντιμετωπίζουν φίδια καθώς πασχίζουν να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο του χρυσού.
Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι ανακαλύπτουν έναν μετεωρίτη που ίσως έχει μεγάλη αξία, ενώ οι Μαχόνι αναζητούν ακόμα μεγαλύτερες φλέβες χρησιμοποιώντας τον παλιό χάρτη θησαυρού του παππού του Τεντ.
Οι Μαχόνι κυνηγούν στην απομακρυσμένη ερημιά μίας από τις πλέον ακατοίκητες περιοχές του κόσμου, ενώ οι Χρυσωρύχοι της Βικτόρια πραγματοποιούν μια κοινοπραξία εκατομμυρίων δολαρίων.
Οι Νέβιλ Μικ των Χρυσωρύχων της Βικτόρια θέλουν απεγνωσμένα να εκμεταλλευθούν τον χρυσό εξαιρετικής ποιότητας που βρήκαν, ενώ οι Μαχόνι αποχωρούν και αντιμετωπίζουν τον τρομερό καύσωνα στο Κίμπερλι.
Οι Χρυσωρύχοι της Βικτόρια υποπτεύονται ότι όλος ο χρυσός από τις στοές των ορυχείων στις οποίες εργάζονται τώρα έχει ήδη εξορυχθεί, ενώ η μονάδα φιλτραρίσματος αποδίδει περίπου 100 ουγγιές χρυσού.
Κοντά στο τέλος της σεζόν οι Μαχητές είναι μείον 185.000 δολάρια από τον αρχικό στόχο, οι Βρόμικοι Σκύλοι είναι σε άσχημη κατάσταση ενώ ισχυρή καταιγίδα δυσκολεύει τους Χρυσωρύχους της Βικτόρια.
Ο τεράστιος φυσητήρας των Βρόμικων Σκύλων κλείνει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (50? Κελσίου), ενώ οι Μαχόνι και οι Χρυσοί Τσιγγάνοι ποντάρουν τελευταία στιγμή και χτυπάνε φλέβα μεγάλης αξίας.
Ο τεράστιος φυσητήρας των Βρόμικων Σκύλων κλείνει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (50? Κελσίου), ενώ οι Μαχόνι και οι Χρυσοί Τσιγγάνοι ποντάρουν τελευταία στιγμή και χτυπάνε φλέβα μεγάλης αξίας.
Το τελευταίο κυνήγι των Νέβιλ Μικ ίσως χτυπήσει γερή φλέβα. Ο Τζέικ των Βρόμικων Σκύλων κλείνει συμφωνία τελευταία στιγμή. Ο Μαχητής Άλεξ πληρώνει το τίμημα επειδή πόνταρε τις οικονομίες μιας ζωής.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz