Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας - iShow.gr
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Στα θρυλικά χρυσωρυχεία της Δυτικής Αυστραλίας τρεις ομάδες επίμονων χρυσωρύχων διακινδυνεύουν τα όνειρά τους και το μέλλον τους καθώς αναζητούν χρυσό και την απόλυτη ανταμοιβή των προσπαθειών τους.
Μηχανολογικά προβλήματα κι ένα στοίχημα με υψηλό διακύβευμα απειλούν να εκτροχιάσουν την περίοδο χρυσοθηρείας τόσο για τους Βρόμικους Σκύλους όσο για τους Χρυσούς Τσιγγάνους.
Οι Βερν και Λίον των Βρόμικων Σκύλων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, η Κρις κι ο Γκρεγκ των Χρυσών Τσιγγάνων καλούνται να πάρουν σημαντική απόφαση, ενώ Ανρί και Κέλι χτυπάνε φλέβα σε λίμνη.
Η καταρρακτώδης βροχή απειλεί να βγάλει εκτός προγράμματος τους Βρόμικους Σκύλους. Ο Ανρί και η Κέλι χτυπάνε μεγάλη φλέβα, ενώ οι Χρυσοί Τσιγγάνοι ανακαλύπτουν ένα μοναδικό εύρημα.
Η επιστροφή των Βρόμικων Σκύλων εξαρτάται από μια απόφαση που θα καθορίσει την επιτυχία ή αποτυχία. Κρις και Γκρεγκ βρίσκουν φλέβα χρυσού, ενώ Ανρί και Κέλι κάνουν τα πάντα για μια κερδοφόρα φλέβα.
Κέλι Κάρτερ και Ανρί Τσασέιν δέχονται επίθεση λαθροθήρων, ενώ ανακαλύπτουν μια εντελώς στεγνή φλέβα. Στο μεταξύ, οι Βρόμικοι Σκύλοι πρέπει να πρωτοτυπήσουν για να παραμείνουν στην επιχείρηση.
Κέλι Κάρτερ και Ανρί Τσασέιν αντιμετωπίζουν μηχανικές βλάβες και δέχονται την επίθεση ληστών, ενώ το σχέδιο των Χρυσών Τσιγγάνων καταρρέει χωρίς να τους αφήνει περιθώρια χρόνου ή επιλογές.
Οι Βρόμικοι Σκύλοι τα ρισκάρουν όλα για όλα στην τελευταία εβδομάδα της περιόδου εξόρυξης, ενώ η Κέλι και ο Ανρί οργανώνουν την τελευταία αναζήτησή τους για ν' ανακαλύψουν μεγάλους βώλους χρυσού.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz