Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας - iShow.gr
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Οι Victoria Diggers επιστρέφουν κυνηγώντας φλέβες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η φλέβα της νέας ομάδας των Dust Devils ξαφνικά στερεύει, και τραγωδία πλήττει τους Gold Gypsies.
Οι Poseidon Crew αντιμετωπίζουν οικονομικό όλεθρο, η μονάδα εξόρυξης των Victoria Diggers αξίας 150.000 δολ φτάνει με σοβαρές ζημιές, ενώ οι νέοι Goldtimers ρισκάρουν το μέλλον των οικογενειών τους.
Οι Dust Devils σταματούν όταν η ζώνη εκσκαφής των Poseidon Crew πλημμυρίζει κι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την εξόρυξη λάκκων για να προστατέψουν τον τομέα ανίχνευσής τους από αντίπαλους χρυσοθήρες.
Οι Gold Gypsies μαθαίνουν κάτι που μπορεί να απογειώσει την εξόρυξή τους, οι Victoria Diggers χτυπούν τη γραφειοκρατία -εξωθούν τον Νέβιλ στα όριά του- και οι Goldtimers αντιμετωπίζουν κλέφτες χρυσού.
Οι Poseidon Crew μαθαίνουν συγκλονιστικές ειδήσεις για τις άδειες εξόρυξης, οι Dust Devils ρισκάρουν μια τεράστια φλέβα χαλαζία, και οι Σέιν και Ράσελ βρίσκουν χρυσό μπροστά στην πόρτα τους.
Μάρκους Λίντεν κατηγορούνται για παράνομη χρυσοθηρία, οι Goldtimers πιάνουν την καλή σε περιοχή πλούσια σε χρυσό, και οι Victoria Diggers είναι σε απόγνωση όταν ο γείτονας προσφέρει σανίδα σωτηρίας.
Ολέθριες καθυστερήσεις αδειοδότησης αναγκάζουν το Poseidon Crew να αναζητήσει χρυσό για να επιβιώσει, οι Gold Gypsies βρίσκουν χρυσό αξίας, και το ρίσκο των Dust Devils καταλήγει σε μηχανική βλάβη.
Σέιν και Ράσελ ανακατασκευάζουν μονάδα καθαρισμού για να σώσουν αυτή τη σεζόν, οι Victoria Diggers αναγκάζονται να σκάψουν σε γειτονική περιοχή, ενώ Μάρκους και Λίντεν εγκλωβίζονται στην ενδοχώρα.
Οι Poseidon Crew πιάνουν την καλή όταν αναγκάζονται να αναζητήσουν χρυσό για να επιβιώσουν, η πρώτη σεζόν των Goldtimers επιδεινώνεται, και οι Dust Devils ανακαλύπτουν ύφαλο πολλών εκατομμυρίων.
Σέιν και Ράσελ κινδυνεύουν να ξεμείνουν από νερό και να αποτύχει η επιχείρησή τους, οι Victoria Diggers έχουν ξεμείνει από έδαφος, και οι Gold Gypsies εξετάζουν μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους.
Οι Goldtimers νοικιάζουν φορτηγό 7 τονων για να αντιμετωπίσουν την έλλειψη χρυσού, οι Dust Devils ρισκάρουν να μείνουν χωρίς νερό, ενώ ο Μάρκους εξαφανίζεται όταν πηγαίνει για εξερεύνηση στην κορυφή.
Το Poseidon Crew συνεχίζει την αναζήτηση χρυσού, οι Gold Gypsies καλούνται να πάρουν μία από τις σοβαρότερες αποφάσεις της καριέρας τους, ενώ η επιμονή των Victoria''s Diggers ίσως τους ανταμείψει.
Οι Poseidon Crew γλιτώνουν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι Gold Gypsies αρχίζουν επικίνδυνη βραδινή ανιχνευτική αποστολή, ενώ Σέιν και Ράσελ ζορίζουν τη μονάδα εξόρυξης μέχρι τελικής πτώσης.
Ο χρυσός των Victoria Diggers εξαντλείται, Μάρκους και Λίντεν τραυματίζονται κι αυτό μπορεί να ματαιώσει το ταξίδι τους, ενώ οι Dust Devils αντιμετωπίζουν βλάβες κατά την εξόρυξη περισσότερου χρυσού.
Οι Poseidon Crew αναζητούν χρυσό σε πανάρχαια ορυχεία, οι Gold Gypsies δυσκολεύονται να αποκαταστήσουν τη βλάβη του εκσκαφέα, ενώ οι Goldtimers ρισκάρουν με τη νέα ενοικίαση.
Οι Victoria Diggers παλεύουν να πετύχουν τον στόχο, η επιχείρηση των Σέιν Ράσελ επηρεάζεται από την καταιγίδα, και η επιχείρηση των Dust Devils διακόπτεται όταν ο φορτωτής έχει υδραυλικά προβλήματα.
Οι Poseidon Crew λαμβάνουν άδεια να εξορύξουν στη δική τους περιοχή και χτυπούν φλέβα, και οι Goldtimers δοκιμάζουν τα όριά τους όταν Μάρκους και Λίντεν επιστρέφουν και επιτέλους βρίσκουν χρυσό.
Κλέφτες χρυσού κλέβουν χρυσό μεγάλης αξίας από τους Dust Devils, οι Σέιν και Ράσελ αναζητούν χρυσό κάτω από ένα παλιό καραβάνι, ενώ η ρέντα των Μάρκους και Λίντεν συνεχίζεται.
Οι Dust Devils είναι έτοιμοι να χτυπήσουν τη μεγαλύτερη φλέβα στην ιστορία των Χρυσωρύχων, οι Goldtimers επιτέλους βρίσκουν φλέβα, και το χρυσό όνειρο των Gold Gypsies μάλλον φτάνει στο τέλος του.
Η τελευταία εβδομάδα του κύκλου βρίσκει τους Gold Gypsies σε δεινότερη θέση και οι Victoria Diggers βιώνουν έναν θάνατο στην οικογένεια. Θα βοηθήσει η αισιοδοξία των Poseidon Crew στους στόχους τους;
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz