Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας - iShow.gr
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Μεγάλο ρυμουλκό κάνει τους Βρόμικους Σκύλους να θέσουν στόχο εκατομμυρίων. Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι ελπίζουν η νέα εκμίσθωση θα απαντήσει στις προσευχές τους. Οι Μαχητές έστησαν μονάδα επεξεργασίας χρυσού.
Το Heap Leech των Βρόμικων Σκύλων αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι Μαχητές φτάνουν τελικά στα χρυσωρυχεία με νέα εξοπλισμό. Η κόρη των Τάιλερ συνεργάζεται με τους Τεντ και Λέκι Μαχόνι που αναζητούν χρυσό.
Οι Βρόμικοι Σκύλοι αναζητούν επίμονα δύο θρασύτατους λαθροκυνηγούς και περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών στο Μιντ. Στο μεταξύ οι ληστές καταφέρνουν ένα τρομερό πλήγμα στον Ρικ.
Οι Βρόμικοι Σκύλοι πρέπει να μετακινήσουν την επιχείρηση, οι Χρυσοί Τσιγγάνοι σταματούν μόνο όταν πετύχουν τον στόχο των 80.000 δολαρίων, και ο Ρικ χτυπά φλέβα σε μακρινή περιοχή όταν τραυματίζεται.
Ο Βρόμικος Σκύλος Βερν αναζητά μανιωδώς μια χρυσοφόρο φλέβα, οι Μαχητές είναι επιτέλους έτοιμοι να λειτουργήσουν τη μονάδα καθαρισμού χρυσού, ενώ ο Τεντ και η Λέκι ποντάρουν σε μια παλιά χωματερή.
Ο Μαχόνι προσλαμβάνει ιστορικό που θα διαλευκάνει μυστηριώδες εύρημα, ο Ρικ επιστρέφει νωρίτερα στη δουλειά παρά τις συμβουλές του γιατρού και η πίεση να βρουν φλέβα οι Χρυσοί Τσιγγάνοι κορυφώνεται.
Το έργο Heap Leech των Βρόμικων Σκύλων είναι σε κρίσιμη φάση, απομένουν 9.000 δολάρια για να φτάσει ο Ρικ τον στόχο, ενώ σε μια περιοχή οι Μαχητές θα βρουν χρυσό πριν τον κλέψουν οι λαθροκυνηγοί.
Η μονάδα Heap Leach των Βρόμικων Σκύλων υπονομεύεται, μα η επιχείρηση έχει μεγάλη σημασία για την επίτευξη του στόχου. Ο Ρικ χρειάζεται μόλις 4 ουγγιές ενώ οι Μαχόνι αντιμετωπίζουν σκληρό ανταγωνισμό.
Οι Μαχητές αναζητούν χρυσό για να συνεχίσει η λειτουργία της μονάδας καθαρισμού, ο Ρικ παλεύει με θερμοκρασία 45 βαθ, και ο Γκρεγκ σπεύδει στην άλλη άκρη της Αυστραλίας στον ετοιμοθάνατο πατέρα του.
Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι είναι σε κρίσιμη φάση όταν βρίσκουν ίχνη λαθροκυνηγών που κλέβουν χρυσό, οι Μαχητές αναζητούν ακόμα 62 ουγγιές, ενώ Ροντ και Έρικ επιχειρούν να επισκευάσουν σπασμένο ραουλόδρομο.
Οι Μαχητές ξεπέρασαν τα μισά του στόχου τους αλλά χάνουν χρήματα. Οι Χρυσοί Τσιγγάνοι αναζητούν απεγνωσμένα τις τελευταίες 30 ουγγιές. Οι Μαχόνι επιστρέφουν στην περιοχή 8-Mile στην αρχή της περιόδου.
Το 1 εκατ. είναι άπιαστο όνειρο για τους Σκύλους. Οι Μαχόνι ψάχνουν για χρυσό αξίας 22.000 που θα συμπληρώσει τον στόχο τους. Ο Ρικ πλησιάζει, όμως η εξεύρεση των υπόλοιπων 1.600 δολαρίων είναι δύσκολη.
Η σεζόν λήγει και οι Σκύλοι πρέπει να παραδώσουν χρυσό αξίας 233.000 δολαρίων για να φτάσουν τον στόχο. Ο συνέταιρος του Άλεξ Ροντ εγκαταλείπει τους Μαχητές ενώ οι Τσιγγάνοι ξεπερνούν το θέμα των ληστών.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz