Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας - iShow.gr
Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Μετά από 5μηνη απραξία που τσάκισε την επιχείρησή τους, αρχίζει για τους Βρόμικους Σκύλους μια περίοδος έντονης δραστηριοποίησης, ενώ ένα νέο τεράστιο εξάρτημα ίσως είναι το κλειδί για αμύθητα πλούτη.
Αφού έχασαν τον χρυσό στόχο της προηγούμενης περιόδου, ο Κρις και ο Γκρεγκ Κλαρκ ριψοκινδυνεύουν τα πάντα, αλλιώς θα φαλιρίσουν. Μια τολμηρή συμφωνία ίσως φέρει μπελάδες καθώς τα νέα είναι δυσάρεστα.
Αρχίζοντας τη νέα περίοδο γεμάτοι ενθουσιασμό κι αισιοδοξία οι χρυσωρύχοι Ανρί και Κέλι φτάνουν στη λίμνη Κάουαν με νέα μηχανήματα, όμως τα σχέδιά τους να χτυπήσουν φλέβα δοκιμάζονται σκληρά.
Όταν χτυπούν σπάνια φλέβα χρυσού, οι Βρόμικοι Σκύλοι είναι έτοιμοι για μια εντυπωσιακή ανακάλυψη, όμως καθώς οι ελπίδες μιας καλής συμφωνίας πληθαίνουν, τα σχέδιά τους πέφτουν στο κενό.
Κι ενώ η περίοδος είναι ήδη στα μισά, ο Ρικ Φίσερς μαζί με τον βετεράνο 'Μπίγκι' εξερευνούν τη μυστηριώδη περιοχή έξω από το Λάβερτον. Μετά από σχετική συμβουλή, η τύχη του είναι στα χέρια του Μπίγκι.
Οι Βρόμικοι Σκύλοι κάνουν μάλλον τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ζωής τους. Χένρι και Κέλι παλεύουν με αντίξοες καιρικές συνθήκες και μεταξύ τους, ενώ οι Χρυσοί Τσιγγάνοι αντιμετωπίζουν μοιραία απειλή.
Ο Ρικ Φίσερς ανταποδίδει την καλοσύνη κάποιων αρχάριων, Τεντ και Λέκι δουλεύουν σκληρά σε δύσκολο βράχο, και όταν οι Βρόμικοι Σκύλοι πιάνουν στα πράσα κλέφτες, η κατάσταση θυμίζει ταινία γουέστερν!
Τεντ και Λέκι ανακαλύπτουν πανάρχαιο μυστικό που ίσως οδηγήσει σε έναν κρυμμένο θησαυρό. Στο μεταξύ, Χένρι και Κέλι χρειάζονται προμήθειες καθώς παλεύουν ενάντια στον χρόνο μέχρι τη λήξη της περιόδου.
Οι Βρόμικοι Σκύλοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, οι Χρυσοί Τσιγγάνοι πέφτουν με τα μούτρα σε μια τελευταία αποστολή στην οποία διακυβεύονται τα πάντα, ενώ ο Ρικ πρέπει πάση θυσία να τα καταφέρει.
Οι 'Βρόμικοι Σκύλοι' πηγαίνουν στο Καλγκούρλι για να επεξεργαστούν το χρυσό μετά την απόπλυσή του, ενώ Κέλι και Ανρί παλεύουν ενάντια στον χρόνο για να εξασφαλίσουν ένα επικερδές συμβόλαιο.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz