Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Lark Rise To Candleford - iShow.gr
Lark Rise To Candleford
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
Όταν έρχεται το νέο μωρό στην οικογένεια, η μεγαλύτερη κόρη Λάουρα πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη της τον κόσμο.
Η Ντόρκας Λέιν πιστεύει ότι όλα τα μυστικά θα μαθευτούν στο Κάντλφορντ και ιδιαίτερα για την κα. Μέισι, η οποία μένει πέντε χρόνια στο χωριό με τον γιό της Φρέντι.
Η Ντόρκας επεμβαίνει όταν μια καινούργια υπηρέτρια πυροδοτεί μια διαμάχη ανάμεσα στον Όλντ Άμος και τον γιο του, μεγαλύτερη από εκείνη για το κέικ με παντεσπάνι που έχει φτιάξει.
Η Ρούμπι και η Περλ Πρατ είναι αντιμέτωπες με ένα σκάνδαλο, όταν ο αποξενωμένος πατέρας τους επιστρέφει στην πόλη.
Η άφιξη ενός νέου επιθεωρητή στο ταχυδρομείο προκαλεί προβλήματα στην Ντόρκας. Ο Ρόμπερτ δημιουργεί έναν διακοσμητικό άγγελο στο κτήριο του σχολείου, για τον οποίο μένει απλήρωτος. Η Λάουρα χάνει ένα σημαντικό δέμα.
Μια άστεγη οικογένεια εκμεταλλεύεται τη φιλανθρωπία του Ρόμπερτ, αφήνοντας πίσω τη μικρή κόρη της. O σερ Τίμοθι είναι ανήσυχος όταν η Λέιντι Αντελάιντ θέλει να την υιοθετήσει.
Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα στο Oxfordshire, μια νεαρή γυναίκα μετακομίζει στην πόλη και ξεκινά την πρακτική της ως υπάλληλος διεύθυνσης ταχυδρομείου.
Μία δυνατή καταιγίδα χτυπάει το Lark Rise και το Candleford. Η άφιξη μιας νέας, διαφορετικής δασκάλας διχάζει τις δύο κοινότητες. Η Ντόρκας έχει έναν νέο θαυμαστή.
Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα στο Oxfordshire, μια νεαρή γυναίκα μετακομίζει στην πόλη και ξεκινά την πρακτική της ως υπάλληλος διεύθυνσης ταχυδρομείου.
Βρετανική σειρά παραγωγής 2008 βασισμένη στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα 'Lark Rise To Candleford' της Frola Thomson.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz