Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Η τούρτα της μαμάς - iShow.gr
Η τούρτα της μαμάς
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Οικογενειακή
Είδος
Οικογενειακή σειρά ελληνικής παραγωγής 2020
Συντελεστές
(2020). Επεισόδιο: Το σπίτι στα Πετράλωνα. Οι επισκέψεις της μητέρας του Τάσου, της πληθωρικής καλοπροαίρετης, πλην ανακατώστρας, Αλεξάνδρας από τας Σέρρας, δεν χαρακτηρίζονταν ποτέ από έναν απλό και εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Κι ούτε αυτή τη φορά θα γινόταν εξαίρεση.
Απόψε το τραπέζι έχει δυο αγαπημένα 'πιάτα': σπέσιαλ γεύσεις ιταλικής κουζίνας αλλά και το αγαπημένο ζευγάρι των κουμπάρων, τους κολλητούς φίλους της μακρινής φοιτητικής νιότης.
Η άφιξη του 'ενόχου' στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινας εκτροχιάζει ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά της Ρένας και ο ανήσυχος άνδρας έχει να αντιμετωπίσει πέραν των κατηγοριών της γυναίκας του και ένα αρραγές μέτωπο επικριτών.
Βασικός άξονας της σειράς είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς... Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα.
Ο νέος έρωτας της Μαριλού είναι πραγματικά νέος, πιο νέος δεν γίνεται. Όταν θα ανοίξει η πόρτα, οι παρεπιδημούντες της οικογένειας Βασίλαινα θα ζήσουν ένα αληθινό σοκ και δέος. Ακόμα και η πιο τρελή φαντασία τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ταυτότητα του όμορφου Βαγγέλη.
Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη θα ανοίξει έναν τεράστιο πολεμικό κύκλο όλων των συνδαιτυμόνων του δείπνου γνωριμίας των σογιών και του όψιμου εραστή της ασυμβίβαστης Μαριλού, η οποία βρίσκει ευκαιρία να τεντώσει ακόμα περισσότερο το σχοινί.
Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο σπίτι στα Πετράλωνα. Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση. Η απογοήτευση για τη στάση των δικών της, αναγκάζει τη Μαριλού να χρησιμοποιήσει το plan b!
Η ξαφνική και κρυφή είσοδος του άγνωστου φαντάρου, τα βαθιά χαράματα, στο σπίτι της οικογένειας από τον σχεδόν πανικόβλητο Πάρι σημαίνει συναγερμό, αφού άπαντες υποψιάζονται παράνομη σχέση του λοχαγού μας.
Η κουμπαριά της Ευανθίας με τον αγαπημένο της νέο καθηγητή από τη σχολή της δεν θα έβρισκε εμπόδια μόνο από τη μνημειώδη τσιγκουνιά του Τάσου αλλά και από τη φερόμενη ως νύφη. Και όλα στην αρχή φαίνονταν τόσο απλά και τόσο κανονικά.
Τα σχέδια του Τάσου για επιχειρηματική επέκταση περνούν μέσα από την αποδοχή της Μαριλού να παντρευτεί τον ευκατάστατο Πάκη. Η Ευανθία, πάρα τις αντιρρήσεις της για το παράξενο αυτό προξενιό, στήνει και πάλι ένα λουκούλλειο γεύμα.
Τα σχέδια του Τάσου για ευτυχές και αίσιο τέλος στο προξενιό της Μαριλού με τον 'εκατομμυριούχο' Πάκη για γιγάντωση της επιχείρησής του δείχνουν να αποτυγχάνουν, αφού ο γαμπρός δείχνει μια έλξη για τις τρεις γηραιές κυρίες του τραπεζιού.
Η εξαφάνιση του Μάριου από το σχολείο του θα σημάνει συναγερμό σε όλες τις επίγειες δυνάμεις: κρατικές και οικογενειακές! Για 5 ώρες το σπίτι στα Πετράλωνα θα μετατραπεί σε ένα τρελό στρατηγείο αναζήτησης του δαιμόνιου πιτσιρικά!
Και φαινόταν ένα απλό δείπνο! Ο Θωμάς θα γνώριζε στους δικούς του την Ξένια. Η γιαγια θα ερχόταν αιφνιδιαστικά στην Αθήνα για εξετάσεις. Όμως, σ' αυτή τη φαμίλια δεν είναι γραπτό να φάνε έστω και μια φορά ήρεμα.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz