Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Star Trek: The Original Series - iShow.gr
Star Trek: The Original Series (Star Trek.)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Διάρκεια
47'
Κύκλοι
1
2
3
Ο κυβερνήτης Κερκ αναλαμβάνει να κατανοήσει και να ελέγξει τις επικίνδυνες μεταφυσικές δυνάμεις του Τσάρλι, ενός 17χρονου αγοριού που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. 
Το πλήρωμα του Εντερπράιζ ανακαλύπτει το μαύρο κουτί ενός διαστημόπλοιου χαμένου εδώ και 200 χρόνια, το οποίο αναμεταδίδει μια ιστορία τρόμου: μια μαγνητική καταιγίδα στην άκρη του γαλαξία, που μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό. (50'''')
Στη διάρκεια μιας αποστολής σε έναν ακόμη άγνωστο πλανήτη, το πλήρωμα του Εντερπράιζ μολύνεται από μια μυστηριώδη ασθένεια, που μειώνει σε επικίνδυνο βαθμό τις ανθρώπινες αναστολές, προκαλώντας πανδαιμόνιο μέσα στο σκάφος. (50'''')
Μια βλάβη στον τηλεμεταφορέα χωρίζει τον κυβερνήτη Κερκ σε δύο εαυτούς: ο ένας είναι πράος κι αναποφάσιστος κι ο άλλος βίαιος και κακότροπος. Την ίδια στιγμή, τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα. (50'''')
Ένας μικροαπατεώνας, ονόματι Χάρι Μαντ, διασώζεται από το Εντερπράιζ κι επιβιβάζεται στο σκάφος ''''συνοδευόμενος'''' από τρεις εντυπωσιακές γυναίκες, οι οποίες μαγεύουν με την ομορφιά τους όλα τα αρσενικά μέλη του πληρώματος. (50'''')
Η νοσοκόμα Τσάπελ ξανασυναντά τον αρραβωνιαστικό της, τον αρχαιολόγο Δρ Ρότζερ Κόρμπι, που αγνοούνταν για πέντε χρόνια. Σύντομα όμως, τα μυστικά σχέδια του αγαπημένου της να κατακτήσει τον γαλαξία θα έρθουν στην επιφάνεια. (50'''')
Το πλήρωμα του Εντερπράιζ ανακαλύπτει έναν πλανήτη που θυμίζει τη Γη της δεκαετίας του 1960. Οι μόνοι κάτοικοί του είναι παιδιά, τα οποία όμως είναι καταδικασμένα να μολυνθούν με μια θανάσιμη ασθένεια μόλις μπουν στην εφηβεία. (50'''')
Ο Κερκ και η ψυχίατρος του Εντερπράιζ παγιδεύονται σε μια αποικία καταδίκων υψίστης ασφαλείας, όπου πραγματοποιούνται επικίνδυνα πειράματα. Για να μπορέσει να τους σώσει, ο Σποκ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του. (50'''')
Στη διάρκεια μιας αποστολής σε μια απομακρυσμένη περιοχή του γαλαξία, το πλήρωμα του Εντερπράιζ έρχεται αντιμέτωπο με ένα γιγάντιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, που εμφανίζεται ξαφνικά για να συλλάβει και να καταδικάσει τους καταπατητές. (50'''')
Ο Σποκ καταφεύγει στην απαγωγή του πρώην κυβερνήτη Κρίστοφερ Πάικ, παίρνει τον έλεγχο του Εντερπράιζ κι οδηγεί το σκάφος σε έναν απαγορευμένο πλανήτη. Στη συνέχεια, παραδίδεται οικειοθελώς για να περάσει από στρατοδικείο. (50'''')
Στη διάρκεια της δίκης του, ο Σποκ υπερασπίζεται τον εαυτό του κι εξηγεί τα κίνητρά του, παρουσιάζοντας στοιχεία που αφορούν την απαγωγή του κυβερνήτη Πάικ από πανίσχυρους εξωγήινους, ικανούς να προκαλούν παραισθήσεις. (50'''')
Ο Κερκ υποψιάζεται πως ένας ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα πρώην κυβερνήτης, υπεύθυνος για μια μαζική σφαγή πριν από 20 χρόνια. Ενώ ερευνά αυτή την πιθανότητα, κάποιος σκοτώνει όσους θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο μυστήριο. (50'''')
Αντιμέτωπο με μια σειρά επιθέσεων εναντίον της Ομοσπονδίας, το πλήρωμα του Εντερπράιζ καλείται να αποφασίσει ποια θα είναι η αντίδρασή του, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη που έχει συναφθεί μεταξύ ανθρώπων και Ρόμιουλαν. (50'''')
Έπειτα από τρεις απαιτητικούς μήνες, το πλήρωμα του Εντερπράιζ είναι εμφανώς εξαντλημένο κι έχει μεγάλη ανάγκη για διακοπές! Αρκεί όμως η κούραση για να εξηγηθεί η συνάντηση του ΜακΚόι με ένα λευκό κουνέλι ανθρώπινων διαστάσεων; (50'''')
Υπό τη διοίκηση του Σποκ, το Γκαλιλέο προσκρούει σε έναν εχθρικό πλανήτη. Ενώ το Εντερπράιζ ξεκινά μια κούρσα ενάντια στο χρόνο για να εντοπίσει το σκάφος, ο Σποκ έρχεται αντιμέτωπος με το φόβο και την πικρία του πληρώματός του. (50'''')
Στη διάρκεια μιας ακόμη αποστολής στο αχανές και άγνωστο σύμπαν, το πλήρωμα του Εντερπράιζ έρχεται αντιμέτωπο με έναν πανίσχυρο, ''''παιχνιδιάρη'''' εξωγήινο, που έχει την ικανότητα να ελέγχει την ύλη και να δημιουργεί πλανήτες. (50'''')
Μια εντελώς αδικαιολόγητη κι απρόκλητη επίθεση οδηγεί τον κυβερνήτη Κερκ στην καταδίωξη ενός άγνωστου εχθρού και τον βάζει τελικά στο στόχαστρο μιας ανώτερης φυλής εξωγήινων, η οποία τον τιμωρεί για τη διατάραξη της ειρήνης. (50'''')
Το πλήρωμα του Εντερπράιζ επιστρέφει στη Γη της δεκαετίας του 1960. Όταν όμως η παρουσία του γίνεται αισθητή από την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., αναγκάζεται να βρει τρόπο να εξαφανίσει κάθε απόδειξη αυτής της επίσκεψής του. (50'''')
Ο κυβερνήτης Κερκ κατηγορείται για κακό χειρισμό κι εγκληματική αμέλεια, που οδήγησαν στο θάνατο του υφισταμένου του Μπέντζαμιν Φίνεϊ. Έτσι, καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τις πράξεις του ενώπιον του δικαστηρίου. (50'''')
Στην προσπάθειά τους να ρίξουν φως σε ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο για έναν ολόκληρο αιώνα, ο Κερκ και το πλήρωμά του ανακαλύπτουν έναν παράξενο πλανήτη, του οποίου οι κάτοικοι υπακούουν τυφλά στη θέληση ενός αθέατου ηγέτη. (50'''')
Ο κυβερνήτης Κερκ και η ομάδα του ανακαλύπτουν ένα αρχαίο διαστημόπλοιο και, χωρίς να το θέλουν, επαναφέρουν στη ζωή το πλήρωμά του: μια ομάδα γενετικά προηγμένων αντρών από τη Γη του 20ού αιώνα και τον αινιγματικό ηγέτη τους. (50'''')
Στο πλαίσιο μιας διπλωματικής αποστολής, το Εντερπράιζ επισκέπτεται έναν άγνωστο πλανήτη και καταλήγει μπλεγμένο σε έναν αλλόκοτο αλλά άκρως καταστροφικό πόλεμο. Η σωτηρία του πληρώματος βρίσκεται στα χέρια του Κερκ και του Σποκ. (50'''')
Στο πλαίσιο μιας νέας αποστολής, το Εντερπράιζ επισκέπτεται έναν αφιλόξενο πλανήτη, για να καταγράψει τον αφανισμό μιας αποικίας ανθρώπων. Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη του πληρώματος, οι άποικοι είναι κάθε άλλο παρά νεκροί. (50'''')
Στη διάρκεια μιας νέας επικίνδυνης αποστολής, ο κυβερνήτης Κερκ και το πλήρωμα του Εντερπράιζ ταξιδεύουν έτη φωτός μακριά, για να επισκεφτούν μια αποικία μεταλλωρύχων που βρίσκεται στο απόλυτο έλεος ενός μυστηριώδους τέρατος. (50'''')
Ο κυβερνήτης Κερκ και το πλήρωμα του Εντερπράιζ αναλαμβάνουν να προστατέψουν τον Οργκάνια από τους πολεμοχαρείς Κλίνγκον. Ωστόσο, οι κάτοικοι αυτού του ειρηνικού πλανήτη κάνουν σαφές ότι δεν επιθυμούν τη βοήθεια της Ομοσπονδίας. (50'''')
Στη διάρκεια μιας νέας αποστολής, το πλήρωμα του Εντερπράιζ έρχεται αντιμέτωπο με έναν τρελό επιστήμονα, που ισχυρίζεται ότι καταδιώκεται από μια φριχτή οντότητα. Ποια είναι η αλήθεια και πώς θα αποφευχθεί ο επερχόμενος κίνδυνος; (50'''')
Όταν, μέσω μιας πύλης στο χωροχρόνο, ο Δρ ΜακΚόι ταξιδεύει στο παρελθόν κι αλλάζει άθελά του το ρου της ιστορίας, ο Κερκ κι ο Σποκ αναγκάζονται να τον ακολουθήσουν, για να αποτρέψουν την καταστροφή. Το τίμημα, όμως, είναι μεγάλο. (50'''')
Φινάλε 1ου κύκλου. Όταν οι κάτοικοι μιας αποικίας της Ομοσπονδίας αρχίζουν να προσβάλλονται από παράσιτα του νευρικού συστήματος που προκαλούν τρέλα, το πλήρωμα του Εντερπράιζ καλείται να βρει τρόπο να σταματήσει την επιδημία. (50'''')
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz