Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ες αύριον τα σπουδαία - iShow.gr
Ες αύριον τα σπουδαία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
1
3
4
7
Η Έλλη Παπαεμμανουήλ παιδί της γενιάς του 1980, σπούδασε Βιολογία, την οποία αγάπησε με πάθος. Με την έρευνά της εντόπισε το γονίδιο SF3B1, το οποίο για πρώτη φορά - και χάριν της Παπαεμμανουήλ- συσχετίστηκε με την δημιουργία της λευχαιμίας.
Η οικογένεια Ναουμίδη, με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της γνήσιας πιπεριάς Φλωρίνης, παράγει με χειροποίητο τρόπο τα καινοτόμα προϊόντα που έχουν αποκλειστικά ως πρώτη ύλη τις ντόπιες ποικιλίες της πιπεριάς Φλωρίνης.
O Σάββας ζει στην Κατερίνη, δεκαεπτά ετών έκανε την πρώτη του έκδοση, ίσως να υπήρξε ο μικρότερος σε ηλικία εκδότης, σήμερα στα είκοσι του έχει στο βιογραφικό του αρκετές εκδόσεις. Με όπλο του την επιμονή...στο όνειρο έχει σκοπό να κατακτήσει τον κόσμο των εκδόσεων.
Ο Κωνσταντίνος Δημηνάκης είναι ένας νέος, ανερχόμενος και ταλαντούχος μαέστρος, που το πάθος του για τη μουσική και οι ανανεωτικές του ιδέες τον οδηγούν στη διεθνή καταξίωση.
Ο Κωνσταντίνος είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Greenwich και εργάζεται στο Τμήμα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων. Πήγε στην Αγγλία για σπουδές και από τότε δεν έφυγε ποτέ. Το ακαδημαϊκό περιβάλλον τον βοήθησε να ανακαλύψει την κλίση του και να αναπτυχθεί.
Ο Ορφέας είναι έφηβος και λατρεύει τη μουσική, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του. Παράλληλα με το Λύκειο σπουδάζει πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου. Η σχέση του με το πιάνο είναι σχεδόν ερωτική καθώς, τα δάκτυλα του ζωντανεύουν τις νότες.
Απόστολος Χρήστου κολυμβητής, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά ναυτιλιακά, ηλικία 19 ετών. Δύο παγκόσμια ρεκόρ, πρωταθλητής Ελλάδας, πρωταθλητής νέων Ευρώπης, Παγκόσμιος πρωταθλητής, δεύτερος Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα Νέων, πάνω από 200 τιμητικά βραβεία και 100 μετάλλια.
Μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μια άκρως καινοτόμα επιχειρηματική δράση εν καιρώ κρίσης, η οποία θα μπορούσε να γίνει πρότυπο και να εξάγεται σε άλλες χώρες; Η εταιρεία Πλωτή Πολιτεία Α.Ε. έχει στην πλοιοκτησία της το πρώτο Πλωτό οικολογικό νησί με την ονομασία Ploto.
Ο Θανάσης είναι 6 χρόνων, πάει στην Α΄ τάξη του Δημοτικού και είναι ολοκληρωμένος καραγκιοζοπαίχτης. Μαζί με άλλα παιδιά στο εργαστήρι Θεάτρου Σκιών ΄Περί Σκιάς΄ στην Πάτρα ετοιμάζουν μια παράσταση εμπρός και πίσω από τον μπερντέ.
Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία συμμετείχε στο Διεθνή Διαγωνισμό Ολυμπιακής Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι της Ρωσίας στο τέλος του 2014 και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 7η θέση.
Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την καθημερινότητα της Έφης Βλάμη, της 27χρονης πρωταθλήτριας της ξιφασκίας σε αναπηρικό αμαξίδιο, που μοιράζει την ημέρα της ανάμεσα στην πρωινή της δουλειά και τις προπονήσεις.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι 17 χρονών και το ύψος του είναι ήδη 2,18 μέτρα. Παίζει στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει ήδη περάσει ένα χρόνο σε Αμερικανικό Λύκειο. Μιλάει στην εκπομπή για τη δύσκολη επιλογή ανάμεσα στην Ελλάδα και το όνειρο του NBA και για τις προσδοκίες του.
Νέος κύκλος εκπομπων. Παρακολουθούμε τον Κίμωνα Σαϊτάκη που τελείωσε πρώτος τη Νομική Αθηνών και το μεταπτυχιακό Αστικού Δικαίου στην ίδια σχολή. Έλαβε πολλές υποτροφίες και έχει ήδη εννέα δημοσιεύσεις αλλά και ένα επιστημονικό βιβλίο υπό έκδοση.
Η Αλεξία Χατζηπαρασίδου είναι κλινικός εμβρυολόγος. Μία νέα επιστήμων που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ξεχωρίσει για τη δουλειά της και τις καινοτόμες ιδέες της και έχει βοηθήσει χιλιάδες ζευγάρια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.
Το ΄Εγχείρημα Τελαίθριον΄ ευελπιστεί να δείξει ότι μία αυτάρκης κοινωνία αληθινών κινήτρων και ανιδιοτελούς προσφοράς, μπορεί να υπάρξει και να εφαρμοστεί ΄στην πράξη΄, και ότι θα μπορούσε να ευδοκιμήσει ακόμη και αν την υιοθετούσε όλη η ανθρωπότητα.
Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της επιστήμης και των τεχνών.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι 17 χρονών και το ύψος του είναι ήδη 2,18 μέτρα. Παίζει στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει ήδη περάσει ένα χρόνο σε Αμερικανικό Λύκειο. Μιλάει στην εκπομπή για τη δύσκολη επιλογή ανάμεσα στην Ελλάδα και το όνειρο του NBA και για τις προσδοκίες του.
Η κωπηλασία είναι το άθλημα με το οποίο η Ελλάδα έχει κερδίσει αξιοσημείωτες διακρίσεις και τα περισσότερα διεθνή της μετάλλια, σε όλες τις κατηγορίες. Η Α. Τσιάβου κι η Χ. Γιαζιτζίδου είναι κορυφαίες στην κατηγορία τους με πανευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια.
Η Εριφύλη Δαφέρμου είναι χορογράφος-χορεύτρια-καθηγήτρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με λαμπρές σπουδές και ένα πλούσιο βιογραφικό. Μας διηγείται πώς ξεκίνησε τον χορό, την πορεία της, τα ερεθίσματα της και πώς είναι να εξασκεί το επάγγελμα που αγαπάει.
Ο Λεωνίδας και ο Χαράλαμπος, είναι δυο αδέλφια από ένα χωριό της Πιερίας που μετέτρεψαν την παραδοσιακή ξυλουργική επιχείρηση του πατέρα τους στην καινοτόμα εταιρία ΄Exallo΄. Σχεδιάζουν και παράγουν πολυτελή αξεσουάρ από ελληνικό ξύλο, τα οποία εμπορεύονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Δεσμός: Ό,τι ενώνει τους ανθρώπους, τις ιδέες, τα αισθήματα... Με αυτήν την έννοια πορεύεται το Αστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΄Δεσμός΄, που ίδρυσαν πέντε νέες κοπέλες, τις οποίες δένει μια φιλία χρόνων και μια κοινή πορεία, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.
Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της επιστήμης και των τεχνών.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz