Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Θηριώδη πλάσματα των ποταμών - iShow.gr
Θηριώδη πλάσματα των ποταμών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
4
5
6
7
8
9
Ο Τζέρεμι ρίχνεται στην πιο τολμηρή πρόκληση ως τώρα όταν ιστορίες για ένα τέρας σε λίμνη τον οδηγούν στον 4ο αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία. Στη μάχη ενάντια στον χρόνο, θα βρει τον ένοχο;
Μια νύφη στο μήνα του μέλιτος στην Κολομβία πεθαίνει στον Αμαζόνιο. Όταν η νοσοκόμα δίνει κρίσιμα νέα στοιχεία, ο Τζέρεμι πρέπει να αποδείξει μια απίστευτη θεωρία για τις ύστατες στιγμές της γυναίκας.
Στην καρδιά της κεντρικής Αμερικής παραμονεύει ένα πλάσμα που σκορπίζει τον φόβο σε όποιον το συναντήσει. Ο Τζέρεμι Ουέιντ φτάνει στο κρίσιμο σημείο όπου πρέπει να αναθεωρήσει όσα ξέρει για το ψάρεμα.
Ο Τζέρεμι αρχίζει μια μεγαλειώδη αποστολή για να ανακαλύψει το πραγματικό πλάσμα που κρύβεται πίσω από το διασημότερο τέρας: το τέρας του Λοχ Νες. Θα εντοπίσει τελικά τον θρύλο των θρύλων;
Οι ιστορίες για την εφιαλτική εισβολή προϊστορικών βρυκολάκων στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ είναι αμέτρητες. Στη νέα αποστολή του ο Τζέρεμι θα πολεμήσει το πιο πανάρχαιο τέρας των ποταμών που συνάντησε ποτέ.
Η πιο τρομακτική περίπτωση μέχρι τώρα: ο άντρας που το πρόσωπό του ξεριζώθηκε σε ποτάμι της Βολιβίας. Στο τέλος του ταξιδιού ο Τζέρεμι αμφισβητεί όσα πίστευε για τον παλαιότερο από τους αντιπάλους του.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz