Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Θηριώδη πλάσματα των ποταμών - iShow.gr
Θηριώδη πλάσματα των ποταμών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
4
5
6
7
8
9
Μια πανάρχαια κοινότητα ψαράδων σε ηφαιστειακό νησί του Ειρηνικού τρομοκρατείται από κάτι μυστηριώδες μέσα στο νερό. Θα μπορέσει ο Τζέρεμι να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη με τα κοφτερά δόντια;
Σουλαουέζι, Ινδονησία: ένας δύτης και πολλοί ντόπιοι ψαράδες τραυματίστηκαν ή δολοφονήθηκαν από ένα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα που καρφώνει τα θύματά του. Ο Τζέρεμι πηγαίνει εκεί για να κάνει έρευνα.
Όταν δύο άντρες εξαφανίζονται σε μια μακρινή λίμνη της Μαλαισίας, ο Τζέρεμι ξεκινά να ανακαλύψει τον πιθανό δολοφόνο. Ακολουθεί τα ίχνη ενός παλιού εχθρού, του τέρατος που δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει.
Στην πρώτη έρευνά του για τη σειρά ο Τζέρεμι έφτασε σε ένα ποτάμι στα βουνά ακολουθώντας ένα τεράστιο γατόψαρο στο μέγεθός του. Δέκα χρόνια μετά, φοβάται ότι αυτά τα ψάρια κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Από το Λονδίνο μέχρι τη Γροιλανδία και τη Νορβηγία, ο Τζέρεμι ακολουθεί τα ίχνη ενός άγνωστου θαλάσσιου τέρατος και θα επιχειρήσει να το προσελκύσει πριν εκδηλωθεί η μανία της αρκτικής καταιγίδας.
Ο Τζέρεμι αρχίζει τη σημαντικότερη έρευνα της καριέρας του: να αποκαλύψει τι συνέβη στους χίλιους περίπου επιβάτες του Laconia που τορπιλίστηκε στη μέση του Ατλαντικού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Τζέρεμι συνεχίζει τη σημαντικότερη έρευνα της καριέρας του. Αναζητώντας τους υποθαλάσσιους ενόχους, μάχεται με καρχαρίες και βουτά σε βάθος 610 μέτρων στη φωλιά ενός λεβιάθαν της απύθμενης θάλασσας.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz