Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Συζυγικά μαχαιρώματα - iShow.gr
Συζυγικά μαχαιρώματα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
4
Η Τζαμίλα παντρεύεται τον Τζέιμς ενώ αυτός βρίσκεται στη φυλακή. Η σχέση τους γίνεται ιδιαίτερα εκρηκτική και η Τζαμίλα καταλήγει να του επιτεθεί με μαχαίρι.
Η σχέση του Τζον με την Κόρτνεϊ τελειώνει μετά από λίγο καιρό όταν εκείνη τον εγκαταλείπει για έναν πρώην της. Αυτός στρέφεται προς μία άλλη γυναίκα, ακολουθεί ένας τσακωμός και ο Τζον πέφτει νεκρός.
Ο Στιβ, σύντροφος της Σέρσι, την απατά αλλά εκείνη τον συγχωρεί. Όταν όμως ο Στιβ εκδηλώσει τη ζήλια του και της επιτεθεί, εκείνη θα αμυνθεί κρατώντας ψαλίδι.
Η Ανέτ μαχαιρώνει τον φίλο της, όταν ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Εκείνη αρχίζει να βγαίνει με τον Τόνι, αλλά μετά από έναν τσακωμό, χάνει τον έλεγχο και ο Τόνι πέφτει νεκρός.
Η Μόνικα λατρεύει την πολυτέλεια. Όμως, η ανάγκη του Ρομπ να έχει τον απόλυτο έλεγχο οδηγεί σε έναν διαπληκτισμό, κατά τον οποίο η Μόνικα τον μαχαιρώνει πισώπλατα.
Η Λίντια ερωτεύεται τον Ματ, αλλά όταν μένει έγκυος, εκείνη τον εγκαταλείπει και γνωρίζει τον Μάικλ. Όταν αυτός της επιτεθεί κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, η Λίντια θα τον μαχαιρώσει.
Όταν η Κρίσταλ υποψιαστεί ότι οι ερωτικοί της σύντροφοι την απατούν, τους εκδικείται με μανία.
Ο Ντέιβ, φίλος της Κάρολ, γίνεται ολοένα και πιο βίαιος και ένας τσακωμός με ένα μαχαίρι καταλήγει στο θάνατο του Ντέιβ και τη φυλάκιση της Κάρολ.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz