Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
NCIS: Los Angeles - iShow.gr
NCIS: Los Angeles
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Αστυνομική σειρά
Είδος
Αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2009
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Βαριά τραυματισμένοι και χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα στις ΗΠΑ, οι Callen, Sam και Kensi αναζητούν έναν ασφαλή τρόπο να επιστρέψουν καθώς ο βαρόνος ενός καρτέλ τους έχει επικηρύξει.
Το πρωτότυπο μιας ρομποτικής στολής εκλάπη από μια ναυτική βάση και χρησιμοποιήθηκε σε μια ληστεία κοσμημάτων στο Μπέβερλι Χιλς και η ομάδα πρέπει να βρει ποιοι έκλεψαν τη στολή και ποιος είναι ο επόμενος στόχος τους.
Οι Callen και Sam αναλαμβάνουν την προστασία του αναπληρωτή του θρόνου, πρίγκιπα Kamal, όταν ένας άγνωστος εγκληματίας στοχοποιεί τον σωσία του κατά την άφιξή του στο Λος Άντζελες.
Η ομάδα βρίσκεται σε κίνδυνο όταν οι φωτογραφίες τους, καθώς και τα ονόματα της Mosley και του γιου της, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα στόχων ενός καρτέλ.
Ενώ βοηθά την ομάδα με μια μυστική αποστολή, η πληροφοριοδότρια Elizabeth Williams συλλαμβάνεται και η ομάδα δεν μπορεί να της προσφέρει κάποιο άλλοθι.
Η ομάδα επιχειρεί να εντοπίσει τη Mosley όταν εκείνη δολοφονεί τον εκτελεστή ενός καρτέλ και εξαφανίζεται.
Η ομάδα συνεργάζεται με το State Department όταν η δολοφονία ενός εμπόρου όπλων συνδέεται με μια σειρά από εγκλήματα που δείχνουν να έχουν διαπραχθεί από κάποιον με εκπαίδευση από τις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις.
Ο Υποδιευθυντής Ochoa βοηθά την ομάδα εθελοντικά σε μια μυστική επιχείρηση η οποία συνδέεται με τρομοκρατική οργάνωση που είναι υπέρ ακραίας στρατιωτικής παρέμβασης.
Η ομάδα ερευνά εισβολή στο σπίτι του Ναυάρχου, από το οποίο ληστές έκλεψαν χρήματα και άκρως απόρρητες πληροφορίες ενώ φιλοξενούσε τον φίλο του Στρατηγό Omer Abidi του Πακιστάν.
Ο σύζυγος μιας αξιωματικού του ναυτικού δολοφονείται και η ομάδα NCIS αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση. Η Άμπι είναι ενθουσιασμένη με τις προετοιμασίες για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ενώ ο Τόνι δέχεται την επίσκεψη του πατέρα του. 
Η ομάδα NCIS ερευνά τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου και πως αυτή συνδέεται με έναν αξιωματικό του ναυτικού. Η Ζίβα αιφνιδιάζεται από την ξαφνική επίσκεψη του πατέρα της. Πατέρας και κόρη δεν είχαν συναντηθεί για περισσότερα από 2 χρόνια. 
Η ομάδα NCIS και η Mossad συνεργάζονται για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του πατέρα της Ζίβα. Μάζι όμως με τον Έλι Νταβίντ, βρίσκει τραγικό θάνατο και ένας αθώος θεατής, η Τζάκι, η γυναίκα του Βανς. Ο Γκιμπς προσπαθεί να μάθει ποιος προσέλαβε τον εκτελεστή τους. 
Ένας δεκανέας σκοτώνεται μαζί με την ερωμένη του σε ένα τροχαίο, το οποίο όμως μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η ιστορία περιπλέκεται όταν αποκαλύπτεται πως οι οικογένειες των θυμάτων έχουν πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Με αφορμή την υπόθεση αυτή, η Άμπι θυμάται το ξεκίνημα της. 
Ο Γκιμπς και η ομάδα του συλλαμβάνει το νούμερο 2 στη λίστα καταζητούμενων για εγκλήματα στο Διαδίκτυο. Θέλουν από αυτόν να τους αποκαλύψει το όνομα του αφεντικού του. Για να λύσουν την υπόθεση, οι πράκτορες της ομάδας αναγκάζονται να χρησιμοποιήσου παλιομοδίτικες μεθόδους. 
Η ομάδα συνεχίζει να αναζητά το τρομοκρατικό δίκτυο στο Λος Άντζελες, ενώ οι Callen και Sam παραμένουν παγιδευμένοι σε ένα σινεμά όταν εκρήγνυνται πολλαπλές βόμβες και οι έξοδοι που έχουν απομείνει είναι καλωδιωμένες με εκρηκτικά.
Ο Ντάκι και ο Τζίμι παραλαμβάνουν ένα πτώμα από έναν τόπο εγκλήματος και λίγο αργότερα πέφτουν θύματα απαγωγής από τρεις πολίτες μαζί με το θύμα. Αναγκάζονται να κάνουν αυτοσχέδια νεκροψία επειδή οι απαγωγείς θέλουν να βρουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες, που είχε το θύμα. 
O κουρέας του Γκιμπς του ζητάει να κάνει μια διακριτική έρευνα για τον γιο του σε σχέση με την πρόσφατη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας. Ο ανήσυχος πατέρας φοβάται πως ο γιος του, ο οποίος υπηρετεί στο ναυτικό και έχει ένα βίαιο παρελθόν, ίσως είναι ο καταζητούμενος κατά συρροή δολοφόνος. 
Ένας πεζοναύτης σκοτώνεται στο Αφγανιστάν. Η χήρα του πιέζει την ομάδα NCIS να ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του, καθώς λίγες μέρες πριν πεθάνει, της είχε στείλει ένα περίεργο email. Ο Βανς από την άλλη ζητάει τη βοήθεια της ομάδα για να βρει κατάλληλη νταντά για το παιδί του. 
Η ομάδα NCIS επιβιβάζεται σε ένα πλοίο του Ναυτικού, όπου έχει σημειωθεί ένας φόνος και ο Γκιμπς συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο αποξενωμένος πατέρας του είναι ένας από τους ύποπτους. 
Μια έφεδρη του Ναυτικού, επιστρέφει σπίτι της και διαπιστώνει ότι ο άντρας της έχει εξαφανιστεί ενώ το σαλόνι της είναι γεμάτο αίματα. Μια κληρονομιά, που έλαβε πρόσφατα ο σύζυγός της ίσως να αποτελεί κίνητρο για την απαγωγή του. 
Ένας πράκτορας της Μοσάντ δολοφονείται. Ο νέος διευθυντής της Μοσάντ συνεργάζεται με τον Γκιμπς και τον Μακ Γκι για να βρουν τον δολοφόνο. Η Ζίβα και ο Τόνο ταξιδεύουν στο Βερολίνο καθώς βρίσκονται στα ίχνη του δολοφόνου του πατέρα της. 
Ο Τόνι και η Ζίβα έχουν μόνο μικροτραυματισμούς μετά από το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η ομάδα συνεχίζει την έρευνα της για τα ίχνη του Μπόντναρ, τον υπεύθυνο για τη δολοφονία του πατέρα της Ζίβα και της συζύγου του Βανς. 
Η ομάδα NCIS βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας από το Υπουργείο Άμυνας, καθώς αμφισβητείται η σωστή ανταπόκρισή τους στο θάνατο του Έλι Νταβίντ και της Τζάκι Βανς. Ο Γκιμπς κατηγορείται για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. 
Ο Γενικός Επιθεωρητής συνεχίζει να ερευνά τον Γκιμπς και τις αποφάσεις του σχετικά με τις υποθέσεις, που έχει χειριστεί. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προσπαθούν να μάθουν για ποιο λόγο ο ανακριτής επιμένει τόσο στη δίωξη του Γκιμπς. 
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz