Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία - iShow.gr
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
Απέμειναν μόλις 10 εβδομάδες για το τέλος της χειμερινής περιόδου αλιείας καραβίδας. Είναι η τελευταία ευκαιρία για τους ψαράδες να κερδίσουν χρήματα πριν την έναρξη της νέας εαρινής περιόδου.
Η χειμερινή περίοδος αστακού είναι στο φόρτε της. Ο Σκουίζι, καπετάνιος του Bold Contender, ζορίζεται να ολοκληρώσει μια παραγγελία. Ο Ντάνι, καπετάνιος του William Norling, ψαρεύει στο στενό Μπας.
Ο Σκουίζι δουλεύει σκληρά για μια παραγγελία 200 κιλών αστακών Μπριντλ. Ο Ουόρεν έχει περισσότερους από 300 μεγάλους κόκκινους αστακούς στη δεξαμενή, όμως η καλή του τύχη δεν θα διαρκέσει για πάντα.
Ο Κλάιβ, καπετάνιος του Minnamurra, πρέπει να κάνει μια καλή αρχή αν θέλει να βγάλει κέρδος. Στο στενό Μπας, ο Ντάνι χρησιμοποιεί βυθόμετρο για να εντοπίσει τεράστιους κόκκινους αστακούς.
Το Barralee επιστρέφει στο νησί Μάατσικερ για ένα τελευταίο ταξίδι. Ο Ντάνι, καπετάνιος του William Norling, πλησιάζει στον μαγικό του στόχο αλίευσης αστακών αξίας 100.000 δολαρίων.
Ένα νέο αλιευτικό προστέθηκε στον στόλο. Ο Πίτερ Μακένζι είναι καπετάνιος του Triton. Έχει ήδη ψαρέψει δυόμισι τόνους αστακού αυτή τη σεζόν και βάζει μπρος τις μηχανές για μια τελευταία ψαριά.
Διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες του χειμώνα. H τιμή του αστακού είναι υψηλότερη από 100 δολάρια/κιλό και νέα αλιευτικά επιχειρούν τώρα να εκμεταλλευθούν την τσουχτερή τιμή.
Ο καπετάν Πίτερ έχει τη φήμη ότι βρίσκει τα ακριβότερα ψάρια, όμως η χειμερινή περίοδος πλησιάζει στο τέλος της κι οι ψαριές δεν είναι καλές. Το θετικό είναι ότι η τιμή του αστακού αυξήθηκε θεαματικά.
Μία εβδομάδα απέμεινε πριν το τέλος της χειμερινής περιόδου. Το Bold Contender κατευθύνεται νότια, στο λιμάνι Ντέιβι, για μια τελευταία προσπάθεια, όμως ο Σκουίζι δεν είναι ο μόνος που θα βρεθεί εκεί.
Η εποχή αλιείας αστακού τελειώνει σε δύο ημέρες. Μόνο τρία από τα συνολικά έξι αλιευτικά σκάφη συνεχίζουν το ψάρεμα - το Triton, το Bold Contender και το Ansons Bay.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz