Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία - iShow.gr
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
Ο Σκουίζι, καπετάνιος του Bold Contender, σαλπάρει με την ελπίδα να προλάβει να εκμεταλλευθεί την υψηλή τιμή του αστακού· ψαρεύει στη νότια Τασμανία με στόχο να βγάλει 1900 στικτούς αστακούς.
Η τιμή του αστακού παραμένει πάνω από 100 αυστρ. δολ/κιλό, όμως όλα τα αλλιευτικά αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κάι Κούρα και Άνσονς Μπέι στοχεύουν να ψαρέψουν συνολικά 1000 μεγάλους κόκκινους αστακούς.
Ο νεοφερμένος Στιβ Χάρσεϊ κάνει την πρώτη του προσπάθεια αυτόν το χειμώνα· το εστιατόριο της οικογένειας των Χάρσεϊ έχει ξεμείνει από αστακούς και στόχος του Στιβ είναι να συμπληρώσει το απόθεμα.
Το πλήρωμα του Bold Contender κατευθύνεται στο εντυπωσιακό Πέντρα Μπράνκα, μια τοποθεσία δημοφιλή για τα θηριώδη κύματά της την οποία όμως αποφεύγουν οι ψαράδες καθώς πρόκειται για δύσκολη θάλασσα.
Η ζωή στη θάλασσα μπορεί να είναι μοναχική, ειδικά όταν δεν πιάνεις αστακούς. Οι κιούρτοι των Skipper Squizzy και Deckie Tabor βγαίνουν άδειοι από τα νερά γιατί τα μυστηριώδη πυροσώματα επέστρεψαν.
Το Ella Rose κυνηγά μεγάλους κόκκινους αστακούς κοντά στη Νήσο Θρι Χάμοκς στη βόρεια Τασμανία. Έπιασε ήδη τον μεγαλύτερο αστακό της σεζόν -ένα τέρας 3,8 κιλών- αλλά θέλει να βγάλει περισσότερους.
Το Bold Contender αρχίζει με φόρα το τελευταίο σκέλος της χειμερινής επιχείρησης. Το Squizzy μεταφέρει αστακούς αξίας μεγαλύτερης από 30.000 δολ, όμως μια μεγάλη κακοτυχία πλήττει το πλήρωμα.
Είναι η τελευταία εβδομάδα της χειμερινής περιόδου αλιείας αστακού, αλλά η παλίρροια στο στενό Μπας σέρνει το Ella Rose επικίνδυνα κοντά στα κοφτερά βράχια της Νήσου Θρι Χάμοκς.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz