Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία - iShow.gr
Κυνηγοί Αστακού στην Αυστραλία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κύκλοι
1
2
3
Η τιμή του αστακού μειώθηκε αισθητά λόγω της πανδημίας· ο Σκουίζι παρατηρεί απώλειες 150.000 δολ., ο Κράκερ θα εξασφαλίσει αγοραστή, ενώ ο Τζέι και τα ανίψια του περνούν επτά εβδομάδες χωρίς αμοιβή.
Η παγκόσμια αγορά δέχεται βαρύ πλήγμα· οι ψαράδες αστακού σε όλη τη χώρα παλεύουν να επιβιώσουν. Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δραστικές αποφάσεις για τις πωλήσεις στην τοπική αγορά εν μέσω ύφεσης.
Το κυνήγι του κόκκινου χρυσού κορυφώνεται· ο άπειρος Μπράις ζει τρεις εφιαλτικές μέρες στο παρθενικό του ταξίδι, ενώ η ακριβή συμφωνία του Κράκερ για προμήθεια ενός τόνου αστακών είναι στον αέρα.
Ο Σκουίζι ρίχνει σανίδα σωτηρίας στον άπειρο Μπράις, Κράκερ και Σκότι ρισκάρουν τη ζωή τους για έξι ημέρες ψαρεύοντας με βάρκα, ενώ ο Τζέι παίρνει μια παραγγελία για 250 κιλά που θα πληρωθεί γρήγορα.
Κρίσιμες στιγμές για τον Νότιο στόλο· το William Nortling έχει ήδη καλύψει τις επτά από τις εννέα ημέρες του διάπλου του και ο καπετάνιος Ντάνι δεν έχει βρει ακόμα αγοραστή για τα 1.000 κιλά αστακού.
Το αλιευτικό των Τζάγκερ μένει στο λιμάνι εδώ και τέσσερις μήνες, τα έσοδα του καπετάνιου Γκλεν μειώθηκαν κατά 260.000 δολ, και ο Σκουίζι πλέει ήδη τέσσερις μέρες για να ανανεώσει το απόθεμα αστακών.
Η ένταση κορυφώνεται στο William Nortling· ο ναύτης Μάκα κάνει ένα τραγικό σφάλμα. Ο Μπράις αντιμετωπίζει τη χειρότερη καταιγίδα, και ο Τζέι παίρνει παραγγελία που πρέπει να ολοκληρωθεί σε 11 ώρες.
Ο Μπράις κάνει ύστατη προσπάθεια να σώσει την κατάσταση· η διάθεση στο Bold Contender χειρότερη από ποτέ· οι αδελφοί Τζάγκερ ανεβάζουν τον πήχη με μια δοκιμασία με ντίνγκι που αποβαίνει σε βάρος τους.
Οι καπετάνιοι αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και μας μυούν στον κόσμο τους. Μηχανικές βλάβες, νέα τεχνολογικά μέσα, ακριβά μηχανήματα και επικές θαλάσσιες καταστροφές - αλιείς αστακών εναντίον μηχανών.
Όλεθρος και θάνατος απειλούν τα πληρώματα των αλιευτικών αστακού στη μάχη με τη Μητέρα Φύση. Βλέπουμε την πορεία των πλοιάρχων που αντιμετωπίζουν παλίρροιες, δυνατά ρεύματα και απρόβλεπτες συνθήκες.
Ερευνούμε τον σημαντικότερο εχθρό ενός καπετάνιου: τους υποθαλάσσιους θηρευτές. Αναγνωρίζουμε το κάθε ένα και αποκαλύπτουμε πώς παγιδεύουν και θανατώνουν το θύμα τους, προκαλώντας χάος στις ψαριές.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz