Η Νάνσι διδάσκει στα εγγόνια της πώς λειτουργεί η φάρμα και η κουζίνα της. Μαθαίνουν πώς να φτιάχνουν εύκολα πιάτα όπως λαζάνια με λαχανικά, τάκο πάκο με κοτόπουλο και μπάρες σοκολάτας.
Η Νάνσι οργανώνει μια εκδήλωση για την τοπική βιβλιοθήκη. Φτιάχνει αγαπημένες της κλασικές συνταγές, όπως αντίδια-βαρκούλες με κρέμα καβουριού, σφολιατάκια με μήλο και παντς με γάλα.
Η Νάνσι και η κόρη της πάνε για πεζοπορία και πικνίκ με τα εγγόνια. Η Νάνσι φτιάχνει σάντουιτς με μπρισκέτα, κρεμώδες κόλσλο, γεμιστά πικάντικα αβγά και παγωτό κάστανο.
Η Νάνσι προσκαλεί στη φάρμα μια καινούργια φίλη της. Μαζί φτιάχνουν μπισκότα με αλατοπίπερο και βούτυρο με μπέικον. Το μενού περιλαμβάνει ακόμη πίτα με καραβίδες και ψητές γαρίδες.
Η Νάνσι ετοιμάζει ένα γρήγορο αλλά χορταστικό γεύμα για τις φίλες της. Φτιάχνει μια πικάντικη σούπα με ντομάτα και τσένταρ, και εύκολα, τραγανά τσιπς με λεμόνι και κέιλ με σκόρδο.
Αφού πρώτα ψάχνουν στη σοφίτα για θησαυρούς, η Νάνσι και οι εγγονές της απολαμβάνουν ένα γεύμα με σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι και χειροποίητα κρακεράκια ολικής άλεσης.
Η Νάνσι οργανώνει μια οικογενειακή συγκέντρωση και φτιάχνει τα αγαπημένα πιάτα των καλεσμένων, όπως κοτόσουπα με ντάμπλινγκς και τάρτα με κατσικίσιο τυρί.
Η κόρη της Νάνσι με τα παιδιά της διασχίζουν τα βουνά Κάτσκιλ με το τρένο. Στη διάρκεια της γραφικής διαδρομής, σερβίρει τηγανητό κοτόπουλο με μέλι, σαλάτα Κομπ και λαχταριστά γλυκά.
Η Νάνσι ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα άστρα για τον σύζυγό της. Φτιάχνει τραγανές τηγανητές φέτες αρνιού με ζελέ φρέσκιας μέντας και σωταρισμένες γαρίδες με χοντρά νουντλς.
Η Νάνσι οργανώνει ένα δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπου σερβίρει ρολό γαλοπούλας με φρούτα και ξηρούς καρπούς, φασόλια με καλαμπόκι και πίτα κολοκύθας.
Η Νάνσι ετοιμάζει δείπνο για σκληρά εργαζόμενους αγρότες που προωθούν εθελοντικά τη γεωργία στη Νέα Υόρκη. Το μενού περιλαμβάνει μοσχάρι στην κατσαρόλα με πόρτο και χρένο.
Η Νάνσι μας δείχνει πώς να γίνουμε οι τέλειοι οικοδεσπότες χωρίς άγχος την παραμονή των Χριστουγέννων. Φτιάχνει ψητό χοιρινό με γέμιση από κάστανα και λουκάνικο και γλασαρισμένα καρότα.