O Deetz και ο Vandy επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Αυστραλίας, την Καμπέρα, και ανακαλύπτουν ότι έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από μνημεία. Παραγωγή: Αυστραλία (2021)
Ο Βάντι και ο Ντιτς ξεκινούν για να ανακαλύψουν το Μεγάλο Βικτωριανό Σιδηροδρομικό Μονοπάτι και να μάθουν γιατί θεωρείται ένα από τα πιο επικά σιδηροδρομικά μονοπάτια της Αυστραλίας. Παραγωγή: Αυστραλία (2021)
Με οικοδεσπότες μας τον λάτρη της ποδηλασίας Deetz και τον παγκόσμιο πρωταθλητή MTB Vandy κάνουμε ένα ταξίδι με ποδήλατο στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Παραγωγή: Αυστραλία (2021)
Ο Βάντι πηγαίνει τον Ντιτς στα μέρη όπου μεγάλωσε, στα Υψίπεδα της Βικτώριας, για ένα οδικό ταξίδι μέσα από καταπράσινες κοιλάδες και εντυπωσιακά βουνά. Παραγωγή: Αυστραλία (2021)
Ο Ντιτς και ο Βάντι κάνουν ένα επικό ταξίδι σε μια περιοχή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και φοβερά μονοπάτια. Η περιοχή του Γκόλντφιλντς στη Βικτόρια έχει πολλές πόλεις για ποδηλατικές αποδράσεις, καθώς και ιστορικές διαδρομές. Παραγωγή: Αυστραλία (2021)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα